Sara - SaGam

Årets julhälsningar

Publicerad 2010-09-26 18:02:02 i Julkort

Hösten har kommit med besked. Löven faller från träden och jag har börjat fundera på höstbanner i bloggen. Ännu har det inet blivit någon. Inte heller har jag sparkat igång julkortstillverkningen. Har kanske ett eller två liggande kvar från förra året, men det räcker ju inte. Ska bli spännande att se när jag börjar med projekt julkort 2010?!Nytt jobb var det ja. Några vet redan, andra har kanske anat och för vissa blir det nyhet nu. Jag arbetar inte hos Kortmakaren längre. Det som skulle blivit ett halvår när Maria var hemma med nyfödd Tuwa blev nästan exakt 2 år. Sedan den 16 augusti jobbar jag åter i skolans värld som den pedagog jag länge varit. Känns länge med 16 år tycker jag. Tänk vad ung jag måste varit då jag tog examen ;-) Mycket är sig likt i skolan, men en hel del nytt också.  Arbetar med elever som är 10-12 år och ansvarar för undervisningen i svenska och bild. För mig är lärarjobbet ett sätt att få utlopp för min kreativitet och de är verkligen full fart hela dagarna. Därför har min kropp och själ varit ganska trötta på kvällarna och pysslandet med stämplar och scrapbooking stått år sidan. Har rensat ut en del stämplar och säljer dom i en tråd på forumet Svensk Scrapbooking. Kommer att rensa mer allt eftersom. Att ha 200 julstämplar känns inte riktigt försvarbart. Dessutom har jag ju redan använt dom och vill ha nya i år...

Till helgen kommer vännen Lisa med co och sover över hos mig för det nalkas mässa Papperskraft i Partille. Kommer du dit så ses vi kanske där?

Hur ser din höst ut? Ha en bra vecka!
Sara-SaGam


10 års kort

Publicerad 2010-09-06 18:52:50 i Stämplat

Jag fick en beställning av min pappa. Det skulle vara ett kort till en 10-åring. Och inte till vilken 10-åring som helst utan till ett företag. (Du hade helt rätt Maria :-)) Tänkte ballonger direkt och mycket färg och tyckte jag lyckades bra med den utmaningen. Gillar att sätta rörliga ögon på djur. De blir mer levande då - och lite tokiga.Annars står pysslandet ganska still för tillfället. I helgen har jag varit helt däckad av en förkylning och den har ännu inte släppt. Det tillsammans med att jag har börjat på ett nytt jobb gör att krafterna inte riktigt räckt till för skapandeprocesser vid pysselbordet. Men jag längtar, så än finns det hopp. Senaste inköpet är alla fina medaljongpapper från Inkido. Det fick bli ett av varje. Jag kunde inte välja:-)

Ha en fortsatt bra vecka!
Sara-SaGam

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela