Sara - SaGam

Höst = halloween

Publicerad 2008-09-30 22:47:51 i Stämplat

En av de saker som hösten innehåller är det där sköna höstlovet för oss lärare! Sammanfaller med Alla Helgons Dag, och båda mina barns födelsedagar i månadsskiftet oktober november. Sen kom ju det där också in i den svenska almanackan även om de lärde tvistar och när och hur och varför - Halloween. Är inte överförtjust i "högtiden", men spöken på stämplar brukar vara söta som Lilla Spöket Laban och honom gillar jag! Buu!Stämplarna kommer från ett clearstamps-set från Hero Arts och Bakgrundspapperet har jag gjort genom att skrynkla ihop ett 80 gramspapper och sedan släta ut det igen och dra Distressdynan "Black soot" över. Vad har du för kul sätt att göra eget mönstrat papper på?

Må gott! Och lämna gärna ett avtryck. Lite nyfiken på vilka som hittar hit...
/Sara

Förbereder för hösten

Publicerad 2008-09-29 20:51:45 i Smått & Gott

Sitter och förbereder för höstlayout i bloggen. Kikar på färger och vet inte riktigt hur slutresultatet blir.... Så länge ser det ut så här. Jag gjorten LO i kväll i gröna toner och håller på med ett par kort som jag färglagt med distresser. Kortmakaren har ett bra erbjudande just nu. En flaska distressrefill för 45:-!

Må gott!
Sara

Mitt liv utan scanner

Publicerad 2008-09-23 20:44:45 i Smått & Gott

...och dator känns det som. Dagarna på jobbet fylls med tid vid datorn och på kvällarna den senaste veckan har jag både pysslat och läst en god bok. Det har varit riktigt härligt och mysigt på alla sätt och vis. Har en hel del kort som jag skulle vilja visa er, men datorn la av och scannern är inte installerad på den som nu är vår tillfälliga surfdator. Så e det. Får nöja mig med att säga hej och hoppas på att du kommer tillbaka hit igen!
/Sara

Tim, snart 4!

Publicerad 2008-09-16 21:48:29 i Tim och Linnéa

Så tog då Tim tag i djurstämplarna och satte igång. Inte helt enkelt visade det sig, men jag tyckte nog att han fick till det ändå. Han hade inte siktet inställt på att göra kort, han ville bara stämpla så många djur som möjligt på samma papper och färglägga lite. Med betoning på lite som ni kan se. Det roliga var liksom att stämpla.


Eftersom jag höll på med att stansa blommor för placeringskort till helgens fest samtidigt så hoppade T snart över till att klistra die-cuts på kort. Det blev ett som mormor ska få när hon fyller år på fredag och ett som jag fick. Inte dåligt vad han fick till det! Använde till och med punchinella;-)


Hur har du det? Små eller stora barn som medhjälpare bredvid dig eller kanske rent av flera pysslare i familjen? Berätta gärna. Kan vara kul att få höra!

Har scrappat 2 Lo:s i kväll. Det var ett tag sedan sist. Härligt!

Må gott,
Sara

Lejon-love!

Publicerad 2008-09-12 08:51:37 i Stämplat

För ett tag sedan beställde jag stämplar från det amerikanska företaget Eureka. De hade rea och sålde ut en hel del omonterat. Eftersom jag visste att de har djurstämplar passade jag på. En liten hög med vilda djur dök upp här hemma hos mig och T har lekt med dom på golvet. Han längtar till det blir dags att stämpla med dom. Jag tjuvstartde i går kväll och gjorde ett kort  med hjälp av maskning. Himlen är "dtp:ad" och motiven är färglagda med promarkers. I eftermiddag är det Tims tur!Ha en bra fredag!
Sara

En om da´n e över

Publicerad 2008-09-10 20:22:20 i Stämplat

Bara att inse - just nu funkar det inte med en uppdatering om dagen och då låter jag hellre bli. Maria- Kortmakaren fick en liten dotter i måndags och nu är det hektiska dagar hos mig i butiken. Det finns massor att göra och lära sig. EN väldigt rolig sak är att vi vann en tävling som Scraphouse hade i samarbete med QuicKutz. Förstapriset var en resa till Utah, USA och om ett par veckor åker Tina dit. Så kul! Hurra vad vi är bra!!

Maken har känt sig som ensamstående ett par veckor nu och kortet jag gjort idag är ett kärlekskort till honom! Massor av hjärtan till dig - P!(Kärleksfiluren kommer från Kortmakaren)

Kvällshälsningar från Sara

Mitt emellan

Publicerad 2008-09-02 21:35:40 i Stämplat

så kan man beskriva den tid som är just nu. Är grymt trött och ägnar mest tid åt att slappa/sova i soffan så fort jag bara kan. Alltså blir det ingen tid vare sig vid pysselbordet eller datorn. Jag finns tillsammans med mina goa kollegor på Kortmakaren mitt emellan två stora mässor. I helgen var jag tillsammans med Tina i Stockholm och jobbade ut mot nya och gamla återförsäljare på FORMEX-mässan. Sent ,sent natten till måndag kom vi hem igen, hade designteams elin med oss i bagaget och nu är alla minuter viktiga minuter inför den Nordiska stämpel- och scrapmässan som Kortmakaren arragerar till helgen på Svenska Mässan i Göteborg. Så om någon tror att vi pysslar oss genom dagarna i stämpelaffären så har du/ni fel. Det är ett mycket intensivt arbete som gäller till 100%.

Några nya TOMAS-kort har det inte blivit, men jag kan visa ett jag gjorde i förra veckan, med en av mina favorit-tomasar:Blommorna kommer från Petaloo och finns hos Kortmakaren. Just dom här heter "Sunken treasure".

Ha det gott. Hoppas vi ses till helgen!
Sara

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela