Sara - SaGam

KORTMAKARMARA 21 maj!

Publicerad 2011-04-06 21:13:52 i Smått & Gott

Nu är det dags för Kortmakarmara igen. Hoppas många kommer med för det är såå trevligt och kul!
Jag hämtar text från Kortmakarens blogg:
"Som ny ägare till Kortmakaren vill jag ta vara på allt bra som Maria åstadkom genom åren med Kortmakaren. En av alla bra saker var ”Kortmakarmaran” som var väldigt uppskattad bland Er, så nu är det dags.

Vi inbjuder vi till vårens ”Kortmakarmara” som går i blommornas tecken! Lördagen den 21 maj träffas vi i Floda lada för en kreativ dag tillsammans. Floda lada ligger på gångavstånd från tågstationen i Floda. Var och en tar med eget material att pyssla med och de verktyg som behövs. Vi kommer att ha en tillfällig butik i ladan och hoppas få med oss allt förutom Kortmakarens egna monterade stämplar men vill ni ha någon till träffen går det bra att förbeställa. I ”butiken” kommer det vara kontant betalning eller mot faktura.

Vi börjar kl. 10 och kör på fram till 22. Dagen kostar 400:- och du betalar i förskott via bankgiro eller faktura. För pengarna får du ett välkomstpaket (värde 200:-), förmiddagsfika, lunch, eftermiddagskaffe, ”natta mat”, frukt, godis och dricka. Och sist men inte minst, en fantastisk dag med alla oss andra som tycker att ”Kortmakarmaran” är det bästa som finns.Under dagen kommer vi att ha flera utmaningar och lotterier. Fina priser utlovas! Sponsorer för dagen presenteras senare.

Då vi har begränsat antal platser så var ute i god tid. Först till kvarn gäller!! Anmälan görs via web-shopen eller mail [email protected]

Varmt välkomna till en kreativ dag!
Pernilla"

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-04-06 22:28:08

Tack, Sara, för att du rättade mig....

Postat av: Ingrid - Inola

Publicerad 2011-04-07 20:16:55

Det vill man ju inte missa - nu är jag anmäld :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela