Sara - SaGam

I dag öppnar mässan!

Publicerad 2010-10-30 07:47:00 i Smått & GottIdag öppnar Nordiska Stämpel- och Scrapmässan. Den hålls i Eriksbergshallen i centrala Göteborg.
Dagens öppettider är 12-18.

Arrangören Kortmakaren och alla utställare hälsar er välkomna!

Isande blå

Publicerad 2010-10-27 12:52:00 i Julkort

Idag visar jag er ett enkelt julkort i isande blått. Det är en stämpel av en stad som jag stämplat på mörkt blått papper och embossat i vit med lite glitter i. Ett enkelt sätt att få en riktig vinterstad. På det silvriga snöret jag fäste runt kortet har jag satt fast snöflingor.Hur går det för dig med julkorten? Vilket är "årets motiv"?
Sara-SaGam

Nordiska stämpel- och scrapmässan

Publicerad 2010-10-26 20:43:17 i Smått & Gott

Till helgen är det dags för Nordiska Stämpel- och scrapmässan i Göteborg. Eriksbergshallen är en fantastisk mässlokal vid vattnet mitt i centrala stan. Under några intensiva timmar en helg har du möjlighet att strosa runt och insupa en härligt kreativ atmosvär bland flera stämpel- och scrapbookföretag. Tycker du om att pärlpyssla finns det möjligheter till shopping även för dig. Passa på att titta lite närmare på varorna du kanske bara sett på nätet. Sitt ner och fika med vänner du sällan träffar IRL. Fynda bland utställarnas mässerbjudanden. Ta del av alla demonstrationer de olika företagen har där de visar på tekniker och produkter. Samla inspiration och ha trevligt!Klicka på loggan så kommer du till mässans hemsida.

För mig blir det första Nordiska Stämpel- och scrapmässan jag inte jobbar. Det är en speciell känsla. Hoppas vi ses!
Sara-SaGam

En fantastisk höstdag

Publicerad 2010-10-25 11:20:00 i Julkort

Utanför mitt fönster skiner solen och det är ännu en fantastisk höstdag. Är hemma från jobbet som lärare eftersom min röst sviker, men jag räknar med att jobba i morgon igen. Har planerat lite lektioner och ska snart sätta mig vid pysselbordet. Nya papper är inköpta och jag längtar efter att få göra fler julkort. Visar idag ett mer otraditionellt julkort med en galen igelkotte som jagar Kortmakartomten Tomas.Hoppas du kan njuta av din dag!
Sara-SaGam 

Traditionella julkort + Loppis!

Publicerad 2010-10-23 18:39:00 i Julkort

Efter fyra dagars tystnad börjar jag hämta mig, men jag är inte bra. Eller rättare sagt stämbanden. Jag är frisk för övrigt och det är en märklig känsla att må bra, men ändå inte kunna jobba. Jag har röjt här hemma inför renovering av hela vår undervåning. Jag tycker mycket om att sortera, röja och rensa i röran. Idag var jag på loppisen här i Floda och lämnade tre stora kassar med saker. Förhoppningsvis kan det bringa in lite pengar till de som bättre behöver. Samtidigt köpte jag ännu en verktygsväska som jag tänkt använda till min hobby.

Tag-booken i förra inlägget är en TimHoltz-idé. Han gör den på sin första DVD "An altered journey". Väl värd att titta på!

Visar två traditionella julkort från min 2010-samling:

Den 20/11 ordnar Ingrid/Inola, Yvonne och jag en loppis. Då har vi rensat rejält. Hittills är vi 10 säljare. Ta dig dit. Det är både trevligt och roligt att fynda stämpel- och scrapbookingsaker!

Fortsatt trevlig helg!
Sara-SaGam


Loppis med stämpel- och scrapbookingtema 

Lördagen den 20 november kl 11-15 

Föreningen Nordens lokaler,
Viktoriagatan 15E, Göteborg

 Man samlar lätt på sig mycket
material i den här hobbyn … 

Vi är några pysselmänniskor som rensat ut förråden med sådant som vi tröttnat på eller av någon
anledning inte har använt.

 Här kan du fynda stämplar och
tillbehör – både nytt och begagnat! 

Fikaservering. Välkommen! 

Yvonne, tfn 0704-40 03 02, Sara/Sagam, tfn 0736-55 55 53, Ingrid/Inola, tfn 0707-80 61 68


Annorlunda julkort

Publicerad 2010-10-18 20:51:48 i Julkort

Tycker om att ibland göra lite annorlunda kort och här visar jag ett julkort i form av en tag-book. Själva boken är distressad och vikt enligt "schema". Tagsen är distressade och strukna och stämplade på. Alternativt har jag stämplat och färglagt motiv som jag klistrat på tagsen.

Lever just nu ett ganska tyst liv då min röst har svikit. Hmm..en lärares främsta arbetsredskap och jag kan inte prata...
Må gott!
Sara-SaGam

Opassande... en timme senare: Inte längre

Publicerad 2010-10-13 21:11:58 i Julkort

Hmm...Kikar hit och konstaterar varje gång att bannern som ligger är fruktansvärt opassande. Nu är det nästan inte som man minns de ljumma sommarkvällarna och den underbara tiden nära havet. Får nog se till att det blir en ny banner, innan jag gör fler julkort.

EDIT: Nu har det blivit en härligt murrig höstbanner. Vad tycks?

Här kommer två jag redan gjort. Konstaterar att jag lagt upp båda på samma sätt. Något med det jag gillade alltså.

Tänk vad olika tomtar kan vara!
Må gott!
Sara-SaGam

Fler julkort

Publicerad 2010-10-11 19:48:57 i Julkort

Idag visar jag ytterligare tre julkort. Två av dom är gjorda med tags på. Flera av stämplarna kommer från Kortmakarens "sirliga julplattor". På det nedre kortet har jag stämplat med en stor bakgrundstämpel för att få det "mönstrade papperet".


I kväll blir det inget pyssel för min del. Har mååånngga skriftliga omdömen att skriva om mina elever.
Må gott!
Sara-SaGam

Julkort 2010: 13 stycken

Publicerad 2010-10-06 20:52:36 i Julkort

Två kvällar senare var det då 13 julkort klara. Vill gärna visa dom så klart. Tala gärna om ifall du gillar något och varför. Det är alltid kul att få höra. På dessa korten har jag använt Kortmakarens tomte Tomas. Gillar honom. Textstämplarna kommer från Inkido.Ha det gott. Kika gärna in hit snart igen.
Sara-SaGam

Nu har jag börjat

Publicerad 2010-10-04 20:23:26 i Julkort

Se där, då var jag igång. Nu har jag 6 färdiga julkort att skicka. Härligt! I går kväll satte inspirationen in och jag stämplade och pysslade flera timmar på kvällen. Kände verkligen som jag brukar känna, att det är väldigt viktigt för mig att få skapa med mina händer. Det ger mig ett lugn och är som terapi för själen. Jag njuter. Barnen har precis somnat och jag är snart redo för kvällspyssel igen. Satsar på mer jul.

Som många av er har läst tidigare och vet gillar jag att bygga scener på kort. Tyckte att granen och lite vitt mulbärspapper var en perfekt vinterscen. Förutom olika vita papper har jag använt alldeles nya papper från Pion Design.

Ses snart igen!
Sara-SaGam

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela