Sara - SaGam

Stair step fold card

Publicerad 2009-11-30 23:32:46 i Stämpeltekniker

Ännu en ny kortvikning för mig. Ett enkelt och kul sätt att göra något extra med julkortet. Detta fick gå i brunt och rosa. Beskrivning finns HÄR!I morgon börjar adventskalender-lucköppningen. Här hemma är det två nyfikna och förväntansfulla barn. På jobbet ska vi också ha lucköppning. Där är vi alla förväntansfulla!
Njut av adventstiden! Jag glädjs åt en kommentar från just dig!
Sara

Sirliga tags

Publicerad 2009-11-29 15:40:00 i Stämplat

Julkortsproduktionen är i full gång, fast det tar tid att göra kort när man ska prova på nya saker hela tiden. Nåja, jag har inte bråttom så vad gör det. Har blivit några jultags också med Deleelsias "Sirlig jul" och "Mer sirlig jul" som finns hos Kortmakaren. Det går fort och är enkelt att göra dessa tags. Prova!Om en stund ska barnen och jag med goda vänner till julmarknad. Jag gillar denna tiden på året väldigt mycket!
Mys i härlig adventstid!
Sara

Tri-Shutter Card

Publicerad 2009-11-23 22:00:32 i Stämplat

Så där fotat i dagsljus blev det väl inte, men det gick ganska bra på jobbet i kväll med lysrör i taket. Här kommer ett Tri Shutter card à la Sara. Härliga papper och stämpel från Inkido. Beskrivning finns på Splitcoststampers, en supersida om man vill läsa om/testa olika tekniker.


Fler kortvikningar kommer. Må gott!
Sara

TACK!

Publicerad 2009-11-19 23:29:27 i Smått & Gott

TACK för alla handstämplade grattiskort som kom till mig på min födelsedag häromdagen! Åh, vad det glädjer mycket att få ett kort i lådan.

Efter många trötta kvällar fanns det i kväll både lust och ork för lite pyssel. En ny kortvikning, nya papper och nya stämplar tillsammans med lite nya (nya i alla dessa fall = aldrig tidigare använda) dekorationer. Så blev det då ett kort. Fotar i morgon i dagsljus och visar det sedan här.

Så välkommen tillbaka!
Sara

Kortmakaren firar!

Publicerad 2009-11-12 20:53:09 i Smått & Gott

I morgon blir det ett riktigt stort födelsedagskalas. Vi har laddat hela dagen idag och ser mycket fram emot att jobba i morgon. Hoppas vi ses! Här finns att läsa kopierat från Kortmakarens hemsida:

Kortmakaren firar födelsedag den 13 november med 15% rabatt på allt i web-shopen.
För att få rabatten gäller:
* Ordern ska vara lagd den 13 november 00.01-23.59.
* Du måste välja faktura som betalsätt.
* Du måste använda rabattkod FÖDELSEDAG.
* Fraktkostnaden beräknas på värdet innan rabatten är dragen.
* Räkna med någon extra dag för leverans.
* Rean gäller med reservation för slutförsäljning. Inga varor restnoteras.

Ordrar som inkommit före kl. 09.00 packas innan vi öppnar vår butik. Lägger man mer än en order under dagen kan vi inte garantera sampackning, men självklart gör vi så gott vi kan. Alla som lägger en order över 100:- i web-shopen får en överraskning till ett värde av ca 50:-.

Välkommen till oss i Floda! Vi har öppet mellan kl.12.00 och 20.00. I butiken ger vi dig 20-70% på allt!

Mer sirlig jul
Vi släpper ytterligare ett ark med stämplar designade av Deleelsia. Dessa släpps i web-shopen på måndag men kommer du till butiken imorgon fredag har du chansen att köpa det redan då. Här ser du ett smakprov.


"Make´n´take"
Mellan kl. 15 och 18 finns Lise-Lotte från Inkido i butiken och flera får möjlighet att kostnadsfritt göra en låda. Platserna är begränsade. Några platser går att förboka. Ring 0302-36226 eller anmäl dig i kassan.


Exempel på erbjudande under dagen:
Kortmakarens utgående monterade motiv 10:-
Badankamotiv omonterade 7 stycken för 150:-
På vårt dignande rea-bord gäller: 1 st. 30:- eller 4 st. för 100:-
Bokar du en kurs under dagen kostar den 200:- oavsett tidigare pris.

Vi ser fram emot en härlig dag och hoppas vi får möta många av er! Under dagen bjuds våra kunder på kaffe, dricka, pepparkakor och fram emot kvällen bjuder vi på vin med tilltugg.

Välkommen!
Maria med personal

Faux Wood

Publicerad 2009-11-05 21:56:51 i Stämpeltekniker

I går kväll satt jag länge uppe och sorterade stämplar som jag ska sälja på loppisen på lördag. Jag har hur mycket saker som helst med mig och jag hoppas många kommer för att fynda! Hela sorteringstiden satt jag och längtade till att stämpla och sagt och gjort. När klockan egentligen var läggdags letade jag fram en teknik som kallas "Faux Wood" och började testa. Inga konstigheter alls, men det är kul att göra något annat än bara stämpla, färglägga och montera på kortbas. Jag färgade in ett papper med tre toner av brunt. Ovanpå dessa drog jag ett par gånger med en vit dyeink-dyna. Sedan torrembossade jag papperet med embossingfoldern "Script". Det skulle egentligen varit en träliknande historia, men man tager vad man haver. Skäms nästan att säga att jag har haft "script" liggande i över ett och ett halvt år och igår var första gången jag använde den. Bakgrundspapperet var klart och med en fin rådjursstämpel (också helt ny), lite spets och en av mina allra första textstämplar blev det ett färdigt kort. Avsändaren var redan klar och i morgon landar kortet i en brevlåda. Hoppas det kan glädja!

Teknikbeskrivning hittar du HÄR! Testa gärna och lämna en kommentar i detta inlägg med länk till ditt projekt!

Kortmakaren finns på TV4 Hemmakanalen.se inför Fars dag. KUL!!

Må gott,
Sara

Kortvikningar

Publicerad 2009-11-03 21:28:36 i Stämplat

Jag har egentligen för det mesta vikt kort bara på vanliga sätt. Ett och annat vattenfallskort har det blivit och någon annan variant, men helt klart mest vanliga kort. Gillar formatet 13 x 13 cm mycket just nu. Inför fortsättningskurs jag skulle hålla förberedde jag några olika vikningar och vi hade riktigt kul på kursen och fina resultat blev det. Här kommer mina:
Fota på kvällen blir verkligen inte bra. Jag borde lära mig det...

Jag håller som bäst på att rensa ut massa stämplar och annat att sälja på loppisen på lördag. Hoppas du kommer förbi om du bor i närheten. Det blir tillfälle att fynda.

Loppis med stämpel- och scrapbookingtema
Lördagen den 7 november kl 13-15

Samlingslokalen, Tranbärsvägen 24-46 i Floda

Man samlar lätt på sig mycket
material i den här hobbyn …

Vi är några pysselmänniskor som rensat ut förråden med sådant som vi tröttnat på eller av någon
anledning inte har använt.

Välkommen att fynda stämplar och
tillbehör – både nytt och begagnat!

Välkommen!

Sara/Sagam, tfn 0736-55 55 53
Ingrid/Inola, tfn 0707-80 61 68Skriv gärna hej om du är här och tittar. Det är roligt att veta vilka som hittar hit.
Sara

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela