Sara - SaGam

Scrappträff 9-10 juli i Kungsbacka

Publicerad 2010-06-29 16:04:29 i Smått & Gott

Kungsbackamässan arrangerar i samarbete med Scrappiz och Kortmakaren, scrapträff den 9 och 10 juli i samband med Kungsbackamässan. För 200:- för en dag eller 300:- för två dagar får du möjlighet att sitta ner och scrappa eller göra kort tillsammans med likasinnade. I scrapträff-biljetten ingår, förutom en flerdagarsbiljett till mässan värde 100:-, pysselplats och en välkomstpåse med ett scrapvänligt innehåll till ett värde av ca 500:-.

Under dagarna kommer det att finnas många utmaningar och tävlingar att vara med på med fina vinster sponsrade bla. av de på mässan utställande företagen. Det finns café och lunchmöjligheter i anslutning till träffen och var och en bekostar sin egen mat. Sara Rönér Janicke och Karin Brandin från Scrappiz kommer att hålla i trådarna under dagarna och biljetterna köper du genom Kortmakarens web-shop.

Tider som gäller: Fredag 9 juli kl.12-19 Lördag 10 juli kl.10-17 Hoppas vi ses där!
Sara-SaGam

Fler LO-utmaningar från Midsommarcropen

Publicerad 2010-06-28 21:30:23 i Scrappat

Jag skapar väldigt gärna efter utmaningar märker jag. Var väl inte direkt någon nyhet för mig, men det blir väldigt tydligt för oj, vad jag skapat den senaste veckan. Utmaningar att ta tag i och inspireras av. Det gillar jag! Här får ni se lite resultat från mig:


Nu är det omröstningar och utlottningar på forumet Svensk scrapbooking och sen får vi se om jag kanske haft turen på min sida och vinner något. Eller inte, och jag är lika glad för det. Skapandet är vinst nog för mig!

Ha en bra vecka!
Sara-SaGam

...pysselnätter...

Publicerad 2010-06-23 23:38:20 i Stämplat

Många tror att vi på jobbet hos Kortmakaren sitter och pysslar hela dagarna. Det är fel! Visst förbereder vi projekt och sådant, men tid för pyssel är inte prioriterad. Därför har jag stort pysselsug på kvällarna när barnen lagt sig. Många sena nätter blir det... Två bokmärken kommer här:

Snart midsommar. Härligt!
Sara-SaGam

Midsommar-crop

Publicerad 2010-06-21 22:28:02 i Scrappat

På forumet Svensk Scrapbooking pågår det just nu en crop. En slags utmaningstävling där vi utmanas att skapa efter vissa kriterier. Vill man vara med och tävla om vinster från olika stämpel- och scrapföretag så får man det. Jag hoppar gärna på utmaningar av olika slag och har gjort ett bidrag i en av tävlingarna. Det blev en LO med ett foto på L när hon var sommarfinklädd på skolavslutningen för 2 veckor sedan.

Visar säkert upp ett och annat bidrag till här under veckan.

Må gott!...och skriv gärna hej!...
Sara-SaGam...sommar...

Publicerad 2010-06-20 18:48:54 i Stämplat

Oj, vad det finns mycket vatten i det här landet. Det fullkomligt öser ner utanför fönstret och det känns som det aldrig ska ta slut. Som vanligt i svenska midsommarveckan alltså...

Har gjort kort med sommar-stämpel från Kortmakaren. Gillar den stämpeln tillsammans med bokstavsstämplar från Hero Arts. Då kan man variera den mycket:
Trevlig SOMMAR
Ha en bra mid-SOMMAR
SOMMAR och sol
Njut av SOMMARen
SOMMARen är kort
Den passar bra att använda på LO:s också. Det finns många sommarfotografier att scrappa.Det lilla smultronet kommer från Inkywings.

Ha en bra vecka!
Sara-SaGam

Sommarkort

Publicerad 2010-06-16 15:59:11 i Stämplat

Det händer inte ofta nuförtiden, men härom veckan fick jag en beställning. Vem som var beställaren är en väl bevarad hemlighet... Det var sommarkort till fröknarna som gällde och det blev två olika kort i olika färger. Hoppas fröknarna blev glada!

Har fastnat för att använda rivet papper som vatten och bygga sommarscen med sol, båt och fyr! Dom korten gillar jag.

Ha en skön sommarvecka!
Sara-SaGam

Chokladkaka

Publicerad 2010-06-09 23:31:34 i Scrappat

Svensk Scrapbooking visar TV på webben. I ett av programmen visade de hur man klär in en chokladkaka. Jag kunde inte låta bli att skriva ut mallen och testa.

Blev en present till vännen Tina. En go´ kaka med havssalt i. Mums! Blommorna är från början vita blommor som jag färgat in med distressdynor. Lycka till på din resa Tina!

Studenttid & Falsk akvarell-tävling

Publicerad 2010-06-07 21:35:38 i Scrappat

I fredags tog Towe studenten. Towe jobbar extra hos Kortmakaren och vi var och firade henne. Oj, vad mycket goa minnen som kommer upp i huvudet. Jag njöt av min gymnasietid, trivdes göörmycket och hade såå kul. Visst var det arbetssamt, men minnena är varma. Min studenttid var en av de bästa tiderna i mitt liv. Underbart! Allt detta blev liksom återupplevt och min mössa satt på huvudet. Towe fick en tavla som Tina målat, lite detaljer från Tim Holtz och en flaska champagne med ett flaskkort jag gjort.Det dags för tävling hos Kortmakaren.
Tävlingen har temat Falsk akvarell.Detta gäller:
* Bidragen ska vara gjorda med tekniken"Falsk akvarell".
* Stämplarna du använder får endast komma från Kortmakaren, Hero Arts eller Penny Black.
* Endast ett kort eller en layout per person.
* Bidragen mailas till info (snabela) kortmakaren.se senast den 11/6.
* 2 stycken vinnare. En utser vi på Kortmakaren. En vinnare utses genom lottning. Varje vinnare får ett pris med tombow-pennor och stämplar, som passar tekniken, till ett värde av ca 250:-.
* Du får gärna visa upp ditt bidrag i din blogg om du har någon. Om du samtidigt, i din blogg, tipsar om tävlingen och lägger en länk till Kortmakaren www.kortmakaren.se är du med i ytterligare en utlottning!
(pris värde ca 100:-). Skriv en kommentar i Kortmakarens blogg så vi kan kika in till dig i din blogg.

Hoppas du vill vara med och tävla!
Sara-SaGam

Fröken-kort

Publicerad 2010-06-03 22:39:31 i Stämplat

Så här dags på året brukar fröknar av olika slag tackas för det gångna läsåret. Själv har jag blivit tackad många gånger och det är väldigt roligt. Särskilt om det är en genomtänkt present och inte bara något fångat i flykten.

Snart har P och jag inga dagisbarn längre. T slutar på Smörblommans förskola. Alla avdelningarnas sexåringar med familjer ville ge något till all personal som tagit så väl hand om barnen under många år. Det blev inredningsdetaljer till personalrummet och en års-prenumeration på en tidning. Jag gjorde kortet som blev mycket uppskattat. Det var roligt! Temat var "Sommar", "Tack" skulle vara med och färgerna grön, blå, brun och röd eftersom det är vad dagisavdelningarna heter.Skriv gärna hej om du är här och hälsar på!
Sara-SaGam

Mors dag

Publicerad 2010-06-02 23:00:54 i Stämplat

I söndags var det "Mors dag". Ingen dag vi firar särskilt i vår familj. Har det aldrig varit. Således var det en helt vanlig dag...

Gjorde en del morsdags-kort till jobbet som jag gärna visar. Jag har använt de underbara dynorna Hero Hues Chalk Ink. Dom är mina nya favoriter. Tillsammans med alla de andra förstås...
Ha det gott och njut av värmen och solen!
Sara-SaGam

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela