Sara - SaGam

Förra årets julklapp

Publicerad 2008-01-30 20:56:14 i Scrappat

Varje år tar barnen foto på förskolan och hösten 2007 var inget undantag.  Med flera barnbarn blir det till slut ett stort antal stora foton som ska trängas på hyllor hos mor- och farföräldrar och några andra väl utvalda.  Nu stod vi för ett val och valde att göra något annorlunda. Jag gjorde små dragspelsalbum som vi dekorerade med foton på barnen och varsin teckning från dom. En liten sak som kan stå framme ett år och sedan vikas ihop för att ge plats åt nya foton, samtidigt som det är smidigt att ta fram de små albumen och kika i "gamla årgångar". Det blev en uppskattad julklapp från Linnéa och Tim.

image205

Ett tag sedan...

Publicerad 2008-01-26 20:54:03 i Scrappat

Tänk vad fort vardagen kan gå ibland. Den där vardagen som är så viktig att trivas med eftersom den är så stor del av vårat liv! Vardagen för mig just nu är arbete varje dag på en arbetsplats och med arbetsuppgifter som jag stortrivs med. Förutom jobb är vardagen naturligtvis också mycket min familj. Att vara småbarnsförälder är väldigt jobbigt många gånger och väldigt stort och fantastiskt lika ofta! När barnen somnat finner jag ro med maken i soffan framför tv:n, kanske med en bok, men de flesta kvällar är jag kreativ och håller till i pysselrummet. Jag gör oftast kort, men i perioder blir det en del scrappat också. Här kommer LO:s jag gjort både nyss och för ett tag sedan:Tack för alla kommentarer- det är så roligt att få!
Lämna gärna konstruktiv kritik på lo:sarna tack!
/Sara

Laugh and Live More! (+utmaning)

Publicerad 2008-01-09 20:04:24 i Stämplat

Blev inspirerad av min kreativa vän Ingrid som använt en favoritstämpel på ett kort. Jag äger just den stämpeln, plockade fram den och det blev ett kort med samma stämpel. Den e en favorit här också!

Kanske har du just den stämpeln också? I så fall utmanar jag dig att använda den på ett kort och ladda upp det i din blogg! Skriv gärna bland kommentarerna här så jag hittar till dig och kan lägga till en länk till din sida. Det skulle vara roligt att se hur andra använder just denna stämpel!

image197

Ingrid/Inola
Sara/SaGam

Ha det gott därute!
/Sara

Vinter

Publicerad 2008-01-03 23:39:07 i Smått & Gott

Idag har snön fallit eller snarare kanske blåst ner över oss här i Floda. Några flingor har stannat på marken så vi har faktiskt provat stjärtlappar och skottat snö! Men ganska snart gick vi in i värmen igen och fortsatte mysa.

Linnéa och jag har haft varsin pysselkompis på besök och det är alltid roligt. Jag har ju två platser vid mitt bord och Linnéa har två. Perfekt! Nja, förresten - Tim ska ju också få plats...  Han la huvudet på sné, log och sa: "Mamma, jag måste stämpla nu!" Tim hamnade sittandes på golvet och hade glitter i hela ansiktet när han var klar. Pappan i huset har just köpt en moped som barnen ska hjälpa till att greja med...

Nu väntar lite DT-stämpling åt Inkywings innan sängdags. Sista jullovsdagen i morgon!

Ha det gott och skriv gärna en rad!
/Sara

vinterbanner till inlägg

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela