Sara - SaGam

Manilla 40 - Du är stjärnan i ditt liv!

Publicerad 2013-04-22 23:09:00 i Stämplat

 
 
I fredags var det dags för 40 årsfest för barndomskamraten Manilla. Vi blev bjuda på "Filmparty" och skulle vara utklädda till filmfavoriter. För mig blev det inget svårt val. Jag minns fortfarande känslan när Manilla och jag för 30 år sedan (!!) gick till Draken på bio för första gången utan några föräldrar . Manillas storasyster var med. Vi såg "Sound of Music". Det satte sina spår. I månader (eller var det år?) efter biobesöket spelade och sjöng och lekte vi filmen. God hjälp hade vi av våra medtvingade småsyskon. Nästan så vi var hela barnaskaran von Trapp...
 
Så blev det då så att jag i fredags blev Julie Andrews i hennes roll Maria. Maken klev in i rollen som Indiana Jones. En roll som han verkligen gillade, särskilt när han slog piskan så det svishade med hjälp av en app på iphonen :-). Tusen, tusen tack till Teaterbutiken!
 
 
Texten på kortet till M var inget svårt val, för visst är det så att det är härligt att drömma sig bort i filmens värld, men det är i verkligheten vi lever. Filmstjärnor, javisst, men vi alla är stjärnan i vårt eget liv!
 
 
På idéstadiet finns:
- ett "Med varmt deltagande" till en mamma som födde en liten kille som dog
- ett grattis i efterskott-kort
- ett "glad att du är min vän" kort
- ett "tack för lånet"-kort
 
Önskar dig en fortsatt bra vecka!
Sara-SaGam
 
 
 

Nyskapat

Publicerad 2013-04-16 21:51:59 i Smått & Gott

När det var dags att göra födelsedagskort till kusinen tog Tim över helt. Han hade klara tankar med hur han ville ha kortet så det vara bara att stå bredvid med heja-rop. Stolt mamma så klart!
 
Nära vän till oss "börjar om från början". Det var 11 år sedan jag gjorde bebiskort till den familjen, nu var det dags igen. En liten kille och det fick bli i blå toner!
 
Har blivit ett kort till en kortvän också, men det har inte landat i rätt brevlåda än så det får ni vänta med att se :-)!
 
På idéstadiet finns:
- ett "Med varmt deltagande" till en mamma som födde en liten kille som dog
- ett grattis i efterskott-kort
- ett 40-grattiskort
- ett "glad att du är min vän" kort
- ett "tack för lånet"-kort
 
Önskar dig en fortsatt bra skapande vecka!
Sara-SaGam
 

Skapat sedan sist

Publicerad 2013-04-06 22:16:00 i Smått & Gott

Med våren kommer lite längre ljusa kvällar och det tror jag passar mig bra. Kvällarna är den del av dygnet då jag gärna stannar i min skaparverkstad. Ikväll har jag sorterat och organiserat om lite. Lustigt att det kan vara halva nöjet...
 
Sedan jag bloggade förra omgången (innan min paus) har jag sagt upp mig från ett jobb och börjat på ett nytt. Spännande utmaningar på en helt ny skola med ett helt nytt tänk och nytt sätt att arbeta på. Det, tillsammans med många nya relationer både till elever, föräldrar och kollegor, gör att många av mina kvällar tillbringas i soffan. Spännande och roligt, men som sagt också tröttande.
 
Det jag skapat sedan sist är ett grattiskort till Linnéa,
 
 
en hel hög med julkort,
 
 
fakturor anpassade efter månader,
 
 
grattiskort till systerdottern,
 
 
ett par Lo:s
 
 
och ett beställningskort med en vårblomma.
 
 
Vårblomman är gjord med tekniken falsk akvarell. Jag har färgat in stämpeln med brush markers (vattenlösliga tuschpennor). Därefter sprayade jag lätt på stämplen innan jag stämplade blomman på ett vitt papper. Liten känsla av akvarell blev det.
 
På idéstadiet finns:
- ett bebiskort till en liten nyfödd kille,
- ett kort till en kortvän,
- ett "Med varmt deltagande" till en mamma som födde en liten kille som dog
- ett grattis i efterskott-kort
- ett 40-grattiskort
 
Önskar dig en bra vecka!
Sara-SaGam

Sugen igen...

Publicerad 2013-04-06 20:37:00 i Smått & Gott

Är allt lite sugen igen på att blogga, men vet inte om jag gillar alla understrykningar..... någon som vet hur jag får bort dom?
/Sara

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela