Sara - SaGam

Sommar!

Publicerad 2008-06-27 21:40:23 i Stämplat

Trots en del regn och mörka moln bitvis är det ganska varmt och jag känner sommaren! Vill visa ett sommarkort jag gjort. Klatschiga färger, eller hur??!!Ha en go fredagskväll,
Sara

Rosa bebis!

Publicerad 2008-06-26 22:44:55 i Stämplat

Rensar i datorns bild-förråd och hittar "gamla" godbitar (och en del annat). Här är ett kort från förra sommaren som jag hoppas kan inspirera mig, och kanske dig, till ett nytt kort. Jag har fått beställning på ett bebis kort till en tjej. Funderar om jag ska gå ifrån det rosa...eller om jag ska gotta mig riktigt ordentligt i det... får se hur det blir.(Stämplarna är från Inkywings)

Ha en bra fredag!
/sara

Tävlingsbidrag

Publicerad 2008-06-24 23:38:45 i Smått & Gott

Är inne i en period då jag inspireras av tävlingar! Vill gärna vinna, men ser också utmaningen i att vara med och låta mig inspireras. Hos Papp och Scrap är det tävling på G där man ska ha spets med på sitt alster. Jag bidrar med Disas, Linnéas och Tims "sagostund".


Lina har gjort en skiss på scrapperiet. se som jag tolkat och skickat som bidrag till deras junitävling - "älskad"


Det kommer säkert mera!
Sara

Dagens pyssel

Publicerad 2008-06-24 23:03:47 i Scrappat

Framåt sena kvällen blir jag färdig med dagens skapande. Njuter av lugnet och lyssnar gärna på radions Karlavagnen. En ny serie papper framför mig och jag e igång. Återigen 3 layouter, en till Linnéas pärm, en till Tims och en till min egen.


Lämna gärna konstruktiv kritik eller bara ett hej som kommentar!

Må gott,
Sara

Kul med utlottning

Publicerad 2008-06-24 16:04:45 i Smått & Gott

Just nu har företaget Starving artistamps  en "give-away" i sin blogg. De lottar ut nya stämplar: DoodleFactory TROPICS + sentiments. För att vara med i utlottningen måste man sprida ut att det är en utlottning på G. Det gör jag här i min blogg. Gillar de annorlunda stämplarna som kontrast till allt gulligt som finns.../sara

Dopkort

Publicerad 2008-06-19 22:08:57 i Stämplat

Efter ett par ganska sega dagar har jag i kväll ryckt upp mig och satt mig vid pysselbordet. Ett beställningskort - Dop blev det. Gillar att man kan göra korten så personliga!Trevlig midsommar!
Sara

LO:sarna från maran

Publicerad 2008-06-16 20:48:23 i Scrappat

Det blev tre LO:s på maran i helgen. Jag hade köpt en serie papper hos Kortmakaren och utmanade mig själv att scrappa 3 layouter med dessa papper.  Den första var ett tävlingsbidrag där man skulle följa en skiss.  Journalingrutan är från Inkywings."Sagostund" är gjord efter en annan skiss och "PAPPA" är gjord fritt ur huvudet. På den ska jag ha in någon journalingruta under fotot. Det var kul att få användning av Gel à Tinsen "Wild things" på en LO. Håll till godo! Lämna gärna konstruktiv kritik!Nu har jag sommarlov! Må gott!
Sara

Scrap- och stämpelmara i Alingsås

Publicerad 2008-06-15 00:35:21 i Stämplat

Ganska nyss hemkommen från en härlig heldag i skapandets tecken. Jag har varit på Stämpelbodens mara och riktigt gottat mig. Massa trevliga människor, god mat, demosar, shoppingmöjligheter, musikunderhållning (från potatisfestivalen), och egen tid för skapande. Jag har packat min väska med allt möjligt och var redo för att sätta igång direkt. Men som vanligt tog det ett tag innan jag kom igång. Det fanns två tävlingar, en kort och en scrap. Jag hann med i sista minuten att delta i båda, men vann gjorde jag inte. Mitt kort tog väldigt lång tid att göra. Lo:n gick mycket fortare vad det nu kan bero på. Trodde nog det skulle vara tvärt om. Nåja, TACK Puck och Annika för att ni ordnar så bra för oss, tack alla nya och gamla vänner för en trevlig dag!

Mitt jordgubbekort till korttävlingen kommer här. Jordgubbarna är stämplade och maskade, färglagda med Promarkers. För första gången har jag använt Punchinella (Tack Lisa!) och som av en händelse hade jag ett kuvert med mig med ett passande frimärke!Snart dags att sova. Vi ses och hörs! Lämna gärna ett litet avtryck.
Sara

Bloggen är flyttad

Publicerad 2008-06-10 21:07:50 i Stämplat

Tänk att några som velat inte har kunnat lämna kommentarer i min blogg på några dagar. Den berömda flytten! Men nu har jag loggat in på den nya sidan och allt ska vara i sin ordning igen.

Vill gärna visa upp det enda studentkortet jag gjort i år. Till Richard, en god väns son. Det blev inte den dansande student-älvan från Stämpelboden som jag gillar så mycket, har i min ägo, men aldrig använt. Kändes inte som det passade till en kille. En studentfilur var bättre! I riktiga studentfärger dessutom. Lycka till!/Sara, som packar inför maran i Alingsås på lördag och undrar om det finns någon som har bil som jag får plats i från Floda för det blir jobbigt på tåget med all min packning....??? ;-)))

Jag är Kortmakare!

Publicerad 2008-06-03 22:01:41 i Stämplat

Efter 7 långa år som "designer" hos min vän Lisa i hennes företag Inkywings har jag nu bett om tjänstledigt ett tag. Jag fick frågan i januari av Kortmakar-Maria om jag möjligtvis kunde tänka mig att vara "stand-in" för henne under den kommande mammaledigheten i höst. Vilken ära att få den frågan (tack M!) och tänk att jag svarade Ja ;-).  Så har jag då ansökt, och blivit beviljad, tjänstledighet från mitt ordinarie jobb i resursteamet i Lerums kommun och jobbar från och med augusti åt Kortmakaren. Jag ser mycket fram emot det och hoppas att vi ses där!

I kväll bjuder jag på kort jag gjort med en ny stämpel från Kortmakaren. Det är Tina som ritat ett collage!Må så gott,
Sara

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela