Sara - SaGam

Utmaningar

Publicerad 2012-07-22 08:22:00 i Smått & Gott

Utmaningar av olika slag får igång mig. Tar mig an dom på allvar och ser till att fullfölja. När Ingrid/Inola och jag var på Pysselmyrans mara i våras var vi med på de workshops som fanns. Att kladda är ju inget nytt för mig, men hade inte testat på strukturpasta tidigare. Det var kul.

Till två av utmaningarna "kladdade" jag till det ordentligt och hade glädjen att vinna på omröstning med min blå LO om när jag mötte P för första gången.

Tagen ovan var det vi gjorde på workshopen och den fick bli en del av min LO. 

Sara-SaGam

Tim skapar

Publicerad 2012-07-19 08:04:00 i Smått & Gott

Båda mina barn gillar att stämpla och scrappa. Det går lite i perioder, men när det var dags för Melodifestivalfest hos en kompis härom veckan gjorde Tim ett eget kort. Inga stämplar denna gång, men det blev egenritade bananer ;-).

   

Gillar min kreativa Sean Banan-Tim!
Sara- SaGam

Gamla grejer & Falsk pärlemor

Publicerad 2012-07-16 10:47:20 i Stämpeltekniker

Jag har en låda i min bokhylla som det står "Färglägga" på och en som heter "Montera". I dessa samlar jag motiv som jag stämplat upp genom åren, några färglagda. Jag har ju haft en del demos och kurser i färgläggning och samlat på mig en del genom min 13 år i denna hobby. Ibland plockar jag fram något motiv och då går det ganska fort att färdigställa ett kort. Gärna med någon bakgrund jag själv gjort. Det flesta motiven har jag inte själv och kanske inte skulle valt att stämpla upp och färglägga idag heller, men det gör inget. En del motiv slänger jag, andra får bli ett kort ändå.På detta kort har jag använt mig av bakgrundstekniken "Faux Mother of pearl". Testade detta första gången för några år sedan tillsammans med Ingrid/Inola, Sofia/Pysselmyran och Lillemor. Vilken rolig dag vi hade. Minns fortfarande allt nytt vi gav oss på.
Så här gör man falsk pärlemor:

Du behöver: glossy papper, Lumiérefärg (skimrande akrylfärg) och dye ink stämpeldynor.

1) Droppa lite Lumiérefärg på ett plastlock el. dyl. Dutta med en ihopknölad plastfolietuss i färgen
så att du får ett tunt lager färg på tussen.
2) Stöppla med plastfolien på glossypappret så att du får ett spindelnätsliknande mönster.
3) När akrylfärgen torkat DTP:ar du papperet med dyeink-dynan.
4) Torka av överflödig färg med hushållspapper. KLART!Kanin och mus - Penny Black
Födelsedagskram - Inkywings

Vad är den senaste nya tekniken du testat på?

Önskar dig en fortsatt bra dag!
Sara- SaGam

Grattis Emma!

Publicerad 2012-07-03 08:00:00 i Stämplat

P och jag har fått äran att vara faddrar till en tjej som heter Emma. Känns helt otroligt att hon fyllde 11 år häromsistens. Oj, vad tiden går. Det är en härlig tjej som vi träffar allt för sällan. Önskar det blir ändring på det.Självklart skickade vi ett kort och en liten blomma (som Ingrid gjort) till Emma på födelsedagen.Bakgrunden är gjord samtidigt med den till studentkortet i förra inlägget. Bra att göra många bakgrunder av samma slag när man ändå är igång och "kladdar".
Sara-SaGam

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela