Sara - SaGam

Long time no see...

Publicerad 2007-08-29 22:43:30 i Stämplat

Vad kul att se att flera varit här inom och kikat trots att det inte hänt någonting på över en vecka. Livet utan dator är ganska komplicerat när man är van att kunna använda "burken" varje dag. Hur som helst så har den kommit hem igen efter reparation och nu ska det bli mer liv här- jag lovar. Att den varit borta mina två första veckor på jobbet efter semestern har egentligen inte gjort så jättemycket för jag har varit grymt trött på kvällarna. Men lite skapande har det blivit.

Min förkylda granne blev väldigt glad (och snabbt väldigt mycket piggare) när hon hittade detta "Krya på dig"- kort i brevlådan i går. Det är ju inte alla gånger man tänker på att ett krya på dig kort kan vara kul att få. Utan att man för den skull är allvarligt sjuk. Jag gjorde kortet särskilt till Cilla och tyckte det kändes riktigt kul att ta hjälp av sjukfiluren. Jag färglade med GAMSOL-teknik och satte ett par genomskinliga pärlor på den sjukes ögon så att de ser ännu sjukare ut.  

image97

Nu till de utlovade kärleksskorten! Ni som varit inom Inkywings har redan sett dom, men jag vill visa dom här också. Mycket för att betona att det enkla också kan vara vackert och snyggt. Det har ju blivit nästan smått hysteriskt att göra kort med många dekorationer på, men jag vill slå ett slag för det rena, enkla, sköna!

     

(Alla stämplar från Inkywings)

Välkommen tillbaka!
/Sara

Lite scrappat

Publicerad 2007-08-16 21:53:25 i Scrappat

Under sommaren (i alla fall de senaste veckorna) har lusten och orken för att pyssla inte varit så stor. Har liksom inte känt mig så inspirerad. Det kan ju vara så där ibland har jag lärt mig av mina år i den här hobbyn, så jag tar det med ro och inväntar lust och inspiration. 

Tidigare i kväll ringde grannfrun och frågade om jag ville ha pysselsällskap och jag sa ja. Det blev ett par kort gjorda... i kärlekens tecken. Men dom kan jag inte visa idag för vi har hårdvarufel på vår dator så det blir krångligt att scanna/fota och spara och lägga in. I stället visar jag upp ett par LO:s jag gjorde tidigare under sommaren.

fantastiska du


malil

(Alla stämplar jag använt kommer från Inkywings)

Ha det bra!
Sara

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela