Sara - SaGam

Skäms på mig!

Publicerad 2009-02-26 21:04:23 i Stämplat

Usch och fy vad längesedan det var jag uppdaterade här. Det är kanske så att jag inte är värdig en blogg. Eller så är det bara så att livet har sin gång och ibland hinns inte allt med. På jobbet har vi fullt upp och det är verkligen mycket nu. Varje dag fylls butiken av massa nyheter som kommer in från USA. Allt detta ska räknas, prismärkas och ut i butiken, både i den fysiska och i web-shopen. Nästa helg den 7-8/3 är det Nordiska Stämpel- och scrapmässan som Kortmakaren arrangerar och i samband med det är det många saker som ska bockas av på "att-göra-listan".Det är väldigt roligt, men det har varit lite tufft för M har varit sjuk i över 2 veckor och älskade A ligger på sjukhus, svårt sjuk. Några kvällar somnar jag i soffan och andra är jag riktigt kreativ, full av energi att skapa med nya stämplar, dekorationer och papper. Har faktiskt inget kort kvar hemma för jag har tagit dom till jobbet, men kanske kanske kan jag få till ett och annat foto under morgondagen och då ska jag gärna visa det här.

Jag har försökt att scanna ett kort jag gjort tidigare, men det blir inte 100% bra. Jag borde lära mig fota snyggt istället. Då skulle korten och LO:sarna komma bättre till sin rätt. Hur som helst har jag använt Crackle Paint på en kartongbit och på det stämplat en SilhouetteCorner på och embossat med Puff. Lite bling, bling och en textbakgrundstämpel på själva kortbasen, sen var det klart. Håll till godo!Jag hoppas verkligen du kommer tillbaka hit igen även om jag inte uppdaterar så väldigt jätteofta just nu.
/Sara

Bandförvaring

Publicerad 2009-02-05 22:46:52 i Smått & Gott

Genom åren har jag provat på en och annan band förvaring. Nu är jag redo att testa den senaste varianten - Ribbon ring. Tidigare hade jag banden färgsorterade (naturligtvis) i glasburkar inköpta på CO. Bra med glas som man kan se genom och hyffsat lätt att gräva fram det man behöver. nu har jag då gått genom alla band (inte mina garner...) och satt upp de jag vill behålla på Ribbon rings, de andra har jag paketerat snyggt i zippåsar för att sälja dom på vårens loppis. Nu blir det upp till bevis att använda alla fina band.I morgon är det fredag! På lördag har vi årets första Kortmakarmara hos Kortmakaren! Ha en skön helg!
Sara

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela