Sara - SaGam

Välkommen Malte!

Publicerad 2008-07-16 17:54:16 i Stämplat

Försökte mig på att inte göra ett alltför gullipluttigt kort till grannens nyfödde son. Det blev ett limegrönt, lite annorlunda kort med de fina trädstämplarna från Inkywings, magnetalfabete, gräs från Magnolia och en stork från PSX. Färglagt med Promarkers. Gillar idén med att bygga kortet till en liten scen. Lille Malte är söt och mamman blev glad för kortet!Ha en bra dag,
Sara

Semester

Publicerad 2008-07-14 22:36:53 i Scrappat

Njuter av lediga dagar med familjen som vi fyller med diverse saker. Rensar förråd, städar, grillar med grannarna, läser böcker, slappar i soffan, småutflykter hit och dit osv. Härliga dagar!

Härliga dagar var precis vad jag hade hos Lisa och hennes familj i förra veckan. Jag tog med Tim och Linnéa på tåget till Dalarna för att njuta sommaren en bit hemifrån. Barnen stortrivdes ihop, likaså Lisa och jag. Två kvällar när barnen slocknat satte vi oss vid köksbordet och scrappade. Så kul att å sitta mitt emot och se hur Lisas LO:s växer fram! Tack för allt Lisa!

Jag fastnade visst i bikini på nåt foto.... det och några till hittar ni i Lisas skrytblogg. Jag lämnar fotona från veckan åt Lisa och nöjer mig med att visa de 3 layouterna jag fick till. Den första gillar jag extra mycket. Där har jag använt de nyaste stämplarna från Inkywings! Notera de virkade blommorna - jag har gjort dom själv!!Njut av nuet! Det är det som är livet!
Sara

Resist-teknik

Publicerad 2008-07-07 22:22:21 i Stämplat

Visar här ett kort jag gjort med resist-teknik. Stämpla blommorna på ett glossy papper med Versamark dynan. Låt torka. Stryk över papperet med en dye ink dyna. I det här fallet Adirondack- Stream. Torka bort överflöd med hushållspapper. Själva resisten är färdig och nu stämplar jag textstämpeln i svart ovanpå. Tänk på att det tar lite längre tid för dynorna att torka på glatt papper. Jag har använt Memories Black. Stämplarna kommer från Hero Arts.I morgon går tåget för mig och barnen till Lisas lada några dagar.
Vi ses!
Sara

gel à tins - Spring garden

Publicerad 2008-07-03 22:53:56 i Stämplat

Hade sett dessa stämplar i en liten plåtask hos Kortmakaren flera gånger och klappat lite på dom. Gillar det rena, retro-aktiga över dom. Till slut blev en ask min och jag provade direkt. Annars har jag för vana att köpa nya stämplar och sedan lägga de i en låda och inte använda dom på ett tag. Konstig vana- usch! Nä, dessa var det bara att använda omedelbums. Det är clearstamps som man kan forma på lite olika sätt och stämpla direkt på papper utan att behöva färglägga och greja. Klart med en gång liksom. Vad tycks?Lämna gärna ett avtryck! Det är kul att se vilka som hittar hit.
/Sara

Papperskraft

Publicerad 2008-07-01 23:02:30 i Smått & Gott

Nu i helgen gick Papperkraft av stapeln för 8 året i rad! Det har varit två mässor per år, en i dalarna och en i partille. Det är Lisa-Inkywings och Lena-Osmil som står som arrangörer. Det var i rälta/dalarna hos lisa som den första mässan var. Jag och min kompis Ulrika satte oss i bilen och körde upp för att vara med. Det var första gången jag träffade Lisa. Några av de som var med är vänner som hänger i än! Hittade ett foto från den första svenska scrap- och stämpelmässan i min dator och vill gärna visa mina bloggläsare. Förutom fotografen var det alla mässans deltagare på ett och samma kort! Vi hade det väldigt mysigt och idag kan man väl likna det vid en "mara". Man kan säga att det här med mässor i vår stämpel- och scrapvärld har utvecklats en del och blivit så mycket mer! Eller vad säger du?

(Länkar till foton från årets sommarmässa finns i Inkywingsbloggen)/Sara

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela