Sara - SaGam

Smått på G!

Publicerad 2009-07-21 23:40:21 i Stämplat

Inte vet jag vad ni associerade till, men ni som känner mig väl förstår nog att det inte är bebis det handlar om för min och makens del. Nä, i stället har jag krympt några omtyckta filurer på jobbet och nu finns det 9 små, små (ca 2*2 cm) sådana till försäljning hos Kortmakaren. Kopierat från Kortmakarens blogg:

"Filuren har krympt! Nya stämplar och utlottning!

Sara inleder fruntimmersveckan. Vi firar vår Sara, och alla andra, med ett litet litet stämpelsläpp. Det är nämligen så att filuren har krympt! Vi släpper nio filurmotiv i en mindre storlek. De är perfekta att stämpla egna bakgrunder och paketpapper med med, stämpla på insidan av kort eller använda på små blomsterkort.
Alla som köper minst fyra stycken minifilurer (eller fler!) är automatiskt med i utlottning av ett pyssligt paket, värde 150:-. Gäller till och med 26/7. Ni hittar minifilurerna
här."

Här får ni mina första två små-filurkort!! Alla stämplar, dies och stickers finns hos Kortmakaren.
Må gott! Skriv gärna hej! och hjälp mig gärna med vilka företag dessa stämplar kommer från.
Sara

Rosa flick-kort

Publicerad 2009-07-20 22:58:32 i Stämplat

Jobbar mitt emellan 2 semesterperioder. Fullt upp hela dagarna. Lite pyssel blir det allt på sena kvällar och nätter. Senast blev det ett rosa flick-kort till Helens lilla Siri.


Nu till de små små Mini-filurerna som nyss släppts hos Kortmakaren. Pysselbordet nästa!
/Sara

Varifrån?

Publicerad 2009-07-14 01:09:14 i Smått & Gott

Har efter ytterligare 2 sommarpratare kommit så långt som till ........795........omonterade stämplar i min sammanställning. Bara :-). Så farligt var det väl inte. Jag vet några som har fler ;-). Det är 795 förutom de jag har som jag inte använt ännu. De ligger huller om buller i en låda och kommer att stämplas in i "Boken" när de används första gången. Inte heller har jag skrivit upp några Kortmakarstämplar, och långt ifrån alla Inkywingsstämplar jag fått i mitt DT-uppdrag för Lisa under alla år. Inte heller de stämplarna jag har som jag inte vet varifrån de kommer. Här kommer ni in i bilden. Kanske finns det någon därute som har bra koll på olika stämpelföretag och kan hjälpa mig? Skriv gärna en kommentar om du skulle råka veta något företag som matchar med någon av följande stämplar. Eller ja, skriv gärna hej annars också!


Må så gott i sommarnatten!
Sara

Galen?!!

Publicerad 2009-07-10 01:02:36 i Smått & Gott

Ja, det kan man verkligen fråga sig om jag e ibland. Till ca 5 sommarpratare  (räkna timmarna där...) har jag de senaste kvällarna/nätterna tagit mig an den där berömda högen av omonterade stämplar. Jag har alltid noga stämplat in motiv och skrivit ner vad de kostat osv. Men den där boken jag köpte för 10 år sedan är slut. Många stämplar har jag sålt eller gett bort. Kanske är det så att min BIA som står och samlar damm ska få användas till något? En ny bok med vita sidor där alla mina omonterade stämplar finns uppstämplade. Sagt och gjort nu har jag stämplat upp alla, utom julstämplarna, och ska nu ge mig in i excelarkets fantastiska värld och ställa samman hur många de är. Dom som är kardborre- eller EZ-mount-monterade. De andra, använda eller helt nya, finns inte uppstämplade än. Det har jag bestämt mig för att ta allt eftersom jag monterar dom.

Så inget pysslat...men mycket stämplat :-)

Må gott! Sov gott!
Sara

Brunt

Publicerad 2009-07-07 22:11:37 i Stämplat

Åh, vad jag gillar brunt. Hade hem en serie papper i bruna toner och varianter; randigt, prickigt, flockat och medaljong:it. Blev tre LO:s i går. En till min egen BOM och varsin till barnen om deras dagis; Smörblomman, passande avdelning BRUN! Ett kort gjorde jag med spillpapper och en ny stämpel ("Splendor" från Penny Black). Det fina bandet "Grid ribbon" snurrar upp sig så kul när man knutit det.
Ta hand om varandra!
/Sara

Nyheter + Raklödder

Publicerad 2009-07-02 20:54:29 i Stämpeltekniker

Släppte ett gäng nya sommarstämplar hos Kortmakaren igår. När lugnet hade lagt sig fram på kvällen i tisdags satte jag mig vid pysselbordet och skapande några kort med dom. Alltid lika spännande att fundera över vilken stämpel som kommer bli favoriten. Snäcksamlingen gillar jag att färglägga med distresser för det blir så fina färgskiftningar då.

De fina molnen och segelbåten maskade jag och byggde en sommarscen av. Paperfrills fick bli vågor och lite blått garn som jag köpte på loppisen blev en extra detalj. Textstämpeln är den samma på båda sommarkorten. Hoppade bara över att färga in "Glad" på snäckkortet.Att göra bakgrunder med raklödder är ett något kladdigt men roligt sätt att få en bakgrund som man kan stämpla direkt på eller använda i stället för mönstrat papper. Jag tog en plastburk med låg kant och sprayade ut raklödder i den. Sedan droppar man refillfärg och rör runt med en blomsterpinne eller dylikt. Lägg sedan ner papper på skummet och tryck till lätt, ta upp papperet och torka av det överflödiga skummet med hushållspapper. Låt det torka sen e det klart. Med fördel gör man flera papper när man ändå är i gång. Fisken har jag stämplat och målat med distresser. Jag maskade den och stämplade en bakgrundstämpel över med adirondack "Stream". Målade ut den lite med vatten på en pensel. Monterade på raklödderbakgrunden som jag sedan stämplade och embossade tack på. För att lyfta fram ordet tack lite ritade jag svarta konturer runt bokstäverna. De rörliga ögonen är en rolig effekt.

Fiskkortet monterade jag som ett vykort och stämplade "Adressfält" på baksidan. Färdigt att användas som ett vykort. Alla kort man gör måste inte vara dubbla.Nu till kaffet och kvällens pyssel!
Må gott,
Sara

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela