Sara - SaGam

Adventshelg + stafetten

Publicerad 2007-11-30 19:00:04 i Stämplat

Så var det då fredag igen och en härlig helg ligger framför. En helg då det blir ljust igen. Det är verkligen så när adventsljusstakarna kommer fram att det mörka liksom blir mycket ljusare och trevligare. Tid för gemenskap och mys!

Stämpelstafetten avslutas nu och alla bidragen är inskickade. Det är "bara" röstningen som kommer sträcka sig ett par dagar in i december. Snart kommer vi att veta vilka lag som står högst på prispallen. Men jag tycker alla är vinnare. Vi har kämpat och delat med oss av så mycket inspiration - det är fantastiskt! Kan inte visa något stafettbidrag än men här kommer lite annat stämplat:
Kommentera gärna korten med att tala om vilket av dom som är din favorit och varför!
/Sara

90

Publicerad 2007-11-25 13:01:26 i Stämplat

...så nu e dom klara! Alla mina julkort alltså. Jag var uppe till 01,40 i natt och gjorde färdigt en stooooor hög med kort. Håller på att uppdatera min tekniksida SaGam design (rejält) och har som mål att den ska ligga ute när det står 080101 i kalendern, men vi får se. Pga vissa omständigheter är det ett hästjobb! Jag visar inte alla julkorten här utan spara dom till hemsidan. Men det är klart några smakprov kan jag ju ge er. Håll till godo!Kommentera gärna korten med att tala om vilket av dom som är din favorit och varför!
/Sara

Stämpelstafetten på Stämpelsnack.se

Publicerad 2007-11-24 00:13:52 i Stämplat

Nu kan jag visa upp mina tävlingskort i utmaningarna 4, 5, 6 och 7 från stämpelstafetten på Stämpelsnack. Måste säga att jag har hamnat i det bästa laget. Så härliga tjejer att ha och göra med. Vi har så roligt tillsammans! Det är Camilla/millasew, louise(vbg), Jaana, Carina/Stamparina och jag som bildar Rubberducks. Heja oss!

        

I utmaning 4 skulle vi skapa ett kort utifrån en skiss. (Dinosar och oval från Pysselmyran och Vänner från Inkywings).

Utmaning 5: "Skapa ett kort med "glitter och glamour". Ju mer glitter desto bättre! Minst TRE saker som kan anses som "bling" bör vi kunna hitta på ditt kort. Och - självklart - något stämplat! " (Rosen är från Inkywings)

Utmaning 6 var: "Säg det med färg! Men INTE med akvarell, tusch eller distresser!" Jag stämplade Elvis med mörkt blå dyna, färglade inte mer och sa god jul med en "blue, blue christmas"! Det blev ett finalbidrag!

Utmaning 7 var att stämpla med ett visst antal motiv. Jag hade i uppdrag att göra ett kort med två stämplar (kommer från Octoberstamps)

Det var det för nu.
/SaraNyförälskad!

Publicerad 2007-11-22 23:26:50 i Stämplat

Jag driver sedan några år tillbaka ett litet företag (SaGam design) och arbetar som lite "frilans" åt olika företag som anlitar mig för att hålla demos och kurser. Har precis kommit hem från en sån kurs och är uppe i varv. Det var nybörjarkurs- riktig nybörjarkurs, med bara två som hade hållit i en stämpel förut. Det är så fantastiskt att få vara med om att se/känna den där förälskelsen som liksom bara vill infinna sig hos många. Minns min egen pirriga känsla för 7 år sedan när jag hittade till denna hobbyn. Gör en spontan koppling till de nyförälskade gymnasieungdomar som kysser varandra hett till avsked vid busshållsplatsen. Tjejen går åt ett håll och killen tar samma buss som jag. Det lyser förälskelse ur deras ögon och samma glitter kan jag se i många av kursdeltagarnas ögon. Häftigt!

Visar tre kort jag gjorde på kursen i kväll. Snögubben är färglagd med decorating chalks. Jag stämplade granarna med adirondackdynor och blötte de med pensel och visade på att man kan färglägga på det viset också. Katten är ett kort jag gjorde som ett exempel på hur man kan montera.Trevlig helg!
/Sara

Stämpelstafetten på Stämpelsnack.se

Publicerad 2007-11-15 16:03:23 i Stämplat

Som många andra, närmare 54 stycken, är jag med i den pågående stämpelstafetten på stämpelsnack.se. Där är vi uppdelade i lag och får utmaningar med jämna mellanrum som vi ska tävla med och det lag som samlat ihop flest poäng när stafetten är slut vinner pris! När utmaningarna har fått en segrare korad är det ok att visa upp kort i bloggar och dyl. Här kommer mina bidrag i utm 2 och 3. Stämplar från Inkywings. Ingen seger för mitt lag i någon av utmaningarna, men nu är vi på G!

image133
image134

Ha det gott!
Sara

Höst och jul och vem är här?

Publicerad 2007-11-12 17:29:42 i Stämplat

Hej på er!

Vi har haft en härlig helg familjen tillsammans och det skänker så mycket glädje. Ganska förkylda är vi, men glada ändå. Hela söndagen har jag och barnen ägnat åt pyssel i pysselrummet. Kort har tillverkas och vi har städat och röjt mycket. Nu är stämpelbordet alldeles rent och redo för att börja stökas till igen!

Visar ett höstkort med ett vackert eklöv färglagt med distresseroch ett par julkort jag gjorde härom helgen på Inspirationshusets scrap- och stämpelträff.

image129image130
image131image132

Vem är här?
Jag är så nyfiken vem du är som tittar och hittar hit?! Min blogg har väl inte direkt supermycket besök varje dag, men om alla skulle lämna en kommentar skulle det  bli några fler än det brukar vara. Jag utmanar alla som hittar hit att skriva nåt, om så bara hej, jag har varit här! Det skulle vara skoj att se vilka ni är och hur ni har hittat hit!

Ha en bra vecka,
Sara

Ett par julkort

Publicerad 2007-11-07 20:26:50 i Stämplat

Pysslar en hel del av min lediga tid just nu faktiskt, men det är i stämpelstafetten som pågår på "Stämpelsnack" och innan omröstningarna är klara där får jag inte visa något här. Men det kommer. Så länge vill jag visa upp ett par rena, enkla julkort jag gjort. Jag har använt stämpeltuschpennor och färgat in stämplarna direkt innan jag stämplat på glossy papper.

image128

image127

(Stämplarna är från Posh Impressions och Inkywings)

Ha en bra onsdagskväll!
Sara

Tim 3 år

Publicerad 2007-11-03 23:41:24 i Tim och Linnéa

Vi har firat både storasyster Linnéa och lillebror Tim idag. De är födda med 5 dagars mellanrum, och 2 år förstås. Här kommer foton på vår 3-åring, ett som alldeles ny och ett från häromdagen.

  

God natt,
Sara


Linnéa 5 år

Publicerad 2007-11-03 00:38:07 i Stämplat

I morgon (har visst hunnit bli idag) är det 5 år sedan jag blev mamma! Patrik och jag firar att vi fyller 5 år som föräldrar, men framför allt firar vi vår tjej Linnéa.

  

Så här i nattens timma har det blivit ett rosa princesskort som ska läggas på födelsedagsbrickan när vi tar ton i morgon bitti.

image122

Trevlig helg,
Sara

Höstlov

Publicerad 2007-11-01 10:49:30 i Stämplat

Här i stan är det höstlov nu och jag njuter av ett par extra dagar ledigt. Barnen och jag har myst och tagit det väldigt lugnt, men jag har också hunnit med att röja på stämpelbordet (varför är det aldrig helt i ordning där?) och plockat fram min gamla Sizzix för att prova stansa lite chipboards. Något färdigt kort eller nån LO har det inte blivit, men jag fick pysslat en hel dag i lördags då jag var i Trollhättan på Inspirationshusets scrap- och stampevent. Det var 12 timmar fulla av pyssel, trevliga människor, goda kanelbullar, ett par kurser och två skisstävlingar. Jag höll i tre omgångar demonstrationer där jag visade bland annat maskning, resist och grid.

På ena kursen gjorde vi CD/DVD-fodral tillsammans med Annelie. Ett fint sätt att ge bort skivan med foton från året som gått på barn och barnbarn.

image118

Blev ett par julkort gjorda också varav här är ett. Det är ett konvolutkort eller vad man nu ska kalla det. Kuvert och kort i ett iaf där man viker upp kuvertet och har kortet i mitten (hmm...var det tydligt?). Fotografiet är ett gammalt på Tim som jag satte dit bara för att testa hur det skulle bli. Tanken är att man tar ett kort på barnen som de ser ut idag.

image119

(Stämplar från Inspirationshuset)

Idag är det 1 november och Stämpelstafetten går av stapeln på Stämpelsnack. Nu ska det stämplas och grejas för fulla muggar under hela månaden. Det ska bli riktigt skoj. Jag har hamnat i ett toppenlag tillsammans med Louise/louisevbg, Carina/Stamparina, Jaana och Camilla/millasew. Ser fram emot kul samarbete!

Må så gott!
Sara

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela