Sara - SaGam

Jag vann!

Publicerad 2010-04-27 21:48:10 i Scrappat

Tänk att jag vann en av tävlingarna i Scrappiz cybercrop under påskveckan. Mitt bidrag "Räkna till tolv" vann genom omröstning. Tusen tack alla som röstade på mitt bidrag. Jag är jätteglad och stolt!Tjoho!
Sara

Distressruta

Publicerad 2010-04-27 21:25:32 i Stämpeltekniker

Vissa dagar sprutar inspirationen, andra är den helt borta. Ibland finns inspiration, fast orken inte räcker till. Bloggandet har fått stå still några dagar då annat varit att prioritera. Ikväll sitter jag åter vid datorn och visar er gärna ett kort jag gjorde på en teknik-kurs jag höll hos Kortmakaren för ett tag sedan. Det är en distressruta med den underbara färgen Butterscotch i Adirondack Dye ink pad. Den fina stämpeln har Tin@ designat och den finns att köpa HÄR!Ha det gott tills vi hörs!
Sara-SaGam

Tim Holtz-swap

Publicerad 2010-04-18 21:11:09 i Stämplat

I förra veckan skickade jag ut bidragen tillbaka till de som varit med i "min" ATC-swap tema TIM HOLTZ på Stämpelsnack. Åh, vad roligt det var, med proffsigt gjorda små konstverk. Kika gärna in i mina medswappares bloggar och kika vad de har att visa upp. TACK för att ni ville vara med. Vem drar i nästa swap? ;-)

Tin@
Eva F
Elina
Chruss
Louise vbg
Gunvor
Veronica P
Lenislenis


Man fick välja om man ville göra 9 lika eller olika ATC:er och jag valde att göra ett par olika varianter. Här är ett exempel på kort jag gjorde (de andra missade jag fota...)


I helgen har jag verkligen rensat ut bland saker i mitt pysselrum. En stor hög hamnar till Loppisen i Floda den 1/5. Den dagen ser jag fram emot!

Ha en bra vecka,
Sara-SaGam

Loppis 1 maj

Publicerad 2010-04-17 01:06:20 i Smått & Gott

Nu är det dags igen!

Välkommen till loppis med stämpel- och scrapbookingtema i Floda


Tid: Lördagen den 1 maj kl 11-13

Plats: Floda Lada (bakom Alléskolan)

Sök på ”Floda Allé, Floda” på hitta.se så kommer tydlig karta fram.

-----

Man samlar lätt på sig mycket material i den här hobbyn …

Vi är några pysselmänniskor som rensat ut förråden med sådant som vi tröttnat på eller av någon anledning inte har använt.

Välkommen att fynda stämplar och tillbehör – både nytt och begagnat!

Ingrid/Inola, tfn 0707-80 61 68

Sara/Sagam, tfn 0736-55 55 53


PS. Välkommen att ta kontakt med någon av oss om du vill vara med och sälja, det finns ett par platser kvar. Först till kvarn …

Ett Trykk

Publicerad 2010-04-14 21:37:01 i Smått & Gott

För väldigt många år sedan köpte jag stämpeltidningar direkt från USA. De gav mig mycket inspiration och kunskap i rubberstamp-världen. Efter ett tag gav Ett Trykk ut av norskor jag kommit i kontakt med via nätet. Har flera nummer av denna tidning hemma och har varit publicerad ett flertal gånger. Nu var det ett tag sedan jag hade en "Ett Trykk" i min hand och därför vore det roligt att vinna en hos Cia. Är det samma typ av tiding? Hur har den utvecklats? Kanske får jag veta ;-)Visar ett kort där jag gjort mönstrat papper själv med en stämpel med hjärtan som jag stämplat flera gånger och embossat i rött. Sedan har jag DTP:at med en gammalrosa pigmentdyna över./Sara-SaGam

Rösta gärna!

Publicerad 2010-04-13 23:44:31 i Stämplat

Kul om många röstar bland alla fina bidrag på Scrappiz. Det ger mycket inspiration!

Ikväll har jag haft inspirerande kurs i bakgrundstekniker. Så kul! Men nu är jag trött. Sängen väntar.

Visar 2 böcker jag gjort med colorwash och masker och Tim Holtz-stämplar och "Sirlig vår" (Kortmakaren):
Mer en annan dag...
Sara-SaGam

Pysselveckan slut

Publicerad 2010-04-12 22:30:07 i Stämplat

Cropen på Scrappiz är slut och jag gjorde alla utmaningar jag fick utom en. Så kul och inspirerande. Jag går verkligen i gång på utmaningar av denna sort, vilket leder till flera sena sena kvällar.... Här kommer fler av mina alster:Ha en fortsatt bra vecka!
Sara-SaGam

Cybercrop på Scrappiz

Publicerad 2010-04-08 18:34:30 i Stämplat

Jag tycker det är väldigt inspirerande att träffa andra likasinnade och skapa tillsammans. För flera år sedan hade jag en tradition med skaparfester. Jag bjöd in vänner till att ta med sig något att skapa och ett bidrag till matbordet. Många kom och var kreativa, andra "bara" kom. Det värmer inombords när jag minns. Kanske är en tradition att ta upp igen...

Denna vecka är det skaparträff i cybervärlden då Scrappiz ordnar cybercrop. Det är full fart på skapande med olika utmaningar man kan delta i. Hur kul som helst. I går kväll/natt skapade jag bidrag till sju utmaningar - 6 kort och en LO. Här kommer dom:

Haka på utmaningarna du med vet jag! I de olika utmaningarna röstas det fram vinnare, men i flera får man hålla tummarna för att lotten är på ens sida. Det tycker jag är bra - för då har alla en chans att vinna.
Sara-SaGam

FÄRG!

Publicerad 2010-04-06 22:22:36 i Stämplat

En av de saker som inspirerar mig mest av allt är färg, en annan inspirationskälla är former! Här kommer två kort med mycket färg. Svamparna från Kortmakaren är färglagda med Promarkers och Nallen från Penny Black är färlagd med TomBow-pennor.

Just nu har Kortmakaren erbjudande på diverse färg-produkter!

Tombow 29 kr/st vid köp av 5 st eller fler
Promarkers 25 kr/st vid köp av 5 st eller fler
Distressrefill 42 kr st
Chalks från Pebbles 139 kr (ord.pris 189)
Chalks Shimmer från Pebbles 159 kr (ord.pris 209)


Gäller från torsdag 1 april till söndag 11 april, med reservation för slutförsäljning.

Ha en fortsatt bra vecka. Må gott!
Sara-SaGam

Annandag påsk

Publicerad 2010-04-05 10:41:47 i Stämplat

Har varit med i en del swapar det senaste. Det var längesen, men kul och för det mesta får man hem en bunte härlig inspiration att se och känna på. Senaste swapen var en påskswap. Här är min bidrag. Stämplar från Kortmakaren och wellpapp! Ägghalvan är årets påskfavorit! Tack för att du ritat det Tina!Ha en fortsatt bra dag! Nu väntar motionsrunda med sonen och sedan eftermiddagsbesök hos goda vänner!
Sara-SaGam

Glad Påsk!

Publicerad 2010-04-03 15:26:05 i Kortvikningar

Äggen är målade, barnen har delat ut påskgodis till grannarna och önskat Glad påsk, rabatterna är rensade från det bruna som kommit fram under snön. Solen skiner och värmer, saffranspannacottan är förbered inför kvällens fest och det mesta känns bra.

Önskar er en glad påsk med ett Easelcard som jag gjort utifrån diverse förklaringar ute i cyberspace. Hade det som en kortvikning på kursen hos Kortmakaren i veckan som gick. Lätt och snabbt och kul annorlunda.Ha det bra!
Sara-SaGam

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela