Sara - SaGam

Färg!

Publicerad 2009-01-31 14:00:28 i Smått & Gott

Den senaste veckan har jag ägnat tid åt mitt pysselbord. Inget skapande faktiskt utan sortering. Jag har nu valt att färgsortera mina dekorationer och hoppas det hjälper mig att använda de olika "småsakerna" mer när jag väl skapar. Varje färg har fått en låda och i den ligger då tex. alla gröna dekorationer så som knappar, brads, öljetter, halvpärlor mm. Inköpta lådor från CO med fack blev nya förvaringsgrejen och jag har rensat och samlat och sorterat och känner mig sååå nöjd efter det. Samtidigt har jag lagt undan en hel del som jag ska sälja på vårens pysselloppis när den nu blir. Ingrid och jag ligger i startgroparna för planeringen och snart sätter vi ett datum. Dagen idag består av fortsatt röj/sortering och jag är så glad för det blir så bra när jag gått genom allt!Njut av lördagen och helgen! Må väl! Lämna gärna en hälsning när du är här.
/Sara

Hemma igen

Publicerad 2009-01-20 20:12:43 i Smått & Gott

Så har vi då landat åter efter fem dagar i Stockholm. Har säkert varit fint väder, men det har vi ingen aning om, vi som varit inne  hela dagarna. Formex, fackmässa, då det ges tillfälle för oss på Kortmakaren att träffa de kunder vi redan har en kontakt med, men också många nya. Det är så roligt! Tack alla som hälsat på oss i vår monter! Tina, Elin och jag har jobbat från tidiga morgon till sena kvällen och nu är det skönt att vara hemma igen. Hemma vid det pysselbord som börjat damma in nu när det stått ensamt så många dygn. Särskilt kreativ har jag inte varit under mässdagarna även om jag befunnit mig i en kreativ miljö med massa härliga färger och former. Vårens färger är cerise, orange, turkos och limegrönt! I de ljusare tonerna gäller rosa, coral, petrolblå och ljus ljus grön. Riktigt härligt!
Fångade in en dekorationsnål och lite ståltråd och gjorde en blomsterdekoration av Petalooblommorna. Fint Va?!!Ha en fortsatt bra vecka!
Sara

Ett par timmar

Publicerad 2009-01-11 21:59:54 i Stämplat

Det är söndag kväll. Lugnet har lagt sig. Efter en härlig helg tillsammans med familjen på badhus, framför Let´s dance, på bio, vid middagsbordet i lugn och ro, nån timmes middagslur, lite lek med de vilda djuren, utstädning av julen, tvättvikning, fika på stan, långa frukostar med mera, känns det ganska skönt att få njuta av lugnet när barnen somnat och det bara är vi vuxna kvar vakna. P sitter vid en annan dator och jag hamnade här som så ofta.

Är faktiskt lite stolt. Idag har jag avslutat min uppdatering av min lista med mina monterade stämplar! Jag har sedan starten hösten 2000 stämplat upp mina stämplar i en bok med blanka sidor. Det var Lisa som tipsade mig (undrar hur det har gått med hennes bok??). Varje sida hör till ett företag och så fort jag använt en stämpel så stämplar jag in den och skriver ner varifrån den kommer, vad den heter, artikelnummer, kategori (tex. blommor, människor, collage), pris, på vilken sida i boken den finns, om den är monterad eller omonterad och vilket datum jag den blev min. Det där senaste har jag inte varit så noga med (synd!). Så är det då lätt att få överblick. Har en motsvarande lista för alla omonterade, men den är inte uppdaterad än. Sen har jag ju en hel hög med stämplar som inte är använda än och således inte kommit in i systemet. Nu har jag i alla fall strukit över alla de stämplar som jag genom åren sålt också. Det är lite svårt att säga sammanlagt hur många stämplar det är egentligen, men de monterade jag har som jag använt vet jag exakt och det var väl inte så många. 213 bara. Sen har ju Linnéa och Tim ett antal var också, men dom hamnar utanför min lista...

Ett nygjort kort med några av de nyaste stämplarna!Ha en bra vecka!
Sara

Celebrate all day!

Publicerad 2009-01-08 21:00:56 i Stämplat

Ett av de vanligaste tillfällena att göra och ge bort kort är väl när någon fyller år. Det, tillsammans med julkort. Trots födelsedagskalender där alla "flaggdagar" finns uppskrivna missar jag faktiskt ibland, ganska ofta, att skicka kort jag gjort till släktingar och vänner. Ett av de nya clearstamps-seten från Hero Arts heter "Celebrate all day" och är som gjort för grattis-kort. För min del blev det ganska snabbt två olika. Vem fyller år här näst? Håll till godo!
/Sara

Asian Elements

Publicerad 2009-01-05 22:51:46 i Stämplat

Ni som känner mig väl vet att jag inte är någon förespråkare av asiatiska motiv. Jag har liksom aldrig gillat den stilen, med bambu, solfjädrar och trollsländor...Men vad gör man inte? Tina har "retat" mig på jobbet kring några Asien-motiv (som hon för övrigt gillar mycket) och nu var det dags. Snacka om utmaning. Sånt gillar ju jag. Så de senaste dagarna (läs:nätterna) har jag gjort kort som bara den med hjälp av clearstamps-setet Asian Elements från Hero Arts. Nu du Tina - vad tycks??!!Det var dom det! Blir du sugen på ett eget stämpelset så hittar du det hos Kortmakaren!

Må gott!
Sara

Fantasy

Publicerad 2009-01-03 19:54:04 i Stämplat

En av de finaste vinterstämplarna i år tycker jag Penny Blacks träd "fantasy" är. Funkar året om, bara att använda det på olika sätt med olika tekniker. Idag har jag stämplat med "fluid chalk Prussian blue" och embossat med "ocean". Vinter-cirkeln kommer från Inkywings.Må så gott!
Sara

Gott nytt år!

Publicerad 2009-01-02 20:06:22 i Smått & Gott

Vad snabbt det gick - december!
Julstämpelvinnare - Agneta/agge, Grattis!
Jul med familjen - lugnt och skönt!
Handstämplade julkort - fick fler än förra året, åh, vad jag uppskattar konst ska ni veta. Tack!
Mellandagar på Dalarö hos pappa - tradition!
Mellandagsrea på jobbet - helt galet, vad kul!
Nyårsafton - med P:s syskon till tidig nyårsdagsmorgon.
Fredag - åter på jobbet, packa/bekräfta/skicka ordrar, fullt upp!
Fredag kväll - lite pyssel med nya leksaker blev en ny banner! Crackle paint antique bronze, stämpel silhouette corner, alfabete Hero Arts clearstamps - caps bold alphabet.

Önskar alla er som hittar hit på ett eller annat sätt ett härligt nytt år fullt av kreativitet och skapande!
Sara

ps. Nu har jag börjat en ny omgång med att skriva in varenda stämpel jag har i ett excel-ark. Har en lång lista sen flera år tillbaka, men nu ska jag börja skriva in i excelark igen har jag tänkt. Har du nån koll på vilka stämplar du har? Hur?ds.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela