Sara - SaGam

Gammaldags dam

Publicerad 2008-04-27 21:59:58 i Stämplat

Nu var det över en vecka sedan jag uppdaterade bloggen. Det blev så tydligt när Ingrid ringde för en stund sedan och undrade hur det var med mig. Bloggen är inte livsviktig för mig och när det händer mycket annat runt omkring får den stå åt sidan. Men det är klart att man kan undra eftersom jag brukar uppdatera här ganska ofta. Har gjort flera kort i alla fall och ikväll gör jag en LO för första gången på länge. Den ska jag fota i dagsljus och visa er vid annat tillfälle. I stället får ni se ett kort jag gjort. Jag stämplade upp damen i vattenfast brun dyna på ganska glatt papper för längesen. Nu blev hon färglagd med promarkers. Blomman har jag skitat ner med dyna och i mitten sitter en pärlemorknapp.

image277

Ha en bra vecka! På återseende!
Sara

Vinter & Vår, Död & Liv

Publicerad 2008-04-17 22:07:46 i Stämplat

vill bara kort lämna livstecken från mig. är väldigt trött och har inte haft ork till mycket de senaste dagarna. fastän jag tänkt både pyssla och uppdatera bloggen...

image276
 
det beror på livets ytterligheter!
 
lillasyster L och hennes P fick en liten son natten mellan onsdagen och torsdagen i förra veckan. mormor I tog sitt sista andetag tidigt tidigt i söndags morse. livet börjar och livet slutar, en cirkelrörelse...
 
nu försöker jag ta igen en del vak-timmar och landa i att jag på bara några dagar har jag sagt hejdå till mormor för sista gången och att jag har fått säga hej till en helt fantastiskt liten kille för första gången. 

hoppas ni har det bra! vi hörs!
/Sara

Nya stämplar är alltid godis!

Publicerad 2008-04-07 22:20:01 i Stämplat

En hel laddning med nya stämplar damp ner i min brevlåda i förra veckan från DT-mamman Lisa Inkywings.
Jag har skapat med dom i helgen - här visar jag resultatet:

image273image274image275

Missa inte att det är en tävling på G i Inkywings blogg!

Ha en bra start på nya veckan! Lämna gärna ett spår efter dig så får jag veta vem det är som ligger bakom besökssiffrorna här i bloggen ;-)
/Sara

Rykande färskt! + Tekniktips

Publicerad 2008-04-02 22:13:15 i Stämplat

Här kommer ett rykande färskt kort som jag gjort med två av Inkywings nya stämplar. Det är Postdam och texten "Livets resa" som släpps tillsammans med många andra motiv på mässan i Avesta till helgen.

image272

Jag har efterfrågat vad mina bloggläsare vill att det ska finnas för tekniktips på min hemsida Sagamdesign. Jag fick en hel del förslag och jag jobbar på att utveckla sidan mer och mer. Tack för all hjälp! Har jag glömt något? Komplettera gärna listan genom att skriva en kommentar!

Förslag på tekniktips!
OH
distresser
alkoinks
promarker
akvarellpennor
promarkers + prisma
MCP
viktekniker
"att bygga ett kort"
vaselin
krympplast i skrivaren
dekotips
verktygserfarenheter
distresser +pearlex
split negative

Vinnaren av pysselpaketet!
Jag har alldeles nyss med hjälp av min man lottat fram Christine som vinnaren av det lilla pysselpaketet! Grattis! Hör av dig till mig på sara [snabel-a]gamborn.com med adressen så kommer jag cyklande ;-)

Ha det gott alla!
Sara

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela