Sara - SaGam

Du är bra!

Publicerad 2011-01-30 20:51:51 i Utmaningar

Efter 2 veckors semester i Sydafrika med härliga familjen börjar vi sakta men säkert att anpassa oss åter till det kalla och vardagliga livet här hemma. Dagarna har fyllts med jobb och kvällarna har spenderats i soffan. Oj, vad trött jag har varit. I pysselrummet behöver det röjas innan jag kan njuta av att sitta och pyssla. Jag längtar, men kraften räcker inte riktigt. Ändå sa jag åt mig själv ikväll att jag skulle göra ett kort till utmaningen på Stämpelsnack som handlar om att göra ett kort på temat "FVDÄB". Så jag korsade mig fram till bordet och på liten yta satte jag igång. Svordomar hör inte till min vardag så jag hoppade över det och texten blev "Du är bra!". Det har blivit ännu några fler saker att plocka bort. Men det gör jag en annan dag. Nu ska jag sätta mig och slappa i soffan.Ha det gott!
Sara-SaGam

Ps. Anna-Karin! Min absoluta favorit är Adirondacken den beige lådan. Jag använder inte copics, men de är alcoholbaserade så en vattenlöslig dyna bör det vara. Ds.

Dags för skolstart igen

Publicerad 2011-01-09 16:04:00 i Stämplat

En lång julledighet har varit underbar för barnen. Men visst är det så att de längtar lite tillbaka. Pedagogerna på skolan/fritids har fått en välbehövlig vila och är säkert redo för att ta sig an den nya terminen. Jag gjorde tackkort till Tims fröknar som lämnades över på julspelet. Snögubben håller i sig än och det bulliga på mössan är min braiga snöpenna :-)

Ha det gott!
Sara-SaGam

Tack för senast!

Publicerad 2011-01-07 16:50:00 i Stämplat

Vi firade jul i Skärhamn hos min svågers föräldrar. Skickade ett "Tack för senast-kort" till dom för några dagar sedan. Undrar vad kommer det sig att jag varit så dålig på att skicka kort med det budskapet? Det är ju ett bra tillfälle och ett trevligt sätt! Det blir ett nyårslöfte - fler tack för senast kort!Utmanar dig att göra det samma!
Sara-SaGam

Ny banner för starten av 2011

Publicerad 2011-01-06 13:56:00 i Stämplat

Tyckte det var dags att ta bort bannern med tomteverkstaden på, även om jag gillade den. Nu är vi ju på nytt år och det är dags att ta nya tag. Blev en snabbt stämplad banner då tiden inte räckte till egentligen. Budskapet får bli det viktiga:Nu är det år 2011 - Njut av resan!
Sara-SaGam

God fortsättning!

Publicerad 2011-01-03 17:57:34 i Stämplat

Åh vad skönt det är att få lov att vara julledig. Denna jul/nyår blir det dessutom lite extra länge. Hoppas ni alla haft det bra över helgerna och samlat lite krafter för den vardag som snart kommer. Vi firade nyår med P:s syskon. Som liten "I stället för en blomma..."-present stämplade och L och jag två ljus. Bra gå-bort-present.För övrigt sker det inte mycket till pyssel för tillfället. Fortsätter att stämpla upp alla mina stämplar och har börjat sortera ut sådant som ska säljas på loppis i vår. Organiserar om lite i mitt pysselrum också. Väldigt sugen på att testa lite nya saker sparat under en mapp "Tekniker". Får se när det blir av...

Ha det bra!
Sara-SaGam

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela