Sara - SaGam

Välkomna till världen!

Publicerad 2011-02-28 12:40:00 i Stämplat

Det är mer regel än undantag att jag gör egna bakgrunder och så är det på dessa kort också. Jag har använt stämplar och gjort det denna gång. Texten tjej är stämplad flera gånger efter varandra utan att jag satt ny färg på stämpeln emellan.På tjej-kortet använde jag en liten charm för första gången, tror jag. Inte händer det ofta i alla fall, trots att jag tycker det är fint. På kill-kortet blev det en ny blomma av den lilla och stora retroblomman då jag stämplade den lilla på den stora. Ett kul sätt att använda de stämplarna på!Alla stämplar från Kortmakaren

Ha en bra vecka!
Sara-SaGam

Längtan efter våren...

Publicerad 2011-02-22 10:38:00 i Utmaningar

Äntligen finns den i min ägo! Jag minns denna stämpel från en swap jag var med i "i tidernas begynnelse". En blomsterswap var det och jag gillade stämpeln direkt. I höstas var det någon som hade sorterat ut den, sålde den och jag blev lycklig ägare. Nu har jag använt den för första gången i precis rätt tid. Visst är det så att det är dags SNART...Bokstavsstämplar, Hero Arts
Krokusen, ? (tacksam för hjälp)

Kortet är mitt bidrag till februaris skisstävling på forumet Svensk scrapbooking. Gillar du kortet så finns det där att rösta på när månaden är slut ;-)

Lämna gärna ett avtryck. Det är kul att se vilka som hittar hit.
Må gott!
Sara-SaGam

P.S Vet att det är ett ganska mörkt foto, men så blir det när man nattsuddar;-) D.S

Härligt grönt!

Publicerad 2011-02-20 13:42:00 i Stämplat

Idag skriver jag mitt första inlägg i Kortmakarens blogg som ny medlem i designteamet. Det var en ära att få frågan av nya ägaren Pernilla om jag ville vara med. Tack för förtroendet!

Jag har gjort ett kort i gröna toner med egen bakgrund. Kika in hos Kortmakaren och titta på allt spännande som kommer upp allteftersom i nya web-shopen!Alla stämplar från Kortmakaren

Må gott!
Sara-SaGam

Man, 60 år

Publicerad 2011-02-16 13:45:18 i Stämplat

P köpte en häftig radio i Sydafrika, tillverkad av någon i kåkstad. Den blev en present till en av P:s arbetskamrater som själv tillverkar högtalare och förstärkare.Till presenten skulle det med ett grattiskort och jag plockade fram vad jag hade på hög. Hmm, rosa, ganska gulligt och lite aprikos/rött. Nja, var önskvärt med mer traditionellt 60-årskort. Tyckte jag lyckades bra :-)Flagga, del av stämpel från Kortmakaren
Siffror, ?

Ha en fortsatt bra dag!
Sara-SaGam

28

Publicerad 2011-02-14 22:41:58 i Utmaningar

Tänk att vi fick 28 handgjorda julkort till oss förra året. Helt otroligt. Tusen tusen tack alla ni där ute! Julkorten finns framme och dom kommer få hänga där länge : "julen varar än till påska". Jaana gissade på 27 och var ruskigt nära. Skickar en liten godispåse till dig inom kort:-) Grattis! Tack alla ni som gissade.

I dag är det alla hjärtans dag. Ett hjärtekort fick det bli i kväll. Stämplade hjärtan och prick huller om buller och valde färger efter kriterier i utmaning hos Karlssons Scrapperi.Stämplar:
Hjärtan och prick, Hero Arts
Text, Stamp It


Årliga utmaningen - Antal julkort?

Publicerad 2011-02-11 15:27:00 i Utmaningar

Så var det dags igen för den årliga utmaningen i min blogg. Gissa hur många handgjorda julkort jag och min familj fick i vår brevlåda i samband med jul- och nyårshelgen 2010? Den som kommer närmast får en liten godispåse med pysselsaker i på posten.

Visar ett julkort jag gjorde förra året, men som aldrig blev postat. Andra har hakat på utmaningen "Ett julkort i veckan 2011". Jag har ett kort på 6 veckor. Räknas det ;-) ?Nästa vecka är det sportlov. Härligt!
Sara-SaGam

Ännu en bebis

Publicerad 2011-02-09 22:02:46 i Utmaningar

En av mina kollegor blev pappa på julafton. Lille killen föddes med fel på hjärtat och har fått en tuff start i livet. Jag har gjort ett kort som vi ska skicka till familjen med en liten gåva och varma tankar. Jag fick inspiration till kortet av Lena-lenislenis och det blir dessutom ett bidrag till Pysselmyrans utmaning denna vecka - Spets!Känns härligt att ha pysslat några timmar och tro det eller ej - bordet är städat och redo för nästa projekt :-)
Ta hand om er!
Sara-SaGam

Välkommen Viggo!

Publicerad 2011-02-08 21:10:05 i Stämplat

När man är som P och jag närmare 40 och 50 brukar det inte höra till vanligheterna att det föds bebisar i bekantskapskretsen. Snarare är det så att barnen blir 10 och tonåringar snart. Men vilken tur att det finns undantag så vi får möjlighet att gosa lite och lukta på...

Lille Viggo föddes dagen före julafton och i helgen var vi och hälsade på honom, Ulrika, Magnus, Alma och Arvid. Med oss hade vi en liten present och ett kort inspirerat av vår Afrikaresa :-) Gillar att stansa ut små cirklar och kvadrater, stämpla bokstäver på och sätta fast med 3D-kuddar.Vad kul att så många kommenterat mitt inlägg om PB-stämplar. Kanske upplevdes det lite provocerande? Det är helt OK att gilla mössen och kottarna från Penny Black. Ni är OK ändå;-) Erkänner att jag har också en och annan "sån" stämpel i mina gömmor, men de används inte särskilt frekvent. 

Ha det gott. Fortsätt skriva kommentarer - det är kul att läsa!
Sara-SaGam

 

von Anka

Publicerad 2011-02-06 10:59:59 i Stämplat

Efter vår fantastiska resa har jag inte kommit igång riktigt med skapandet igen. Under helgkvällarna nu har jag ägnat mig åt att försöka få ordning på alla de stämplar jag har i mina gömmor. Jag badar i motivstämplar som von Anka i pengar...Försöker skapa ordning, men lyckas inte så väl. Det är ett "hästjobb". Behöver nog göra mig av med en del....igen.

Tycker själv det är roligt att besöka bloggar där det uppdateras ofta och skulle själv vilja se att min egen också gör det. Vet att jag själv är ansvarig ;-). Så kanske kan det bli ändring. Håll tummarna!

Tycker inte om stämplar från Penny Black. Vet att många älskar dom. Igelkottarna och mössen och katterna är ingenting som tilltalar mig.  Men en och annan gång glimmar det till! Denna fina blomma kommer från PB och är en som tilltalar mig mycket. Har färglagt med distresser och sedan målat på lite perfect pearl för att få det att skimra. När jag ändå var igång gjorde jag en ATC av resterna.Ha en bra dag och kika in snart igen. Man vet aldrig när jag sätter fart :-)
Sara-SaGam

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela