Sara - SaGam

ATC -Artistic Trading Cards

Publicerad 2017-03-20 22:53:04 i ATC

Så häftigt att skapa. Ger mig så mycket. För bara några dagar sedan gick jag med i en grupp på Facebook där man byter ATC:er med varandra. Det är ett litet kort i samlarkortstorlek (fotboll, hockey, Pokémon) som man dekorerar. Storleken är given, temat är fritt. Man kan göra bara ett av en sort eller flera i en serie.  

I gruppen har vi varsin mapp där vi laddar upp foton på våra alster. Där kan man inspireras eller välja och vraka av kort man vill byta. Så samlar vi på hög och postar till varandra. Skaparglädje!

"Fådda julkort"-utmaning

Publicerad 2017-03-11 17:11:50 i Utmaningar

Förra lördagen träffades Ingrid/Inola och jag för en kreativ dag tillsammans. Det blev många timmar vid vårt köksbord som fylldes på allt eftersom med allt möjligt o kortskaparväg. Vi valde att utmana oss av de många handstämplade julkort som jag och min familj fick i julas. Ingrid drog ett kort i taget och vi inspirerades av det när vi gjorde varsitt nytt. Ett riktigt kul sätt att göra kort på som vi verkligen kan rekommendera. Tack till Eva, Tina, Riita, Jaana, Sari, Elisa, Tesa och Agneta för inspirationen! Och tack Ingrid för sällskapet! 

Inspirationskorten är de du ser till vänster, mina kort till höger.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela