Sara - SaGam

Vi har en vinnare! + åren som gått

Publicerad 2012-01-26 07:24:00 i Smått & Gott

Den 6 januari utlyste jag en liten tävling här i bloggen. Tävlingen är återkommande sedan ett par år. Det gällde att gissa på hur många handgjorda julkort jag och familjen fick julen 2011? Till den som gissade helt rätt eller kom närmast lovade jag att skicka en liten "godispåse" med pysselsaker i av mig.

Nu har jag räknat alla fina handstämpladekort och det var 21 stycken. Wow, vilken inspirationskälla jag fått. Tusen tack till er som skickat kort och till er som var med i den lilla utmaningen!

Grattis annmari! Du gissade på 19 och det var närmast. Maila mig din adress på saragamborn (snabela) hotmail.com så kommer en liten godispåse till dig inom kort!

Visar inget nygjort kort idag utan har tagit mig en titt tillbaka i min blogg. Jag startade bloggen i januari 2007 och tänker idag visa er de kort jag bloggat i januari (närmast den 26:e) alla år sedan dess.

2007:2008:2009:2010:2011:Snart blir det pussel i bloggen :-)!
Sara-SaGam

Allt om scrap

Publicerad 2012-01-25 21:46:37 i Utmaningar

Ännu en utmaning Linnéa och jag tog oss an på det härligt långa jullovet. "Allt om scrap" är en gratis onlinetidning för oss som gillar scrapbooking, kortmakeri och annat papperspyssel. Utmaningen var att utgå från denna skiss och fritt tolka, men det skulle klart synas att vi blivit inspirerade av skissen.Först Linnéas bidrag som handlar om simskolan hon gick i för några år sedan:Mitt bidrag blev om de bästa födelsedagspresenterna förra året - barnens onepiece:ar:Grisen (del av stämpel) och hunden - October Stamps

Håll nu tummarna för oss i tävlingen och kika på alla fina bidrag via denna länken:
http://tidning.alltomscrap.se/2012/01/nyarstavling-2012-skiss.html

I morgon återkommer jag med vinnaren i min lilla julkortstävling!
Sara-SaGam

En liten butik

Publicerad 2012-01-25 21:28:00 i Utmaningar

Det vimlar av scrapbookingoch stämeplbutiker på nätet. Vissa blir dagsländor och andra lever viader länge. När jag på jullovet surfade runt för att hitta någon utmaning att jobba med så hittade jag till "En liten butik". Linnea och jag satte igång. Man skulle skapa något med grönt, knappar och sytt. Korten har legat färdiga sedan lovet och inte förrän idag hade jag fram kameran. Tävlingstiden är ute, men vi visar gärna vad vi skapat till utmaningen ändå.

Linnéas "bidrag":Donut - Hero Arts
Stort Grattis - Inkywings


Mitt kort:Vintertjej - hÄnglar & Wings, Inkywings

Nu får jag snabba på med bidragen till nästa utmaning så de hinner fram i tid...
Sara-SaGam

Nummer 4

Publicerad 2012-01-16 08:24:00 i Stämplat

För ett par veckor sedan fick Patriks kollega sitt fjärde barn. En liten tjej. Tillsammans med gott nytt år-hälsningen skickade vi ett "välkommen till världen-kort". Nu har R och E två killar och två tjejer mellan 0 och 5 år. Full fart skulle jag tro...Jag har stämplat bakgrund direkt på kortbasen som har vit insida. Det gillar jag!

Cirklar - Hero Arts
Liten kryper och Blommor bakgrund - Kortmakaren
En liten tjej! -
October Stamps

Sara-SaGam

Utan mottagare

Publicerad 2012-01-14 07:50:00 i Stämplat

Under min julledighet har jag gjort en hel kort som jag kan lägga på lager. Kort som saknar namn eller annan text som passar för ändåmålet. Tycker det är gott att ha lite kort som jag kan ta fram och göra klart för det är inte alltid jag får till att göra ett kort samma dag som jag kommer på att jag måste posta ett kort...Vintertjej - hÄnglar&Wings
VINTER - Inkywings

Är sugen på olika utmaningar i mitt stämplande/scrappande. Har du något tips om utmaning på G i cybervärlden så tar jag gärna emot det. Eller så kanske du vill utmana mig med något?
Sara-SaGam

Vintertjej

Publicerad 2012-01-12 07:39:00 i Stämplat

Syns nog ganska tydligt på det här kortet att det blev till samma stämpelnatt som korten i mitt förra inlägg...Tjej - Kortmakaren, badanka design
VINTER - Inkywings

Lila är en vacker vinterfärg. Vilken färg skapar du mest med i vinter?
Sara-SaGam

Vinterhälsningar

Publicerad 2012-01-10 07:51:00 i Stämplat

Tidigare år har jag ibland känt "oj, till henne har jag inte skickat julkort" när det landar god jul-hälsningar i min brevlåda. Men oftast så spelar inte det ingen roll. Eftersom jag både gillar att få kort, men framförallt skicka, så postar jag gärna en hälsning när som helst annars under året. Gillar att överraska när någon inte förväntar sig att få.

En sen kväll/natt under lovet tog jag fram min låda som det står "montera" på. I den samlar jag färdigmålade motiv som jag gjort vid olika tillfällen, men inte använt på något färdigt kort. Den lådan är en höjdare att ha när jag snabbt behöver ett motiv för att göra ett kort till någon. Just denna natt blev det ett motiv som hÄngla-Marie har ritat, men för hennes tid med hÄnglar & stÄnglar. Då släppte Lisa/Inkywings en serie motiv som Marie designat, under beteckningen hÄnglar&Wings. Det motivet hade jag färglagt flera stycken av och då gick det i ganska rask takt att göra färdig kort. Håll till godo!Vintertjej - hÄnglar&Wings
Vinterhälsningar - Inkywings
Gnistrande snöflinga - Kortmakaren
Godjul-bakgrund - Inkywings

Glömde tillägga att jag hade en del färdiga egengjorda bakgrunder att använda också. Glöm nu inte att skicka en hälsning lite då och då till någon du vill glädja. Vet att ett kort kan betyda så mycket!
Sara-SaGam

Sista julkortet

Publicerad 2012-01-08 08:06:00 i Julkort

Idag är det dags för det sista julkortet. Inte för i år, men så väl för förra årets skickade kort. Kortet är monterat på en bakgrund jag gjort själv med distresser på mönstrat papper. Änglar för mig hör mycket till julen, men funkar också i andra sammanhang såklart.Viktoria med hjärta - Kortmakaren
GOD JUL -
October Stamps

Jullovet för mig har inneburit en hel del skapande. Trivs med att skapa på nätterna och när man inte har en veckaklocka som ringer så ges det möjlighet att låta tiden gå långt in på småtimmarna. Då trivs jag. Har blivit en del kort som jag redan postat som vinterhälsningar, men jag har också scrappat en del och gjort "nästan-färdiga-kort" där bara ett namn ska på när mottagaren är given. Det kommer mera...

Sara-SaGam

Julkortsparad #7 + Tävling!

Publicerad 2012-01-06 08:16:00 i Julkort

Två olika typer av tags blir de sista i denna julomgång jag visar. De första två är distressade och hjärtana är behandlade med crackle paint.På de andra tagsen har jag använt mig av resist-tekniken. Passar så bra när man vill ha vita snöflingor!god jul och gott nytt år - Inkido
Stunning snowflakes - Hero Arts
GOD JUL -
October Stamps
Tomte med luva - Kortmakaren
Tomte - Starving Artistamps

Så var det dags för den årliga julkortstävlingen! Gissa hur många handgjorda julkort jag och familjen fick julen 2011? Skriv en kommentar här i bloggen senast den 15/1 och den som gissar rätt eller kommer närmast får en liten "godispåse" med pysselsaker i av mig. Kom igen nu. Vad tror du?
Sara- SaGam

Julkortsparad #6

Publicerad 2012-01-04 07:55:00 i Julkort

Fler tags med julkänsla:

  

Lucia och stjärngossefilurer, Julbock solid, Julbock och text - Kortmakaren
Lussefika - Inkywings

Vad pysslar du med i stämpelväg just nu?
Sara-SaGam

Julkortsparad #5

Publicerad 2012-01-02 07:30:00 i Julkort

Jag börjar det nya året med att visa jul-tags. Jag fick för mig att göra lite tags i stället för kort. Det var genom ett vackert hjärta jag fick som julhälsning av Elisa/Elwa som den inspirationen kom.Stunning snowflakes - Hero Arts
GOD JUL - October Stamps
...och önskan om ett Gott Nytt År - Kortmakaren
Gris och Tomte - October StampsMed önskan om en God jul - October Stamps
GOD JUL - October Stamps
Lucia och stjärngossefilur - KortmakarenTomte - Starving Artistamps
god jul - Inkido
Med önskan om en god jul - October Stamps

Hoppas jag kunnat inspirera några av er med mina tags!
Sara-SaGam

Bubbel och champagne!

Publicerad 2012-01-01 07:47:00 i Smått & Gott

Så har vi då vaknat till inte bara en ny dag utan också ett nytt år. Som ett oskrivet blad ligger det framför oss och vi har möjlighet att fylla det med innehåll. Min önskan är att jag, i den mån jag kan, ska välja "rätt innehåll".

Jag väljer att vara föräldraledig en dag i veckan under våren. Snart är lille Tim 8 år och hans dagar hos f-kassan fryser inne. Det blir väl 40:- i plånboken per dag, men tiden med mina barn är det värt.

Jag väljer att satsa mer på mitt nya jobb som fristående hudvårdskonsult. Har svårt att se mig själv 100% av min arbetstid i skolans tuffa värld i, vad blir det... 25 år till... Jag trivs med att vara lärare, men är realist och känner mig själv ganska väl. Mary Kay ger mig en möjlighet att få balans.

Jag väljer att kliva av mitt uppdrag som designer åt Kortmakaren. Efter fyra års arbete med Kortmakarens stämplar på olika sätt känns det helt rätt att lämna nu. Den lilla tid jag skapar vill jag skapa för bara min egen skull. Det känns viktigt!

Jag väljer ... en hel del annat också, men det tar vi (kanske) en annan gång.

Nu väljer jag att säga skål och välkommen med mig in i det nya året 2012!Bubbel och ... - Kortmakaren

/Sara-SaGam

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela