Sara - SaGam

Pumpor som matchar

Publicerad 2007-10-22 22:14:40 i Stämplat

Jag gjorde ett kort och blev bara tvungen att lägga ut det i min blogg- det matchar ju! Stämplarna kommer från Inkywings. Pumporna släpps på mässan i Karlstad till helgen.
image117
/sara

Ny teknik

Publicerad 2007-10-18 21:54:44 i Stämplat

för mig att testa var det här. Jag läste om det idag. Chruss hade hittat en bra länk- Tack! 

Så här gjorde jag:
Jag rev bort en bit i mitten av ett "datapapper" och la mitt rivna hål på ett vitt tjockare papper. Jag DTP:ade med Adirondackdynan Sandal, stämplade bakgrundstext och små nötter med Adirondack Hazelnut. Sedan lyfte jag av mitt håliga papper. Som avslutning stämplade jag huvudmotivet och text med den tredje dynan i Adirondack-kombinationen: Espresso. (Stämplar från Inkywings)

image116

Vad kallas tekniken? Har den något namn? Någon som vet? Lämna gärna förslag!
/Sara

Söndag kväll

Publicerad 2007-10-14 20:55:50 i Stämplat

Utanför fönstret är det mörkt, riktigt mörkt, trots att klockan inte ännu  är så mycket. Barnen sover sedan en timme tillbaka och jag har suttit vid pysselbordet en stund och gjort en ny banner till min blogg. Skapandet går i vågor, och just nu samlar jag på mig massor av inspiration. Hösten är så vacker och alla dess färger får mig på så gott humör. Jag njuter av att vara ute och se alla löv som faller till marken...och de som ännu sitter kvar på grenarna. Det sprakar av vackra färger och jag vill skapa i höstens tecken. Plockar fram stämplar med äpplen och päron, svamp, kottar och många många löv. Färgvalet är givet och tiden är min. Nu är det dags att vara kreativ!

Ha en bra vecka,
Sara

Två timmar senare har det blivit två kort och en del röjande på pysselbordet. Korten är gjorda med "vaxkriteresisttekniken". Svamparna och äpplet är från Pysselmyran och texterna från Inkywings.

image115image114

God natt!
/Sara

Håller som bäst på...

Publicerad 2007-10-03 21:47:26 i Stämplat

... med att göra DT-kort för Inkywings. Det är väldigt många motiv som släpps på mässan "Papperskraft" till helgen. Tror det finns något som passar för alla. Jag och de andra i designteamet producerar för fullt och det är kul. Jag ser fram meot mässan och det blir liksom lite pirrigt i kroppen. Visst kommer det att bli en hel del jobb, men det är helt ok just för att det är så roligt. Roligt att finnas i en trevlig, kreativ miljö och träffa många stämpelvänner, både nya och gamla. Hoppas tillfälle ges för möten. Kommer att ha Sofia Pysselmyran och hennes "staf" sovandes här hemma hos oss och det ska också bli mysigt!

Här visar jag ett kort med en av de nya motivstämplarna från Inkywings. Jag har stämplat med memories chestnut och färglagt med distresser. Chalkade kanterna med chestnut roan och ritade dit stygn. Mellanpapperet är ett presentpapper och julaftonstämpeln är en stämpel som finns sedan tidigare hos Inkywings.

image112

Väl möt till helgen,
Sara

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela