Sara - SaGam

Designer Blocks

Publicerad 2009-06-30 22:43:17 i Stämplat

Hero Arts har den senaste tiden släppt många stora stämplar som kallas Designer Blocks. Det blir riktigt maffiga stämplar som man kan använda i sin helhet som en bakgrund eller som detalj på ett kort. Här har jag använt hela trädstammen som en bakgrund till den fikasugna ugglan. Ska posta kortet i morgon till en vän som fyller år idag. Hur är det man säger?! "Bättre sent än aldrig"


Må gott i värmen. Skriv gärna hej när du är här!
/Sara

ps. I morgon, onsdag, släpper Kortmakaren nya stämplar. Glöm inte att ta en sväng dit! ds.

Loppisgåva till...

Publicerad 2009-06-30 22:23:03 i Smått & Gott

... kommentar nr 7 (random org blev min hjälp):

Postat av: Maria

Jag kan se min grå kalufs på fotot. Nästa gång ska jag stanna längre - hade ju en liten människa med mig som bara väntade på att få åka till Universeum:)

KraM

2009-06-25 @ 10:00:32
URL:
http://kramaria.blogg.se/

Grattis Maria! Maila din adress till sara snabela gamborn.com så kommer en liten loppisgåva inom kort!
/sara

Slå klackarna i taket!

Publicerad 2009-06-24 22:08:45 i Stämplat

Hero Arts har ett clearstampsset som heter "High heels" som fallit mig helt i smaken. Skor är kul att använda på kort till vuxna kvinnor som inte vill ha söta djur eller andra barnsliga figurer på sina grattiskort. Jag har stämplat och embossat för fulla muggar. Det guldiga EP jag använde på det svart/cerise kortet ville liksom fastna utanför motivet i papperet. Det hade fastnat alldeles för mycket för att lyckas pensla bort, så jag bestämde mig för att det skulle få vara kvar, värmde på allt och det blev bättre än vad jag trodde. Den tunga guldknappen har lite svårt att sitta kvar, räcker inte riktigt med Glue-dotsen som jag gillar...

Ikväll ska jag inte fastna vid datorn, ska istället vända mig om till stämpelbordet och låta Sommar i P1 inspirera!

Glöm inte att vara med i min lilla utlottning av ett pysselpaket! Skriv en kommentar till inlägget du hittar HÄR!

Må gott och ta vara på livet!
Sara

Vad kul det var! + Loppis-utlottning

Publicerad 2009-06-22 21:40:51 i Stämplat

Har ju inte skrivit om vår loppis. Det måste jag göra känner jag. Dels för att tacka de som kom och sålde; Kristina, Ingrid, Zizzi och Maria/Elin. Utan er hade det inte blivit av! Tack också till alla de 50-tal (svårt att uppskatta, men jag gissar) personer som kom och fyndade bland det vi inte ville ha kvar i våra pysselkrypin. Det var en så härlig känsla att se människor göra riktiga fynd bland så mycket "matnyttiga" saker. Riktigt avundsjuk är jag, tänk om det hade funnits loppisar av det här slaget när jag började stämpla! Hur som helst, Ingrid och jag har fått mersmak av att ordna loppis och vi kommer igen till hösten. Fundera på om du vill vara med och sälja då. Hör gärna av dig redan nu till mig på sara (snabel-a) gamborn.com så kanske vi kan hitta den helg som passar bäst!Tack Christine för fotot! Är det någon som ser sig på fotot och inte vill synas? Hör av dig - så suddar jag!

Eftersom det här är en stämpelblogg i första hand vore det väl skam egentligen om det inte i varje inlägg fanns någonting stämplat. Idag blir det ett Hej!-kort med den härliga molnstämpeln från Hero Arts.Bland er som skriver en kommentar till detta inlägget senast söndag 28/6 kl.20 lottar jag ut en liten "loppisgåva".

/Sara

Äntligen!

Publicerad 2009-06-18 18:18:03 i Stämplat

Äntligen är verkligen ett passande ord på mycket. Äntligen sommar! höst! vinter! vår! semester! fredag! lördagsgodis! körkort! student! graviditet! färdigt! osv. I söndags var ordet min väns. Efter många års studier var det ÄNTLIGEN dags för prästvigning. Maken och jag var på högmässa i Domkyrkan här i Göteborg och det hör inte till vanligheterna. Kyrkan var fylld till bristningsgränsen och i bänkraden bakom hörde jag:
"Är det 3 och ett halvt år de har studerat nu?"
"Nej, det är väl 5 va?!"
och tanken gick direkt till min vän. 14 år tog det...livet kom liksom emellan, men wow vilken stor dag. Äntligen!
Vi köpte ett smycke och jag gjorde ett passande kort till Sveriges snyggaste kvinnliga präst- Grattis M!Äntligen-stämpeln finns hos Kortmakaren.

Nu är det dags att fira midsommar - Äntligen!
Sara

Favoritfilur

Publicerad 2009-06-09 21:43:07 i Scrappat

Min favoritfilur är helt klart den med kanelbullarna! Jag är så svag för bullar så det är galet. Jag kan inte säga nej till dom. På något vis dras vi till varandra och jag njuter av varenda tugga. MMmmm! Att skippa godis och chips - gärna för mig, men jag vill inte vara utan min kanelbulle! När barnen fyllde år bjöd vi in till kakbuffé. Jag bestämde mig att scrappa en dubbel-LO och såklart hamnade filuren på den! Gillar att använda stämplar när jag scrappar.Vilken är din favoritfilur?

Åter till utrensningen inför loppis. Ha en skön kväll!
Sara

Loppis på lördag!

Publicerad 2009-06-08 21:18:31 i Smått & Gott

Loppis med stämpel- och scrapbookingtema

  

Lördagen den 13 juni kl 13-15

  

Samlingslokalen, Tranbärsvägen 24-46 i Floda


Man samlar lätt på sig mycket
material i den här hobbyn ...

Vi är några pysselmänniskor som rensat ut förråden med sådant som vi tröttnat på eller av någon
anledning inte har använt.

Välkommen att fynda stämplar och
tillbehör - både nytt och begagnat!

Välkommen!

Sara/Sagam, tfn 0736-55 55 53

Ingrid/Inola, tfn 0707-80 61 68

Supernöjd med nya dies

Publicerad 2009-06-04 21:04:02 i Tim och Linnéa

Känner mig så nöjd med mina senaste inköp! Jag har länge tänkt på att jag ville köpa alla, men har bara införskaffat mig ett litet tidigare. Idag kom jag hem till min djurälskande son med nästan alla Quickutz "vilda djur"-dies. Både stora och små giraffer, elefanter, apor och lejon! Så klart skulle jag ha dom så som Tim älskar djur. Är det någon som har användning av alla dom så e det jag/vi. Ni som känner Tim vet...

Tim satte sig vid revan direkt och började veva. Lite pilligt, men mycket roligt och till slut blev han klar med födelsedagskortet till en kompis han ska på kalas till i morgon. Och jag bara ler och är supernöjd med mina inköp!


Ser fram emot att få göra massa LO:s med dessa härliga djur.
Må gott och ta hand om dagen, den kommer inte igen.
Sara

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela