Sara - SaGam

Floda-dagen 29/5

Publicerad 2010-05-28 17:04:08 i Smått & GottUnder lördag 29/5 är det stor fest i Floda. Kortmakaren är med och firar genom att ha finfina erbjudanden. I butiken i floda är det 20-50% på allt mellan klockan 10 och 14! I web-shopen hittar du utvalda varor under kategorien "Floda-dagen". Där gäller erbjudandena hela helgen!

Alla erbjudanden gäller på ordinarie priser och med reservation för slutförsäljning.
Välkommen att fira med oss!

Flaskkort

Publicerad 2010-05-26 17:30:42 i Scrappat

Väldigt inspirerad av Svensk Scrapbooking och deras TV fick jag idén om att vi på jobbet skulle göra flaskkort som en aktivitet. Det blev så lyckat! Eftersom det är Hero Arts-vecka hos Kortmakaren använde vi oss av dynor och stor stämpel från Hero Arts. Visst blev det en härlig flaska att ge bort när man går på kalas eller grillkväll!?Glöm inte att kika in hos Kortmakaren som har finfina erbjudanden på stämplar från Hero Arts denna vecka!I kväll ska jag har färgläggningskurs. Det ser jag fram emot!
Sara-SaGam

Fantastisk!

Publicerad 2010-05-23 23:16:07 i Stämplat

Jag har haft en helt fanatstisk dag idag. Tillsammans med vänner har jag suttit vid sjökanten, ätit underbar brunch, relaxat på taket till Hotell 11 i varm badtunna med solen lysande från en klarblå himmel, druckit kaffe vid kajkanten i Göteborg och bara varit! Kom hem med en lugn och harmonisk känsla och lät den stanna kvar i mig. Hela kvällen har varit sådan. Fantastiskt!

Visar er ett av alla "bra att ha"-kort jag gjort. Blir många kort i perioder och inte alltid kort som har en avsändare när de tillverkas. Sådana kort blir "bra att ha"-kort som plockas fram och färdigställs vid tillfälle. Kortet är gjort med resistbakgrund och härlig stämpel från Hero Arts. Texten kommer från Ingers textark.Ta hand om dig, glöm inte att gå lite långsammare än du brukar och andas!
Sara

ps. Hoppas nu att det går bättre att kommentera detta inlägg. Testa gärna ;-) ds.

Spets + Första kortet i bloggen

Publicerad 2010-05-19 21:35:26 i Stämplat

Min mormor efterlämnade mycket spets. Det är jag glad för och jag använder den gärna i mitt skapande. Har ett par spets-stämplar från Hero Arts som jag också gillar. Här är ett, av Hero Arts-tjejerna, liftat kort i olika färgskala. Gillar att använda stämplar som inte måste färgläggas utan är färdiga "med en gång".Fick idéen av Annika att visa upp det allra första bloggade alstret. Det tyckte jag var en kul grej - Tack Annika! Jag hoppas fler vill hoppa på tåget. Skriv gärna en kommentar här om du gör det så jag kan få möjlighet att kika in till dig. Här är mitt bidrag:Gillar fortfarande det kortet mycket. Och tro det eller ej. Jag hade distressat redan då ;-))

Må gott!
Sara

"Tiden går..."

Publicerad 2010-05-14 11:47:50 i Stämplat

Det blev rubriken på grattiskortet till svägerskan. Jag tog fram mina inte så ofta använda klockstämplar från Time to Stamp. Det blev ett kort med sedelficka, sedlar tänkta att använda till klockinköp. Kortet blev i härliga färgen brunt!


Idag är jag ledig med mina barn. Njuter av det och ska ut en sväng. Sedan blir det nog lite pyssel..
Trevlig helg!
Sara-SaGam, som blir glad om du lämnar en liten kommentar när du är här.

"Jag vill bli din!"

Publicerad 2010-05-10 21:59:25 i Stämplat

Jag har en tendens att köpa saker till min hobby som sedan blir liggande mer eller mindre länge. Det kan vara fina papper, dekorationer eller stämplar som bara vinkar till mig och säjer: "Jag vill bli din!". Det kan dröja ganska länge innan jag packar upp påsar med saker jag köpt. Eller så tömmer jag påsarna och låter grejerna ligga framme på pysselbordet tills jag använder det och det sedan hamnar på sin rätta plats. Kanske är det därför mitt pysselbord alltid tycks fullt av saker...

Häromdagen gjorde jag ett kort med en av stämplarna jag köpte i USA. Använde mina distresser att färglägga med och monterade på ett av alla de nya kortstommar med vit insida som jag köpt för att samla på...Använder gärna blommor på mina kort och LO:s och har samlat på mig en hel del. Ändå lockas jag till att göra nya, egna. Får tips och idéer från många pysselkollegor och samlar ihop dom idéerna till något eget projekt. Dessa har jag gjort mha utstansade retroblommor från spillbitar av mönstrat papper, en färdig blomma med stjälk som knopp och en hel del vatten på sprayflaska. Sedan har jag "knöcklat"  och sprayat med lite walnut ink också. Blev några till att samla på om jag inte hittar något alster att placera de på med en gång.Tack alla ni som inspirerar mig!
Sara-SaGam

Mycket Tim nu & alltid

Publicerad 2010-05-05 18:02:17 i Scrappat

I stämpel och scrap-världen är det mycket Tim just nu. I mitt liv är det mycket Tim alltid. Extra kul att ha fotat dom båda. Det blev en LO på 2 stycken Tim. Har aldrig sytt på mina kort och LO:s, men gjorde det nu. För hand. Ska plocka fram symanskinen någon dag, men den står långt in i vårt hem och används inte så mycket, så det tar sin lilla tid att leta fram den.Sönderklippta jeans är kul att använda i pysslandet!

I lördags var det Kortmakarmara och loppis i Floda Lada. Tusen tack till alla som kom, både deltagare på maran och ni som kom för att fynda på loppis. Tack också till sponsorerna: Reprint, ScrapHouse, Penny Black, Hero Arts, Fuji Direkt, Heidi Swap och Making Memories mfl. som gjorde det möjligt för oss på Kortmakaren att lotta ut många fina vinster!
Jag insöp atmosvären, men pysslade bara det lilla jag demade. Önskar att orken och lusten hänger i under kvällen i kväll!

Må gott!
Sara-SaGam

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela