Sara - SaGam

mer "Bohemia" - Tim på BB

Publicerad 2007-02-25 22:41:34 i Scrappat

Så har det då blivit ett par sidor till i Tims album. Jag fastnade så för dessa papper från mme "Bohemia" så jag har kört dom rakt över. Så det känns som alla BB-bilder hänger ihop även om det är olika sidor. Nu ska jag sätta mig och skriva ner min berättelse om Tims förlossning. Det ska finnas med på nästa LO.

Lämna gärna en kommentar med konstruktiv kritik. Jag håller på att lära mig massor och är bara tacksam för hjälp. Ses snart igen! Ha en bra vecka!

/Sara

Välkommen!

HOS OSS

Tim

Publicerad 2007-02-17 19:56:03 i Scrappat

Vår älskade lille Tim på en LO med nya fina papper! Idag är han en prickig korv full med vattenkoppor på hela kroppen.

Trevlig helg,

Sara

Tim

-kärlek-

Publicerad 2007-02-11 19:52:48 i Stämplat

Brunt och rosa ligger i tiden och temat för veckan är ju kärlek! Jag utmanar dig att skicka två fler "alla-hjärtans-kort"  i år än du brukar göra. Så många kort med "Jag älskar dig" på blir det kanske inte, men visst har du flera runt omkring dig som betyder något extra?!!

/Sara

-kärlek-

Stämplar från Inkywings

Tag-book-stjärna

Publicerad 2007-02-05 10:19:58 i SaGam design

Helgens stämpel projekt var denna "star tag-book" eller vad man kan kalla den. Jag har gjort den inför en kurs jag ska hålla på Stämpelboden i Alingsås. Förutom att det är en bok med hälsningstags i visar den också på hur alla de olika distressfärgerna ser ut. Det tar sin lilla stund att göra en bok, men visst blir det festligt?!!!

/Sara

Tag-book

Tag-book uppifrån

Vattenkoppor

Publicerad 2007-02-04 17:11:00 i Tim och Linnéa

Idag hade dom kommit. Dom små kopporna. När vi kom in efter att ha lekt och grejat ute så sa Linnéa att hon hade en bula bakom örat och en på ryggen. Jag kikade efter och förstod direkt att det var vattenkoppor. Än så länge inte så många, men det brukar ju komma mera! Vi tog kort på hennes rygg för att visa henne hur det såg ut. Ni får också se.

/Sara

Vattenkoppor

Vårkänslor!

Publicerad 2007-02-03 22:28:19 i Stämplat

Solen strålande från en klar blå himmel, värme i luften, fåglar som kvittrar och snödroppar som tittar fram i rabatten. Idag har mina vårkänslor börjat. Det är vår på G och den vackraste av alla blommor ser jag överallt - tulpanen!

Njut av våren!

/Sara

Tulpan

Tulpan från PSX och grattistext från Inkywings

Akvarell

Publicerad 2007-02-02 16:55:52 i Stämplat

Akvarell

Det här kortet är stämplat med vattenlöslig dyna och sedan har jag sprayat på med vatten. Då flyter färgen ut och man får en känsla av akvarell. Jag beskriver tekniken mer utförligt på min hemsida SaGam design under fliken falsk akvarell.

Jag utmanar dig att prova tekniken! Det blir små konstverk!

Trevlig stämpelhelg,
Sara


Stämplar från Stampington och Inkywings

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela