Sara - SaGam

Erik 40!

Publicerad 2013-05-31 23:12:00 i Stämplat

 
Det var på stämpelträff i Alingsås för en månad sedan. För första gången skulle jag inte fullfölja en mara utan smita iväg på 40 års-fest vid 16-snåret. Kändes ganska snopet även om det var en fantastiskt trevlig och kul fest. Hur som helst ägnade jag mig för ovanlighetens skull inte alls åt träffens utmaningar. Den här gången fick det bli ett par kort som sagt, bland annat det till kvällens huvudperson - Erik! Vänner och släkt hade vi samlat ihop till en cykel så det blev kortets tema. Grattis!
 
I morgon bitti packar jag för att ge mig på nästa träff. Klockan 10 är det dags i Floda Lada. Ser så fram emot att träffa många vänner jag fått genom denna hobby.
 
Sedan sist:
- 3 studentkort på beställning
- studentkort
 
På idéstadiet finns:
- ett grattis i efterskott-kort
- ett "glad att du är min vän" kort
- ett "tack för lånet"-kort
- 50 inbjudningskort till jubileumsfest
 
Trevlig helg!
Sara-SaGam

Grattiskort till pensionär

Publicerad 2013-05-07 21:25:00 i Stämplat

Ibland får jag fem minuter på mig att göra ett kort och då är det bra att ha en del färdigfärglagda motiv att ta till. Som många av er redan vet har jag en låda där jag samlar lite sådant som jag färglagt vid olika tillfällen. Den härligt goa gubben på "grattis till 65 år och riktig pensionär"-kortet till W har min Tim färglagt. Tillsammans med den härliga återvinnings-stämpeln från Inkywings pusslade jag ihop kortet medan mamma (som skulle ha det med sig) stod och väntade.
 
 
 
Den 27/4 var jag på stämpel- och scrapmara i Alingsås med goa vännerna Ingrid/Inola och Eva/Muffin. Hade begränsat med tid, men fick ihop några kort som kommer så småningom. Egentligen hade jag väl precis kommit igång när jag skulle gå, men kortet till kvällens 40-åring blev klart. Kommer snart i bloggen.
 
På idéstadiet finns:
- ett grattis i efterskott-kort
- ett "glad att du är min vän" kort
- ett "tack för lånet"-kort
- 50 inbjudningskort till jubileumsfest
 
Tack för titten!
Sara- SaGam

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela