Sara - SaGam

Adventstid

Publicerad 2008-11-29 14:16:20 i Stämplat

Känslan för advent har inte riktigt infunnit sig hos oss. Idag har jag slappat och sovit i olika omgångar, men kanske blir det annorlunda när vi sätter igång med lussebullebaket senare i eftermiddag. I morgon är det ju också dags att tända adventsljusstakarna i fönstren och det gillar jag!

Jag hade en kväll i veckan då jag satt vid pysselbordet. Fick inspiration och gjorde lite grejer, förutom att städa då... Grattiskortet med den något fjuniga kycklingen och larven till exempel. Stämpeln köpte jag på loppisen och texten är utstansad av det nya alfabetet Storybook från Quickutz. Bakgrunden har jag gjort själv med hjälp av stämplar från Inkywings.Måste få visa upp den coolaste ugglan i världen (från Hero Arts)! Den blev tillsammans med en skog från Penny Black ett grattiskort till Susanne!Grattiskort i alla ära, men snart kanske det är dags att börja med julkorten?!! Hur har du det? Redan klar? Håller på som bäst? Väntar in i det sista? Gör du ett och samma eller olika? Vilken av alla julstämplar som finns är din favorit i år? Vore kul att få höra!

Ha det gott! Tänd ett ljus!
Sara

Blogg-candy

Publicerad 2008-11-24 16:04:30 i Smått & Gott

Nu är det dags hos Inkido!

Det finns mycket vackert och stilfullt juligt över Inkidos stämplar!

Goa tjejer dessutom!

Köpte två stämplar på loppisen i går. Ska hem och skapa ikväll....

/sara

Blog Candy

Publicerad 2008-11-23 21:32:27 i Smått & Gott

I vissa bloggar kikar jag ganska ofta, men lämnar inte alltid avtryck. Knasigt egentligen eftersom jag vet att det betyder mycket för mig när någon har skrivit en kommentar i min blogg. Hur som helst tog jag en lott  hos Therese. Gör det du med vetja´!

/Sara

Loppis med stämpel- och scrapbookingtema

Publicerad 2008-11-18 21:13:28 i Smått & Gott

Söndagen den 23 november kl 13-16

  

Samlingslokalen, Tranbärsvägen 24-46 i Floda


Man samlar lätt på sig mycket
material i den här hobbyn ...


Vi är några pysselmänniskor som rensat ut förråden med sådant som vi tröttnat på eller av någon
anledning inte har använt.

Totalt är vi 10 säljare.


Välkommen att fynda stämplar och
tillbehör - både nytt och begagnat!


Välkommen!

Sara/Sagam

Ingrid/Inola

Invigning!

Publicerad 2008-11-13 21:10:08 i Smått & Gott

Hemma efter ytterligare en lång dag på jobbet. I kväll har vi haft VIP-invigning i Kortmakarens nya lokaler och i morgon kl.10 öppnar vi för allmänheten. Vi har 30-50% på allt i butiken och 20% i web-shopen. Läs mer om erbjudandena på Kortmakarens hemsida.Här är Bengt och jag i full färd med att såga. Nu sitter displayen på väggen full av vackra blommor från Petaloo.Nu ska jag sova gott inför morgondagen! Vi ses kanske??!!
Sara

Sy-festival

Publicerad 2008-11-05 21:13:58 i Scrappat

Så är vi då redo. Släpet är packat till max, bilen har vinterdäck, skorna har vi gått in och vi hoppas vi har tänkt på allt. Kortmakaren ställer ut på Sy-festivalen i Stockholm och i morgon bitti bär det av. Just nu kretsar hela min och min familjs tid åt Kortmakaren. Patrik renoverar Kortmakarens nya lokaler, barnen får vara med en del på jobbet efter dagis och fritids. Jag har både sy-festival och invigningshelg i huvudet tillsammans med allt det där andra som hör vardagen till. Tvätten hemma växer på hög och att tömma diskmaskinen är bara ett nödvändigt ont. Och så, mitt i allt detta, trivs jag så bra. Jag har ett stimulerande, roligt och utmanande jobb! Visst känner jag mig lite trött just nu, men jag hoppas sova i bilen på väg upp till huvudstaden i morgon...

Något vi har med oss i bagaget är en väldans massa Jolly. Jag vill gärna dela med mig av ännu en LO jag har gjort med rubriken i Jolly. LO:n gjorde jag en kväll när barnen hade gått och lagt sig. Linnéa var uppe ganska sent och vi scrappade tillsammans. Plötsligt kände jag en liten klapp i baken och Linnéa höll fram en bit papper av ett gammalt sönderrivet foto där hon hade skrivit sitt budskap. Fröken, som jag är, kunde jag läsa vad hon skrivit fast det inte stod riktigt helt klart. "Jag är färdig med Layouten". Min goa lilla unge har lärt sig att skriva och har förstått att det fyller en funktion. Layoutens rubrik blev "tillsammans" och jag skriver på den om våra pysselstunder tillsammans.Må gott!
Sara

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela