Sara - SaGam

En timme senare

Publicerad 2007-05-29 23:04:12 i Scrappat

Så här blev det. Inga sommarkort, men väl en LO som jag gillar. Det är min första 30*30 LO. Jag har tidigare scrappat A4 stående och liggande. Hur gör jag nu? Ja, ja det får väl bli lite blandat. Lämna gärna konstruktiv kritik. Jag vill utvecklas!

image72

Att stämpla i mitt scrappande är självklart eftersom jag är en stämplare från början. Alla stämplar på denna LO är från Inkywings.

God natt,
Sara

Trött men sugen...

Publicerad 2007-05-29 21:52:54 i Stämplat

...på att pyssla. Har tre "Trevlig sommar"-kort till barnens dagisfröknar som ska vara klara till i morgon kl.16.30, men orken finns där inte riktigt. Kanske kan det bero på en superförkylning och en magsjuk son??!! Hur som helst är det lätt att fastna vid datorn och inte ens komma fram till pysselbordet. Det gillar jag egentligen inte. Så det är väl bara att göra slag i saken och byta stol! Visar upp tre kort jag gjort tidigare i vår:

     

(Stämplar från Format, Inkywings och Inspirationshuset)

Kul att se att ni hittar hit! Ha det gott,
Sara

Mors dag

Publicerad 2007-05-23 22:27:44 i Stämplat

Vi i vår familj har väl aldrig egentligen "firat" Mors Dag. Inte heller nu när jag själv är mamma känns det viktigt. Alla dagar ska vara Mors Dagar tycker jag ;-)) Brukar alltså inte skicka något mors dags kort till min mamma, men i år ska jag göra det. Kortet jag gjort är ett kort vi använde på kursen jag höll i på Format i Göteborg härom veckan. Deltagarna fick välja vad de ville stansa ut för någon text, men inspirationskortet var tänkt till mors dag- och så blir det. Hoppas mamma blir glad!

/Sara

image68

Publicerat

Publicerad 2007-05-22 22:50:42 i Stämplat

Det är väldigt roligt att bli publicerad i tidningar och jag har blivit det flera gånger faktiskt. Senast var det i den norska stämpeltidningen "Ett trykk" (2/07). Jag har med två kort (hittar inte nån scannad bild på dom) och så var jag med i en utmaning. Tillsammans skulle vi 9 stycken skapa ett lapptäcke. Det enda vi fick veta var att det skulle vara blått och 20*20 cm. Det blåa förknippar jag snabbt med vatten och havet och så var mitt bidrag klart! Drt blev en mosaik-lapp till täcket. Jag beskriver tekniken på min hemsida.

image67

(Stämplar från hÄnglar & stÄnglar och Kortmakaren)

Har varit långt borta från datorn ett tag eftersom vi renoverar kök just nu. Uppskattar alla kommentarer om min "nya layout" här. Trivs med blogg och hoppas på mer regelbunden uppdatering . Så välkommen tillbaka!
/Sara

TACK LISA...

Publicerad 2007-05-09 22:00:29 i Smått & Gott

...för all hjälp med färger och banner i bloggen min. Nu känns den "egen"!

Hoppas ni tycker om min kreativa sida!

Natti natti,
Sara

På begäran

Publicerad 2007-05-08 18:24:21 i Tim och Linnéa

Vi i familjen har sedan flera år tillbaka en hemsida som vi verkligen borde uppdatera oftare. Vågar inte ens gissa när det var senast. Eftersom vi har en del av våra familjer på lite avstånd så  är egentligen internet en väldigt bra möjlighet för far- och morföräldrar och andra att få se Tim och Linnéa. Mig och Patrik är de sällan intresserade av...hmm... Som, sagt hemsidan får vila liteoch jag tar chansen att lägga in några foton på barnen här. Fotona är klickbara.

                       

Ha det gott,
Sara

Nyscrappat

Publicerad 2007-05-07 22:09:38 i Scrappat

När det gäller scrapbooking är jag periodare. Jag får ryck ibland och då scrappar jag ett gäng LO:s på ganska kort tid. Det har mest blivit foton på barnen och där är jag nog inte särskilt ovanlig. Jag började scrappa i A4 för jag hade så väldigt mycket A4-papper. Jag trivs med det formatet, men det lockar med 30*30 cm så jag ska nog våga mig på det så småningom. Jag har iaf köpt ett album och har tänkt få till någon variant av "Boken om Mig". Än så länge är det dock mest barnen på A4-papper. Stående från början, men nu även liggande. ....inte barnen alltså -utan papperna!

image51

image52

(Swirls från Aud design alla andra stämplar från Inkywings)

Lämna gärna en kommentar!
Ha en bra vecka,
Sara

INSPIRATION

Publicerad 2007-05-02 21:03:26 i Stämplat

Lisa utmanade oss i sitt DT att göra något "altered". För min egen del brukar det mest bli kort och att dekorera något nytt till nåt gammalt eller vice versa har jag inte gjort så mycket. Som vanligt skedde ganska mycket arbete i huvudet på "tankeplanet" innan jag kom igång så där i sista minuten med att skapa. Då gick det å andra sidan fort!
En thébox från jobbet blev en Inspirationsbox! Jag har fyllt den med ATC:er som jag gärna delar med mig av och hoppas att det kan komma att inspirera någon när man kikar in i boxen.

Tackar för utmaningen Lisa, det kommer fler théboxar i ny skepnad så småningom gissar jag...

image49

image50

(Stämplar från Inkywings)

Ha det gott!
/Sara

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela