Sara - SaGam

PIF-vinnare!

Publicerad 2008-05-28 21:29:37 i Stämplat

Tillbaka i verkligheten känns det som. Efter en helgs magsjuka och en del jobb för att fylla på krafterna igen sitter jag här "en vecka för sent" och ska tala om vem som vann min PIF-utlottning. Men ni får vänta lite...Här får ni se det andra utav de två kort jag gjorde med sakerna från Dani.

image289

Jag fick ett litet pysselpaket skickat till mig, skapade två kort, och nu är det dags att skicka ett nytt paket till någon av mina bloggläsare. Det var några som ville vara med och jag tog inga kort på lotter eller så utan frågade helt enkelt maken om en siffra och det namn jag hade skrivit vid den siffran han sa blev vinnaren. Så grattis Evelina/Wih! Maila mig din adress på sara [snabel-a]gamborn.com så kommer det ett litet paket så småningom! 

To be continued...
/Sara

Mors dag

Publicerad 2008-05-21 22:35:07 i Stämplat

Har idag gjort tre mors dags-kort. Två beställningskort och ett till min egen mamma. Måste ju postas i morgon så man kan lätt säga att det var i sista minuten! Jag stämplade fjärilarna med wersa mark-dyna och färglade med decorating chalks. Lite glitterlim på det  och sen var det klart!

image288

Ha det gott,
Sara

5 papper blev 3 Layouter

Publicerad 2008-05-18 19:56:34 i Scrappat

Det blev tre LO:s av de fem papper jag kom hem med i fredags. Det var riktigt kul att jobba utifrån papperna och inte som jag brukar utifrån fotografierna. Ska rota bland alla mina mönstarde papper och plocka fram ett gäng som hör ihop och fortsätta jobba med scrappandet på det viset. Under arbetets gång blev det lite städat av på pysselbordet också, det skadade verkligen inte. Förutom LO:n om sommarregnet i inlägget nedan blev det alltså följande två:

image286image285

Ha en bra vecka!
/Sara

PS. Läs här och lämna kommentar om du vill vara med i min PIF-utlottning! DS.

Brunt-blått-gult + PIF-påminnelse!!

Publicerad 2008-05-17 23:33:16 i Scrappat

Köpte hem ett gäng matchande papper och utmanade mig själv att scrappa med dom på en gång. Jag har alltför många högar med mönstrat fint papper som jag köpt och bara låtit ligga. Nu ville jag skapa direkt! Utmanade Tina att göra det samma. Hur går det för dig Tina? NU e min första färdig!

image283

Det kommer mera...
/Sara

PS. Läs här och lämna kommentar om du vill vara med i min PIF-utlottning! DS.

PIF- Pay It Forward - Skicka Vidare

Publicerad 2008-05-14 21:13:00 i Stämplat

Häromdagen vann jag en PIF hos Dani och idag landade ett trevligt litet paket i min låda. Det fanns enfärgade och mönstrade papper,  två uppstämplade motiv, utstansade grejer, band, snören, gem, brads, blommor och blad (tror inte jag glömde något nu...) TACK Dani! Uppmaningen var att skapa ett kort eller två med grejerna och eftersom pysseltarmen var riktigt sugen så blev det genast ett kort.

image282

Nu är det dags att PIF:a vidare. Lämna en kommentar till detta inlägg och tala om ifall du vill vara med!  Du får gärna lämna kommentar även om du inte vill vara med i PIF:en!! Jag kommer dra en vinnare någon dag nästa vecka. Om du är med och blir framlottad så får du ett litet pysselpaket av mig som du ska göra något med. Sedan blir det din tur att föra PIF:en vidare i din blogg!  Lycka till!

/Sara

"vanlig"

Publicerad 2008-05-12 22:35:01 i Scrappat

När jag scrappar vill jag gärna visa en bild av min vardag. Inte bara scrappa foton från alla jular med samma männsikor i samma röda kläder... fattar ni? här blev det en LO från en helt vanlig fredagskväll hemma hos oss. Strax efter 21 varje fredag var jag ensam vaken. De andra hade slocknat.

image281

Slockna i soffan gör jag ofta nu för tiden, därför blir det varken stämplat särskilt mycket eller bloggat för den delen.
Ha en bra vecka,
Sara

Vårvärme!

Publicerad 2008-05-05 21:31:26 i Stämplat

Ett gäng grattiskort har kommit till i vårvärmen! Jag njuter i fulla drag av våren (trots pollenalleri...iaf än så länge) men nästan önskar ibland att det vore lite molnigt så jag kunde sitta inne och stämpla. Hur som helst blir det lite pysslat under de ljusa kvällarna och det trivs jag med. Jag har färglagt motiven med Promarkers och Prismacolor-pennor.
image280 

Må så gott och lämna gärna en liten kommentar när du kikar förbi!
Sara

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela