Sara - SaGam

Collagestämpling

Publicerad 2010-03-30 20:07:51 i Stämpeltekniker

Vännen Ingrid/Inola testade collagestämpling med masker. Visade ett par kort i går i sin blogg som jag gillade och idag har jag testat. Vissa saker testar jag direkt och andra kan bli liggande länge. Detta blev test direkt. Kul att använda alla "gamla" stämplar ur gömmorna som legat och blivit lite dammiga. Kommer säkert bli fler kort med den här tekniken.Må gott!
Sara-SaGam

Brunt igen...

Publicerad 2010-03-29 22:48:29 i Stämplat

Hur jag än gör så kommer jag ofta tillbaka till färgen brun. En "tag" inspirerad av TH, gjord med acetate/tissue-teknik (två foton för att tydliggöra både stämpel och OH-plasten) och mina bidrag till en ATC-Kaffeswap jag varit med på.Njut en kopp kaffe! Här hemma förbereder jag en kurs i Kortvikningar jag ska hålla hos Kortmakaren på onsdag. Det finns platser kvar om du vill vara med?!

Finns en hemlig kod om du vill betala 200:- istället för 300:-
VårnyttKM
;-)

Ha det gott!
Sara-SaGam

TomBow

Publicerad 2010-03-25 23:47:12 i Stämplat

Det mesta i den här stämpel - och scrapbookvärlden går i vågor. Trender, tekniker, färger och annat går och kommer. De senaste dagarna har jag färglagt motiv med TomBow-pennor. Jag har en variant av dom sedan långt tidigare, Marvy Brush markers, men jag gillar nog faktiskt TomBow bättre pga den något mjukare penselspetsen. Blir till att byta ut alla då...

Passade på att färglägga ett av mina allra första motiv till ett dopkort jag fått beställning på.Ganska långt från Tim Holtz :-) Härligt med variation!
Må gott!
Sara- SaGam

Kladdiga händer

Publicerad 2010-03-23 21:29:46 i Stämpeltekniker

Så har jag det då igen - kladdiga händer! Colorwash och masker har varit mitt arbetsredskap och jag har så roligt!

Det händer näst intill aldrig, trots att många tycks tro det, att vi pysslar på jobbet. Igår hade jag dock chansen. Jag satt vid ett pysselbord mitt i butiken under fyra timmar och demade. Visade Tim Holtz-produkter och skapade massor. Blev några färdiga alster och mycket mer som finns redo att monteras till kort och layouter.

Håll till godo. Först ut är 3 nya kort. Allt material finns hos Kortmakaren!Ha en bra dag! Och tack för titten!
Sara-SaGam

Masker och Colorwash

Publicerad 2010-03-17 20:36:16 i Stämplat

Efter en hel helg massa timmar med jobb på mässan är jag nu åter i vardagen med allt vad det innebär. Något tröttare på kvällarna än vad jag varit på ett bra tag så lite "mässbakis" är jag allt. På jobbet räknas varenda produkt och jag jobbar med fullt tryck för att lägga upp alla nyheter i Kortmakarens web-shop. Idag har jag riktigt inspirerats av våren med alla härligt våriga stämplar från Penny Black. I morgon blir ännu fler nya varor... Bland annat kommer det in 12 färger colorwash och masker att använda tillsammans med dom. På mässan hade jag demos och visade Tim Holtz-produkter. De nya distressfärgerna är fantastiska. Min favorit så här långt är Rusty Hinge!

I går gjorde jag färdigt två kort ( och tre LO:s) av det jag demat på mässan. Jag har sprayat med colorwash espresso och eggplant. Fjärilstexten kommer från "Sirlig vår-en extra tanke..." som Deleelsia designat. Kronan och hörnet på de blå kortet är stämplar designade Tim Holtz.Hoppas ni har det bra därute! Skriv gärna ett hej när du är här och kikar. Kul att få se vilka som döljer sig bakom siffrorna.

TIPS! Har startat en ATC-swap på Stämpelsnack. Hoppas du vill vara med!
Sara-SaGam

I dag är det dags

Publicerad 2010-03-12 09:22:29 i StämplatButiken Kortmakaren är nedpackad och vi ska fylla släpet för att kunna dra oss mot Borås i eftermiddag. Det är mycket nu.  Jag har packat väskan med saker jag ska inspirera med på demos. Skriver ut lite foto i sepia. Gjorde ett kort och en bokfront som exempel. Kommer du till mässan i helgen får du se dom.. och mig ;-) live.
Fick tillbaka "Hello Kitty- swapen i går. Det är alltid roligt att få känna på lite inspiration. Tack alla som var med. Jag swapar gärna vidare!Ha en riktigt trevlig helg!
Sara-SaGam

Altra saker

Publicerad 2010-03-10 08:40:57 i Stämpeltekniker

Jag är egentligen inte så mycket för att altra saker. Lådor, flaskor, korgar och annat som mest står och samlar damm tycker jag. Men anteckningsböcker gillar jag, och använder mycket, så det passar mig bra att dekorera.Här har jag maskat Kortmakarens päron framför den härliga textstämpeln "Friends definition" från Hero Arts. Om maskning kan du läsa och lära mer HÄR!

Intensivt arbete pågår inför Nordiska Stämpel- och Scrapbookingmässan till helgen. Må gott!
Sara-SaGam

Fjärilar!

Publicerad 2010-03-08 21:36:27 i Stämplat

Våren är på väg! Vill jag tro i alla fall. Och med våren kommer fjärilar. Underbart. Det finns så många fina stämplar med fjärilar. Här kommer lite fjärilskort:
Till helgen går den av stapeln, vår stora mässa, och vi har fullt upp på jobbet. Det är mycket som ska planeras och förberedas.
Så här skriver Kortmakaren:

"När vi började planera vår mässa, Nordiska stämpel och Scrapmässan, trodde vi inte att det skulle finnas så här mycket vinter kvar. Därför bestämde vi att vår monter skulle gå i vårens tecken. Vi låter dock inte snön hindra oss, i vår monter kommer du att få en försmak av våren! Det blir påskris, blommig gräsmatta och massor av fjärilar. Med det sista vill vi gärna har er hjälp.

Gör en fjäril och lämna i vår monter under lördagen, senast 15:30. I utbyte mot din fjäril får du en lott. Klockan 16:00 är det lottdragning i vår monter. Vi lottar ut tre fina priser. Du måste finnas på plats under lottdragningen och ta emot ditt pris, annars drar vi en annan vinnare.

Din fjäril gör du i valfritt material och valfri storlek. Vi vill att fjärilarna har någon eller flera av dessa färger: lime, orange, rosa, gul, lila, turkos och vitt.

Du får naturligtvis gärna lämna flera fjärilar, men vi delar endast ut en lott per person."

Hoppas vi ses till helgen!
Sara-SaGam

Well-papp vinnare

Publicerad 2010-03-02 20:28:44 i Smått & Gott

Det var roligt att ni ville haka på min lilla well-papputmaning! Tack till alla som var med.
Här kommer vinnarna! Random.org har slumpat fram dom:
Nummer 5: Lina
Nummer 3: Inola
Nummer 4: Petra

Grattis!
Maila mig era adresser så skickar jag en liten godispåse till er var! sara[snabela]gamborn.com

Ha det bra!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela