Sara - SaGam

En liten bit trasigt ...

Publicerad 2011-07-21 22:10:39 i Stämplat

... presentpapper kan man använda!

När det var dags för min systers födelsedagskalas skulle vi slå in en present så klart. Valet föll på ett grönprickigt papper. När Linnéa, min dotter, hade försökt få till ett snyggt paket (av en cylinder) ett tag muttrade hon att det var svårt och att det blev en bit trasigt papper över.

Jag tog tillfället i akt och använde just den biten till kortet som skulle höra till presenten.
Direkt på det grönprickiga papperet stämplade jag en av Kortmakarens nya stämplar Perniljor. Jag embossade med en härlig grön färg. Huller om buller ovanpå detta stämplade jag en annan Pernilja i svart.

Förutom några bokstavsstickers och tissue tape blev en liten (ser du den?) grön fjäril i Krympplast en detalj.

Perniljorna -Kortmakaren

Matcha paket och kort e kul!
Sara-SaGam

P.S Just nu är det Sommartävling på G hos Kortmakaren. Var med vet ja´! D.S

Kortmakarmara den 10 september!

Publicerad 2011-07-19 12:45:16 i Smått & Gott

Mitt i sommaren när jag njuter som mest av stugan på Rörö och det sköna livet vill jag påminna om att det kommer en höst. Jag gillar hösten, men många tycker det är jobbigt och mörkt. För att ljusa upp lite kan man komma på Kortmakarmara!Information från www.kortmakaren.se:
"Då var det dags igen. Vi inbjuder vi till höstens Kortmakarmara som går i just höstens tecken! Vi vill ta tillvara på det som var riktigt bra från vårens mara med gott om plats och få deltagare och försöker ändra på det som var mindre bra och byter därför lokal. Lördagen den 10 september träffas vi i SMU-gården för en kreativ dag tillsammans. SMU-gården ligger i Önnered, Västra Frölunda. Var och en tar med eget material att pyssla med och de verktyg som behövs. Vi kommer att ha en tillfällig butik i lokalen och tar med oss så mycket vi kan. Vi tar dock inte med oss några av Kortmakarens egna monterade stämplar och bara en del av Kortmakarens omonterade, men vill ni ha någon till träffen går det bra att förbeställa. I ”butiken” kommer det vara betalning mot faktura och givetvis utan fakturaavgift. Vi börjar kl. 10 och kör på fram till 22. Dagen kostar 400:- och du betalar i förskott via bankgiro. För pengarna får du ett välkomstpaket (värde ca 200:-), förmiddagsfika, lunch, eftermiddagskaffe, ”nattamat”, frukt, godis och dricka. Och sist men inte minst, en fantastisk dag med alla oss andra som tycker att Kortmakarmara är det bästa som finns. Under dagen kommer vi att ha flera utmaningar och lotterier. Fina priser utlovas! Sponsorer för dagen presenteras senare. Då vi har begränsat antal platser så var ute i god tid. Först till kvarn gäller!! Anmälan görs här eller mail info@kortmakaren.se Varmt välkommen till en kreativ dag!"

Hoppas vi ses!
Sara-SaGam

Solgula sommarhälsningar!

Publicerad 2011-07-10 08:54:00 i Stämplat

Ett härligt solgult kort med Kortmakar-solarna. En riktig sommarhälsning. Jag har stämplat <a href="http://www.kortmakaren.se/shop/show_product.asp?artnr=2010%2D1300&amp;ref=%2Fshop%2Fsearch%5Fproducts%2Easp%3Fs%3Dsolen%26x%3D0%26y%3D0%26s1%3Don%26s2%3Don%26s3%3Don%26s4%3Don" target="_blank"><b>Solida solen</b></a><b> </b>huller om buller. Embossat någon med det gula embossingpulvret <a href="http://www.kortmakaren.se/shop/show_product.asp?artnr=2011%2D622&amp;ref=%2Fshop%2Fsearch%5Fproducts%2Easp%3Fs%3Dembossing%26x%3D0%26y%3D0%26s1%3Don%26s2%3Don%26s3%3Don%26s4%3Don" target="_blank"><b>Daffodil</b></a>.
På en av de solida solarna, och mellan ett par, har jag stämplat <b><a href="http://www.kortmakaren.se/shop/show_product.asp?artnr=Stj2&amp;ref=%2Fshop%2Fsearch%5Fproducts%2Easp%3Fs%3Dstj%25E4rnbilder%2B%26x%3D19%26y%3D8%26s1%3Don%26s2%3Don%26s3%3Don%26s4%3Don" target="_blank">Solen</a> </b>för att få lite liv i kortet. <a href="http://www.kortmakaren.se/shop/show_product.asp?artnr=2009%2D1111&amp;ref=%2Fshop%2Fsearch%5Fproducts%2Easp%3Fs%3Dsoliga%26x%3D0%26y%3D0%26s1%3Don%26s2%3Don%26s3%3Don%26s4%3Don" target="_blank"><b>Soliga hälsningar</b></a><b> </b>har jag stämplat rakt på bakgrunden.
Inte ens en fotomatta i avvikande färg - gult är inte fult :-)!
Under REAN får du alla tre stämplarna du behöver för att göra ett liknande kort för endast 68:-! Passa på!
/Sara-SaGam
Ett härligt solgult kort med Kortmakar-solarna. En riktig sommarhälsning. Jag har stämplat "Solida solen" huller om buller. Embossat någon med det gula embossingpulvret "Daffodil". På en av de solida solarna, och mellan ett par, har jag stämplat "Solen" för att få lite liv i kortet. "Soliga hälsningar" har jag stämplat rakt på bakgrunden.
Inte ens en fotomatta i avvikande färg - gult är inte fult :-)!
Alla stämplar kommer från Kortmakaren
Soliga h'läsningar

Vänskap

Publicerad 2011-07-07 08:05:00 i Stämplat

Det har blivit en trend, eller i alla fall hänt ett par gånger ;-), den senaste tiden att jag skickat grattis-kort utan ordet grattis på. Det hör väl till vanligheterna att stämpla grattis på framsidan av just grattis-kort, men jag har låtit bli. Grattis har jag skrivit i min hälsning på insidan istället. Det här kortet är gjort med en "distressruta" i form av en cirkel. Väninnorna med tillbehör ger en skön bild av sommaren tycker jag. Flip-flopsen har fått lager av 3D-lack på sig.

Vänskap - Ingers textark, Inger inspirerar
Väninnorna med mera - Pink cat studio
Grattis Sofie!
Sara-SaGam

Lasses grattis-kort utan grattis!

Publicerad 2011-07-04 21:38:08 i Stämplat

Ibland går det en hel kväll utan att jag egentligen gör något färdigt kort utan "bara håller på och kladdar". När jag väl är i farten gör jag gärna många bakgrunder eller bakgrunder på väldigt stora papper. När jag sedan sitter och gör kort kan jag välja bland mina egna "mönstrade papper". 

På mitt blå kort som visas idag kan ni se en av alla bakgrunder jag gjort. Det är sprejat med lite distress och stämplat på med Damaski två matchande toner av Adirondack Dye Ink. Texten "Du är stjärnan..." kommer från stämpelarket Stjärnbilder - texter. Damask finns med på den stora rean hos KORTMAKAREN som pågår just nu. Glöm inte att kika under rea-kategorin i web-shopen.


Damask - Penny Black
"du är stjärnan..." - Kortmakaren

Njut av sommaren!
Sara-SaGam

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela