Sara - SaGam

Sommar igen??!!

Publicerad 2007-09-27 21:42:06 i Stämplat

Har varit med i en swap på Stämpelsnack. En swap är ett byte kan man säga där jag gör ett antal kort eller ATC:er och skickar in till en värdinna. Hon fördelar korten mellan alla deltagarna och så skickas det ut härliga kuvert med alster från alla möjliga som varit med i bytet. I denna swap var tema SOMMAR och jag stämplade ATC:er till två grupper. Här är mina bidrag:

image110

(Stämplar från Pysselmyran)

image111

(Filuren från Kortmakaren, Bina från Stampendous och badpojken från hÄnglar och stÄnglar)

Njut och minns sommaren!
/Sara

Så var det vardag igen...

Publicerad 2007-09-18 20:51:19 i Stämplat

..efter en härlig mässhelg. Jag var anlitad av Maria-Kortmakaren att under lördagen hålla i "make and take". Det är en liten kort kort-kurs kan man säga. Jag demonstrerar samtidigt som några stycken åt gången får sitta ner och göra kort tillsammans med mig. Det kostar inget för kunden, man får ta med sig kortet man skapat hem, man lär sig förhoppningsvis något nytt och kanske hittar man någon ny produkt man vill köpa, som man kanske sett många gånger men inte fattat hur man ska använda.

Vi hade en trevlig kväll hos Kortmakaren när jag förberedde "M&T":erna och jag hade mycket trevligt under hela lördagen. Det var över 200 stycken som fick plats vid bordet under dagen och många fler som tittade på. Vad som hände runt omkring vet jag inte riktigt för jag hade helt och hållet fokus på mitt jobb, men mellan varven strosade jag runt som alla andra. Många gamla vänner träffade jag och många data-namn fick ett ansikte. Kul att ni kom fram och hälsade. Ett av korten som var en "M&T" var julkortet nedan som är gjord i GRID-teknik. Den finns beskriven på min hemsida

image103

(Stämpeln är från Penny Black)

Ha det gott och lämna gärna avtryck, även du som bara "hamnar" här i min blogg.
/Sara

Snart så kommer julen!

Publicerad 2007-09-11 20:37:08 i Stämplat

Nu har mitt första julkort för i år blivit gjort. Jag har använt en collagestämpel från Hero Arts och stämplat den i svart på bakgrundspapper gjort med distresser. Så nu är det bara 99 kort kvar...:-)

image102

Sen vill jag säga att jag blir stolt när jag läser Mojjes ord i uppmuntran till/om mig:

"...för hennes idéer och underbara kort, som får mina idéer och min fantasi att skena iväg. Om det är någon som ska ha lite ära för att jag papperspysslar som jag gör idag, så är det hon!"

Det ni!

Uppmuntran vill jag skicka vidare till er som blivit mina "bästaste" vänner via den här hobbyn. Ni vet vilka ni är! Tack för vänskap och inspiration!

Ha det gott,
Sara

Hösten är äntligen här!

Publicerad 2007-09-06 21:19:47 i Stämplat

Hösten är min favoritårstid. Visst är det härligt med värme och sol och slappa dagar på stranden, men hösten för med sig ett lugn som tilltalar mig mycket. Dessutom är höstens färger mina favoritfärger och kort jag gör går gärna i bruna och gröna nyanser. Råkade "gå på" en serie papper som tilltalade mig till tusen och igår kväll/natt blev det ett par kort gjorda. Här e dom!

image99

image100

(Löven är från Hero Art och texterna är MM:s magnetalfabeten)

Jag vill också visa upp ett kort jag gjorde när vi hade en pyssellördag hemma hos Pysselmyran i Falköping för ett par veckor sedan.

image101

(Förutom hÄngeln är det löv från Inkido och text från Pysselmyran)

Ha en skön höst och skriv gärna en hälsning när du varit här!
/Sara

Jag vann!

Publicerad 2007-09-03 21:15:34 i Stämplat

Åh, vad glad man kan bli! Jag fick just ett mail från Sofia Pysselmyran att jag vunnit i tema- och skisstävlingen! Så klart jag vill visa er! Ser fram emot vinsten och lovar visa något jag gjort med den så småningom också!

Skissen hittar ni hos Pysselmyran och temat var SOMMAR. Så här blev min tolkning:

image98

Tack Sofia, familjen och DT-teamet för utmärkelsen!
/Sara

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela