Sara - SaGam

Distresser

Publicerad 2009-04-26 21:02:03 i Stämplat

Tim Holtz distresser är det väl nästan ingen som missat. När han presenterade de första 6 färgerna (brunt, brunt och brunt...,-)) slog jag till och köpte de direkt. För att göra hela serien komplett hamnade sedan de andra 18 i min samling också så ja, jag har dom alla 24 dynorna. Tycker väldigt mycket om att arbeta med dom på olika sätt. I början gjorde jag minst av allt det som sedan kom att slå igenom så totalt. Ett av de sätt som blivit mest populärt är att använda refillerna till dessa stämpeldynor att färglägga med. Tänk att något som inte var alls tänkt så från början fick en sådan genomslagskraft. Köpte på mig några refillflaskor för det går åt en del dynfärg när man jobbar med distresserna som Tim H gör. Har också testat att använda de fär att måla med och jag gillar det. Har hållt i en del kurser och haft den äran att dela med mig av kunskaper om dessa dynor och refiller, det är alltid kul!

Att använda färgen att färglägga motiv med var ett tag sedan jag gjorde. Det går i vågor och det har varit Promarkers ett tag nu. Hur som helst tog jag fram min låda med distresser för ett tag sedan och satte igång. Motivet i fråga blev ett motiv som jag har en alldeles särskild relation till - igelkotten "Hearts allover" från Penny Black. Tillsammans med lite textstämplar från Kortmakaren och prickiga bakgrunder blev det tre kort i vårens färger.Söndag kväll igen och i morgon börjar en ny härlig vecka. Njut av våren!
Sara

Léons barnvälsignelse

Publicerad 2009-04-23 22:43:17 i Stämplat

L & T fick en liten kusin för ett år sedan. Min lillasyster fick sitt första barn. I lördags var det barnvälsignelse. Tina målade en fin tavla och L och jag hjälptes åt att göra ett matchande kort med en stämpel från Penny Black. Gillar den nya Quickutz-solen jättemycket. Paperfrills som gräs och blommor passade perfekt!Materialet finns hos Kortmakaren!

/Sara som njuter av att vara i skapandets fas igen!

Pop-up kort

Publicerad 2009-04-22 23:25:32 i Stämplat

Surfade runt på nätet i går kväll för att samla lite inspiration till nattens pyssel (ja, det blev natt av det...). Hamnade på youtube, ett ställe som jag faktsikt inte ägnar så mycket tid åt. Eller inte har hitttills iaf. Nu blev det några videos och en avbruten sådan då jag samtidgt försökte mig på att göra en typ av pop-up kort.Det gröna kortet blev det jag gjorde under guidning, men sen var jag ju tvungen att göra ett utan att spela videon samtidigt. Det blev ett rosa och gick mycket lättare att göra. Några små justeringar mot ursprunget gjorde jag för att underlätta som jag tyckte. Tror det blir en "Happening" hos Kortmakaren då vi bjuder in kunderna till att göra ett sånt här kort. Vad sägs om det? Kommer du?Stämplarna kommer från Kortmakaren och Hero Arts. Du hittar dom här!

Kvällens pyssel blev att ta bort det vinter-is-blå från bloggen och göra den lite mer vårig. Vad tycks?
/Sara

Hektiskt månad har nått sitt slut!

Publicerad 2009-04-15 22:54:02 i Smått & Gott

Oj, vilken mars jag har haft. Startade med Nordiska Stämpel- och Scrapmässan här i Göteborg som Kortmakaren både ställde ut på och arrangerade.
 

Dagen efter for jag med familjen till Norge, Trysil och mitt livs första vecka i husvagn. Det ni! Vi överlevde och hade det riktigt gott både i pisterna och utanför, mycket tack vare Bengt och Britta som huserade i husvagnen bredvid.


Efter några intensiva arbetsdagar hemma i Floda bar det sedan av till Symässan i Malmö.
Jag och Tina och det rosa släpet för att möta upp Susanne och en hel del stickandes och virkandes och knypplandes damer i busslaster som vi fick glädjen att introducera i vår spännande stämplingsvärld. 

Hem igen och ompackning för att på torsdagen ta nästa tripp till Stockholm och Syfestivalen.
 
Trevligt i bilen med Tina och ännu en bunta ljuvliga hotellfrukostar. På måndagen hade jag sällskap av min pappa ner till Göteborg med släpet, för att packa ur det på tisdag morgon. 

Några barnkurser innan det var dags för påskledighet med familjen som under större delen av mars månad klarar sig utan sin mamma/fru och dessutom toppat med magsjuka. Jag avslutade (håller tummarna) den perioden i måndags och är nu igång på jobbet igen. Så, det var min mars det. Gissa om det blivit mycket pysslat? Nä, tyvärr inte. Gissa om det blivit mycket tid vid datorn, nej, tyvärr inte. Så nu ska jag ta igen det med råge har jag tänkt! Hoppas vi ses snart igen!
Sara

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela