Sara - SaGam

Tre nya kort till

Publicerad 2007-06-27 19:02:48 i Stämplat

Efter att ha fått lite inspiration av Tina och en idé till kortskiss var jag bara tvungen att testa. Det blev ängelkortet...och sen blev det ett par kort till. Alla med stämplar som släpps på lördag av Inkywings.

image83image84image85

När jag väl sätter igång...

Publicerad 2007-06-24 23:33:54 i Stämplat

...brukar jag vara riktigt produktiv. Jag har oftast ingen färdig tanke om hur mina kort kommer att se ut innan jag börjat. Många gånger utgår jag från vem kortet är riktat till, men ibland är det en stämpel som får vara utgångspunkt. Ofta tar jag hjälp av någon skiss, men det blir sällan ett slaviskt efterföljande. Någonstans på vägen går jag åt mitt eget håll.
 
Att vara med i Inkywings-Lisas designteam är något som får igång mig också. I veckan fick jag ett tjockt kuvert i brevlådan med en del av de nya stämplarna i. Utmaning från Lisa alltså (och från mig själv) att använda alla nya DT-stämplar på kort eller LO:s och ladda upp dom innan helgens mässa i Leksand då stämplarna släpps till allas förfogande! Ofta blir det en blandning av nytt och "gammalt", som ju faktiskt är nytt för en som inte sett det tidigare ;-)

Håll till godo. Frågor eller kommentarer- gärna!(Nallen är från Penny Black, collaget från Paperbagstudios, övriga stämplar från Inkywings)

Ha en bra vecka,
Sara

Gamsol-målning

Publicerad 2007-06-19 21:54:01 i Stämplat

Nu har jag också testat "GAMSOL-målning". Passade på när jag och barnen var hos Ingrid i lördags för en pysseldag (Tack!!). Jag tyckte det blev riktigt bra faktiskt, men det tar tid att göra ett kort med ett färglagt motiv på.

När man färglägger på detta sätt använder man sig av oljebaserade färgpennor (t.ex. Prismacolors) och luktfritt lösningsmedel. Man färglägger med pennorna längs med konturerna på motiv och drar sedan ut färgen med hjälp av stompar. Stomparna doppar man i lösningsmedlet. Ingrid hade en indränkt svamp i en liten burk med lock som gick att skruva på. Det funkade jättebra. Jag har hittills färglagt ett par motiv bara. Ska på jakt efter pennor sen blir det fler. Här kommer två färdiga kort:

image75

image74

Här finns beskrivning på engelska hur man gör och här en annan.

(Stämplarna kommer från hÄnglar&stÄnglar och Inkywings)

Ha det gott. Lämna gärna en kommentar så jag vet att du varit här!

/Sara

E bananerna fina?

Publicerad 2007-06-12 23:14:10 i Stämplat

Min son Tim är en djurälskare av stora mått och det smittar av sig till oss andra i familjen. Klart som 17 att jag föll för den charmiga apan Otto!

Här är kvällens alster:

image73

Ha det gott! Ät bananer!
/Sara

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela