Sara - SaGam

Lipgloss!

Publicerad 2009-10-27 23:29:23 i Stämplat

Just hemkommen från jobbet. Har haft kurs. Åh, vad jag gillar att hålla kurs. Här kommer pedagogen inom mig fram på riktigt. Vi har jobbat med maskning, spotlight och olika kortvikningar. Har en del kort att visa, men timmen är för sen för att det ska bli bra fotografier så jag får återkomma med det.

Visar istället ett kort där jag gick loss helt galet för att vara jag. Motivet är den goa "Groda från Floda". Gammal kylskåpsmagnet kom väl till pass. Massa lack på läpparna gav härligt lipgloss. Min P ska få kortet vid tillfälle.


Må gott!
Sara

Och glöm inte loppisen om ett par veckor:


Loppis med stämpel- och scrapbookingtema

Lördagen den 7 november kl 13-15

Samlingslokalen, Tranbärsvägen 24-46 i Floda

Man samlar lätt på sig mycket
material i den här hobbyn …

Vi är några pysselmänniskor som rensat ut förråden med sådant som vi tröttnat på eller av någon
anledning inte har använt.

Välkommen att fynda stämplar och
tillbehör – både nytt och begagnat!

Välkommen!

Sara/Sagam, tfn 0736-55 55 53
Ingrid/Inola, tfn 0707-80 61 68

Kvitt kvitt

Publicerad 2009-10-14 20:34:26 i Stämplat

Jag gillar att använda mina alfabetsstämplar. Jag har både monterade som jag köpt för längesedan och flera alfabet som clearstamps. Clearstampsen är helt klart lättast att använda, man ser ju så bra precis där man stämplar. En del av mina alfabetsstämplar är av gummi och monterade på kardborrludd. Dom använder jag i ärlighetens namn inte så mycket.
Det värsta med de alfabeten som är små är att det blir så väldigt enkelt att ett litet m hamnar på ett ställe och bokstaven p någon annanstans. Jag förvarar clearstampsseten i sina ursprungsplastfickor, men jag vet inte om det kanske finns någon bättre idé? Dela gärna med dig! Hur som helst så gillar jag att man kan komponera sina egna ord på kort man gör.På lördag är det dags för Nordiska Stämpel- och Scrapmässan. Vi ses väl!!!? Klicka på bannern för mer information.


Kvitt!
Sara

Rensat i röran

Publicerad 2009-10-07 17:54:01 i Smått & Gott

Det tog en kväll sen var det klart. Rensningen av röran alltså. Skön känsla att gå genom alla grejer och ordna för att pyssel överhuvudtaget ska kunna vara möjligt. Att sedan konstatera att den där godislådan och den gröna lilla väskan bara innehåller nya, ännu icke använda produkter skrämmer kanske aningen...hmmm... jag har en del att ta av. Ska bli skönt att rensa ut lite gammalt och sälja på pysselloppis som jag och Ingrid ordnar även i höst. Sen jag städade har jag gjort 5 LO:s så det satte igång mitt skapande. Nu längtar jag till ikväll när barnen somnat, då sätter jag igång igen!Må gott,
Sara

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela