Sara - SaGam

...hej igen!...

Publicerad 2009-03-24 21:06:54 i Smått & Gott

En stund vid datorn så här på kvällskvisten var längesedan. Efter Nordiska Stämpel- och Scrapmässan åkte jag med familjen på en veckas ledighet med skidåkning i Trysil, Norge. Ett par gånger var jag beredd att åka hem när barn skrek och kläder var våta, men det lugnade sig och till slut log alla fyra när vi tog oss nedför pisterna. Att vara ledig helt och hållet en hel vecka var underbart skönt. Roligt att komma tillbaka, men inte lika skönt ;-) Arbetsuppgifter samlas lätt på hög och det tog ett tag innan jag kände att jag åtminstone nästan var ikapp. Där är jag nu, och på torsdag far Tina och jag till Malmö och Symässan. Datorn hemma har lagt av så jag kan inte visa något skoj...jo förresten. Lite härliga vårblommor (tack Elin)!Ha det gott! Vi ses!
Sara

Nedräkning

Publicerad 2009-03-05 20:44:10 i Smått & Gott

Nu är det inte många timmar kvar innan jag klockan 07.00 i morgon finns redo på Svenska Mässan för att ta emot utställare och Kortmakarens egna släp. Inför varje mässa jobbas det intensivt in i det sista, så också idag. Har haft fullt upp med de sista förberedelserna och i morgon går det flera timmar åt att få ordning på montern. På lördag morgon väntar det största gänget utställare som kommer för att packa upp allt vad de har att erbjuda kunderna. Arbetsamt javisst, men fantastiskt roligt och spännande. Det pirrar alltid lite extra i magen inför en mässa, och alldeles särskilt inför Nordiska Stämpel- och Scrapmässan där ju Kortmakaren står som arrangör. På mässans egen hemsida kan du läsa om alla demonstrationer som utställarna ska ha i en särskild demo-monter. Förutom allt det som kommer att visas ute i de egna montrarna. Under "Karta/Hitta hit" finns en hallplan så du ser var de olika utställarna finns placerade. Om du inte tänkt gå - så tänk om! Du kommer inte ångra dig. Välkommen!


Klippt från Kortmakarens blogg:

"Var med och tävla!

28/2 fyllde Kortmakaren fyra år. Detta firar vi tillsammans med er genom en tävling. Gör ett kort i färgerna rosa, brunt och vitt med Kortmakarens egna stämplar och lämna in det till oss på mässan. Ett fint pris utlovas till vinnaren som utses av oss. Prisutdelning på lördag kl 16.00 och på söndag kl 15.00. Inlämning sker minst en timma före prisutdelningen.

OBS! Vi har ingen möjlighet att lämna tillbaka korten. Tävlingsledningens beslut går inte att överklaga.

Välkommen!"

Må gott och ladda batterierna för en härlig helg!
Sara

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela