Sara - SaGam

En liten fågel kvittrar...

Publicerad 2011-06-20 08:34:00 i Kortvikningar

Idag blir det ett kuvert-kort i den härliga färgen orange som jag visar. Det som glänser på blomman är ett tjockt lager av 3D-lack. Mums!Blomma och blad "Layered Flowers" - Hero Arts
Texter "Sirlig vår - En extra tanke" - Kortmakaren

Njut av sommardagarna!'
Sara-SaGam

Fröken-kort 4

Publicerad 2011-06-18 08:09:00 i Stämplat

"Den blomstertid nu kommer ..."
Jag har flera stämplar som är uppbyggda på samma sätt och gillar dom mycket. Denna är väldigt användbar särskilt i dessa tider!
Zimply Zingmark "Den blomstertid"- Arkivet

Den vita wellpappen har jag färgat in med mina nya Distress Stain. Känner på mig att jag kommer använda dom mycket!
Nästa på önskelistan heter dagljuslampa ...fortfarande :-)
Sara-SaGam

Fröken-kort 3

Publicerad 2011-06-16 08:01:00 i Stämplat

Att använda helt solida stämplar kan vara en utmaning tycker jag. Dessa dansande blomsterbarn minner mig om midsommar. Jag valde denna gång att stämpla i härligt grön direkt på ett vitt papper, men det finns mycket annat man kan göra också. Jag ska experimentera lite och kanske får ni se samma stämpel i annan form framöver.

Dancing with Flowers - Hero Arts

Hoppas du har en bra dag!
Sara-SaGam

Sommarlov! + Fröken-kort 2

Publicerad 2011-06-14 10:53:20 i Stämplat

Det är något visst när de står där framme alla finklädda sommarbarn och sjunger "Den blomstertid nu kommer...". Precis som det ska vara hängde regnet lite i luften men allt eftersom tiden gick och den ena sommarsången efter den andra avlöste varandra så tittade solen fram mer och mer. En liten tår och och enorm glädje. Minns min egna sommaravslutningar. Känslan sitter i. Kaffe och tårta för att fira att ännu ett läsår är till ända. Nu är det sommarlov!

Blomranka - Kortmakaren
Glad sommar 5 - Kortmakaren
Alfabete - Hero Arts


Nu bär det i väg till jobbet för att rensa och avsluta innan jag får sommarlov jag också!
Sara-SaGam

Så var det 20 år sedan...

Publicerad 2011-06-09 07:30:00 i Stämplat

Oj, vilken dag, vilken tid. Jag supertrivdes på gymnasiet och hade härliga år. Många goda vänner, knasiga upptåg och en hel del pluggande också så klart. Sista året hittade vi på massor av roliga saker och den där studentdagen minns jag som om det var i går. Så var det 20 år sedan!
Studentfilur, Hurra - Kortmakaren
Student! - Pysselmyran
Datumstämpel - loppisfynd


Sjung om studentens lyckliga dar!
Sara-SaGam

Grattis Kortmakar-Pernilla!

Publicerad 2011-06-08 08:21:00 i Stämplat

I går fyllde Pernilla - den nya Kortmakaren år. Jag gjorde ett kort till henne. Det blev en scen...igen. Gillar att blanda olika stämplar och sätta ihop dom på ett kort. Datumstämpeln är ett fynd från loppis och jag tror jag kommer använda den mycket det närmaste. Datumen tar nämligen slut med året 2011 :-)

Pernilja, moln, groda, flagga (från studentfilur) - Kortmakaren
Flowing Flowers and Leaves, CG146 - Hero Arts


Har du byggt någon scen på ett kort du gjort? Eller lyckas jag inspirera dig till att testa? Visa mig gärna!
Sara-SaGam

...stjärnan i ditt liv!

Publicerad 2011-06-06 08:58:00 i Stämplat

Jag satt vid mitt pysselbord och mot mina principer hade jag ett glas med dricka på bordet bland alla mina saker. Naturligtvis hände det som inte får hända. Jag råkade välta glaset och det mesta framför mig blev blött. Jag bestämde mig snabbt för att göra något bra av det hela. På ett genomblött papper stämplade jag först en av de nya Perniljorna med vattenlösliga dynor. Eftersom det var ett blött papper flöt färgen ut lite, precis som jag hade hoppats. Jag försökte matcha papperet och det lyckades bra! Med svart dyna stämplade jag sedan konturer rakt ovanpå den solida blomman. 

Texten kommer från arket Stjärnbilder-texter. Den färgade jag in med de tre färger jag använt till blommorna och sedan embossade jag hela textpapperet med Hologram Sparkle.
Perniljor och text - Kortmakaren
Nu vill jag inte rekommendera att ha dricka på pysselbordet när man pysslar, men om du skulle råka ha det och spilla ut så behöver det inte vara kört!
Har du gjort några misstag som blivit bra? Berätta och visa gärna!
/Sara-SaGam

Fröken-kort 1

Publicerad 2011-06-04 20:51:20 i Stämplat

Snart är det dags för skolavslutning och idag visar jag ett av de kort jag har gjort till en av min sons fröknar. Det är Gunvi som får ett kort med en av de nya Pernilja-stämplarna från Kortmakaren.

Jag stämplade Pernilja 1 på ett vitt papper och färglade den. Sedan klippte jag ut varenda blad och satte på bakgrundspapperet där jag först stämplat blomman. Det kallas Paper piecing. Bokstäverna kommer från Hero Arts och de är embossade med det härliga pulvret Forest green.
Pernilja 1 och Glad sommar - Kortmakaren
Bokstäver - Hero Arts
Har du gjort sommar-kort eller present till fröken? Får jag se!??
Sara - SaGam

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela