Sara - SaGam

Kärlekens tecken

Publicerad 2008-02-29 22:46:23 i Stämplat

Fortsätter med "annorlundaformat-kort" och inser när jag ska ladda upp att det visst blev kärlekstema på dom! Filurer som kramas och Wilma/Ludwig med hjärta (Kortmakaren). Ett par av mina första försök med promarker-pennorna.

image230image231

Jag fortsätter öva! Blir säkert ett och annat motiv färglagt i morgon då jag ska på stämpel- och scrapträff i Lindome. Från 10-22 ska jag och "grannfrun" skapa bland kreativa likar. Ser mycket fram emot detta. Ses vi där kanske?!
/Sara

Vårblommor

Publicerad 2008-02-28 22:12:00 i Stämplat

I rabatterna börjar det växa nu. Oj, vad fort det går. Snödroppar är där, liksom krokus. Vår betyder blommor och jag har stämplat ett gäng vårkort med blommor från Hero Arts. Tycker det är härligt att få använda de våriga färgerna- ljusa och pigga :-)

image226image227image228image229

De rosa korten är stämplade med de tre rosa tonerna av Adirondackdynorna. Gillar dom mycket. På det gröna kortet är bakgrundsblommorna färglagda med decorating chalks och blomman är stämplad med grön dyna. På det gula kortet har jag målat direkt på stämpeln med tuschpennor och på det sättet fått olika färger på olika delar av blommorna.

Imorgon e det äntligen fredag! Njut!
/Sara

1800-talet...

Publicerad 2008-02-27 21:58:03 i Scrappat

...ja, ibland känns det som om jag har stämplat väldigt länge och ändå finns det hela tiden nytt att lära. Särskilt lastgammal känner jag mig inte (zizzi och tina ;-D) tvärtom väldigt ung och fräsch för min ålder :-DD.

I kväll har jag suttit och valt ut hundratals foton (suck, vilken tid det tar) som jag ska framkalla och som kanske så småningom blir scrappat. På tal om scrappat, här kommer en LO på lilla Linnéa:

image222image223image224

(Stämplar från Inkywings)

Kul att ni e några stycken som kikar hit ibland!
/Sara

Rosa, orange och brunt!

Publicerad 2008-02-24 20:41:59 i Stämplat

Inget direkt pysslande idag, förutom i trädgården då. Så det blir nåt från "förr": två enkla kort gjorda med stämplar från Hero Arts. Gillar kombinationen rosa, orange och brunt och möjligheten att skapa mönstrat papper på egen hand! Tänk när jag började med stämpling fanns det inget direkt utbud av mönstrat papper...

image220

image221

MUMS!

Publicerad 2008-02-20 22:05:51 i Smått & Gott

För er som känner mig är det ingen nyhet jag jag är väldigt svag för bakverk av olika slag. Den absoluta favoriten är - just det - kanelbullen! Men visst e dessa muffinsar inte fy skam! Kände en enorm gemenskap direkt jag såg dom och snabbt som ögat hade de flyttat hem till mig.

Eftersom vintern verkar vara slut (hoppas hoppas) ville jag byta ut snögubbe-bannern och så här blev den nya!

fab bannr 1

(Stämplar från Hero Arts, finns i en butik nära mig ;-D)

Ha det gott - mums!
/Sara

Kortutmaningen

Publicerad 2008-02-20 18:52:58 i Stämplat

Kika in hos Theresia och se hur resultatet av hennes kortutmaning blev! Jag tillsammans med ett gäng andra tjejer fick varsin liten materialpåse med papper och dekorationer från Theresia. Vårt uppdrag var att skapa kort vi gillar med materialet vi fått. Det var ok att plocka bort nåt och det var ok att lägga till något. Så här blev mina (jo, det blev faktiskt två!!). Kotten är från Penny Black och texten VÅR från Inkywings.

image216image217

Snart är den här - VÅREN!
Ha det gott,
Sara

Promarkers

Publicerad 2008-02-18 20:20:14 i Stämplat

Så klart har jag också testat, även om jag inte ännu lika galet handlat promarkers som vissa andra ;-) . Jag köpte ett set med 10 stycken och håller på att prova mig fram om jag gillar dom eller inte. Blandar de tio färgerna med ett gäng Tilda-pennor jag köpte på Panduro för ett par år sedan. Funkar på samma sätt. Jag har iaf inte märkt nån skillnad.

Vi i laget Rubberducks (från stämpelstafetten på Stämpelsnack) vann silver och bestämde oss då för att ses och dela vinsterna oss emellan. Den 2 februari var det dags. Vi lånade pysselplats hos Annika och Puck på  Stämpelboden och trivdes gott tillsammans i flera timmar. Det enda tråkiga var att Louise blev stoppad av snöoväder och inte kom :-( .

Så har blev då två av mina kort som jag gjorde eller iaf påbörjade. Mangatjej och killen är från Stämpelboden och hipp hurra texten från Octoberstamps. Färglagda med Promarkers/Tilda.

image215
image214

Håller på att fundera ut en ny banner...känns lite avlägset med en snögubbe just nu...får se vad jag kan komma på. Ha det gott där ute! Roligt att ni hittar hit då och då även om jag inte uppdaterar varje dag.
/Sara 

Ännu en bok

Publicerad 2008-02-07 19:41:43 i Scrappat

Här kommer ännu en bok som gjort med hjälp av Bind-it-all:en. Stämplarna har jag fått i vinst från Pysselmyran och alfabetet är från Cuttlebuggen.

image209

Har redan visat tre scannade julklappsböcker, men nu är de fotade också så man får se helheten. Undrar om böckerna blir använda - och till vad?

image210image212image213

Vår dator har kommit hem igen och snart är scannern på plats. Dä ska jag scanna mina senaste alster och lägga hit i bloggen. Välkommen tillbaka!

Uppmaning! Du som varit här, men aldrig gett dig tillkänna, vem e du? Lämna gärna en kommentar.
Trevlig helg!

/Sara

PS. Har ni sett att jag har vunnit? Slumpgeneratorn har gjort att jag får vara med i Theresias kortutmaning. Det gör mig glad! DS.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela