Sara - SaGam

På plats i Anaheim, CA, USA

Publicerad 2010-01-24 06:05:54 i Smått & Gott

För första gången någonsin är jag på plats i det stora landet i väster. Klockan är 20.30 lokal tid och Maria och jag gör alltför att hålla oss vakna. Hemma i Sverige ska ni snart vakna...

Maria är inne på sin 46:e vakna timma och jag är behöver äta ständigt för att inte somna. Idag har vi registrerat oss för CHA-mässan på Anaheim Convention center och fått en försmak av vad som komma skall genom en konsumentmässa. Vi ser fram enot mässdagarna och alla nyheter vi kommer att beställa!

Mitt på parkeringen utanför hotellrummet finns en uppvärmd pool och det räcker att gå i t-shirt ute. Underbart! Kanske blir det ett dopp eller lite kaffe innan det är dags för efterlängtad vila.To be continued,
Sara

"Everybody Art Challenge"

Publicerad 2010-01-21 19:03:10 i Stämplat

Hittade en annan utmaningblogg Everybody Art Challenge och en skiss jag valde att följa.Hoppas att kortet nått adressaten idag. Nu är min T 5 år, så liten var L när jag träffade henne för första gången. Nu ska hon börja övningsköra... Blev jag äldre?!! :-) Grattis!Ska surfa runt efter ny utmaning i kväll. Har du något tips på någon?
Sara-SaGam

"Månadens utmaning"

Publicerad 2010-01-20 21:30:00 i Scrappat

Mitt i natten hittade jag till den här utmaningsbloggen. Gillade skissen och satte fart. Blev ett rosa/rött bidrag i kärlekens tecken. Sångtexten är Sara Löfgrens "För alltid" och stämpeln med hjärtan kommer från Kortmakaren.
     

Idag är jag trött. Blir nog soffan...
Sara-SaGam

En liten vinterhälsning

Publicerad 2010-01-20 00:26:10 i Stämplat

Det är mitt i natten. Utanför fönstret i pysselrummet kör snöplogen. Det har snöat. Ännu mer.

Visar er ännu ett Spellbinderskort att skicka som en hälsning i vintertid.I morgon har jag sovmorgon...mmmm...
Sara-SaGam

Vinter

Publicerad 2010-01-19 09:02:59 i Stämplat

Även om julen är över, och på korten jag gjorde då fanns det många vinterstämplar, så är faktiskt inte vintersäsongen över. Det finns många stämplar att använda ännu en tid innan våren kommer. Den här lilla pingvinen gillar jag. Den hamnade tillsammans med en stor bakgrundstämpel från Hero Arts på ett Spellbinderkort. Gillar mina julklappsdies mycket.Har en stor ny hög med stämplar som jag pysslar med. Kommer lite resultat så småningom!Ha en härlig vinterdag!
Sara-SaGam

Träningsvärk

Publicerad 2010-01-17 23:37:01 i Stämplat

I dag har jag träningsvärk.

I fingrarna för jag har så intensivt jobbat med att fylla på med bilder på kort jag gjort genom åren från datorn upp på SaGamdesign. Jag har alltså gått genom varenda liten mapp där jag kunnat hitta scannade bilder och fotografier på kort och annat jag skapat sedan jag började den där dagen i oktober 2000. Det blir 10 år det i år - och korten jag gjort är tusentals! Nu ligger dom där på tekniksidan och jag känenr mig så nöjd. KAn vara någon bild som ser grön ut eller lite svartsuddig, men jag hoppas kunna hitta dom allteftersom och rätta till det. Orkar inte just nu. Tanken är att jag ska skriva text också på sidorna. En del är redan gjort, men mycket ska till. Det kommer. Jag är på G!

I dag har jag träningsvärk.

I höfterna och knäna för det var längesedan jag dansade så som i natt. Var på 40-årsfest från 15.00 till 02.45 i går. Och vi slog verkligen klackarna i taket! Hade gjort ett grattiskort till 40-åringen och tycker att sko-stämplarna från Hero Arts passar så bra!Nu väntar sängen. Ta dig gärna en sväng om mina tekniksidor. Nostalgi för en del av er :-) och kanske helt nytt för många andra. Välkommen!


I morgon väntar ny arbetsvecka. Härligt! Vi ses snart igen!
Sara-SaGam


Uppdatering pågår

Publicerad 2010-01-14 22:39:18 i Stämplat

Det känns så härligt och skönt att kunna säga att Äntligen! är SaGamdesign i gång igen i ny kostym. Jag har tagot bort den gamla sidan som innehöll en massa knasigheter och lagt upp en helt ny sida. För visso känner ni som varit på den gamla igen er, men nu har jag liksom möjligheter att bygga på och ut min teknik-sida med många nya saker. Välkommen in till SaGamdesign och kika runt. Var beredd på att det kommer fler uppdateringar inom kort!

När jag nu går genom datorn och laddar upp bilder hittar jag annat smått och gott som jag visst inte har visat er här. Vad sägs om kort gjorda med ett clearstampsset från Hero Arts som jag använt ganska mycket: Dot Flourishes!Nu åter till alla bilder i datorn på kort jag gjort genom åren!
Sara-SaGamTent Topper Card

Publicerad 2010-01-12 20:49:26 i Stämpeltekniker

Ett julkort på vilket jag fick användning av gammalt rött sidenband, mina nesting circles och "Picket fence" som är den vita färgen på cracklepainten. Visst blir det bra på en snöflinga med cracklepaint?! Läste om den inte alls avancerade kortvikningen hos Splitcoaststampers.Hej hopp från
Sara, som snickrar vidare på tekniksidan...

Uppdaterad hemsida

Publicerad 2010-01-11 09:43:22 i Smått & Gott

Ville bara säga att det känns så bra. Jag håller äntligen på att göra om min sagamdesign-sida och det är så kul! Inser att det finns massa att lägga till, men jag tar hand om det "gamla" först.

Äntligen måndag!
Ha en bra vecka!
Sara-SaGam

ps. är lite sugen på en ATC-swap. Någon som har något tips om någon sådan? ds.

Rosa Double-pocket

Publicerad 2010-01-09 21:35:13 i Stämplat

Sitter i arbets/pysselrummet bredvid maken och försöker hitta ett vettigt hemsideprogram. Min hemsida www.sagamdesign.com har varit svårhanterbar och jag har svurit många gånger. Det har krånglat helt enkelt. Men nu har jag bestämt mig. Jag vet att sidan är viktig för många och jag vill att den ska finnas kvar och innehålla mycket av allt det jag testat på och lärt mig. I min blogg blir det inte på samma vis som på en tekniksida. Nu gäller det att hitta ett program värt att satsa på. Tur för mig att maken är intresserad av detta också så han kommer säkert efter noggrann undersökning kunna tipsa mig om något och så är det bara att köra! Känns som om jag gett det som nyårslöfte och sommarlöfte massa gånger så jag struntar i det nu, men viljan finns där att det ska bli av någon gång.

Under tiden visar jag ännu ett double pocket-card som blev en julhälsning förra året. känns konstigt att säga förra året för det var ju väldigt nyss...Håll nu tummarna på att det händer lite på www.sagamdesign.com så småningom! Har du något web-tips? Tala gärna om det!
Sara-SaGam

Knut

Publicerad 2010-01-07 22:54:11 i Stämplat

Julen tar väl inte slut förrän Tjungondag Knut?

Inser när jag laddat över foton från kameran att jag har julkort kvar som jag gärna vill visa er. Så ännu några dagar får ni tåla lite julstämning här i bloggen. Kortet är ett Double Pocket Card och perfekt att göra om man vill skicka med ett presentkort, en lott eller som här foton på barnen.Detta kort är ett av de julkort som jag är allra mest nöjd med 2009.
Sov gott!
Sara

Jul-scrap

Publicerad 2010-01-06 21:57:02 i Scrappat

I morgon är vi åter till vardagen efter en lång julledighet för framförallt barnen. Det är svårt att somna i kväll och mamman och pappan fasar för när klockan ringer i morgon bitti. Familjen har liksom vänt på dygnet helt!

Nåja. Vill visa julscrapet. Blev faktiskt 3 Lo:s på juldagen mitt under den städning som liksom var nödvändig efter all julkortstillverkning.

 2005

 2003

Tack för 2009! Tack för all inspiration ni ger! Tack för alla små och stora kommentarer och hälsningar - dom alla uppskattar jag mycket!Nu är det nystädat - dags för nytt år!

Välkommen det nya skapande året 2010!
Sara-SaGam

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela