Sara - SaGam

3 veckor sedan

Publicerad 2009-08-25 22:14:44 i Stämpeltekniker

Tänk att det gått hela 3 veckor sedan det hände nåt här i min blogg. Varken inlägg eller kommentarer - riktigt sommarlov! Jag har njutit av lediga dagar tillsammans med familjen i Stockholms skärgård, på Rörö, hemma i trädgården, på Astrid Lindgrens värld, i Danmark och på lite andra håll runt omkring. Det har varit jätteskönt!

Nu njuter jag av att vardagen kommit igång igen. Jag gillar den, vardagen alltså. När rutiner och tider och scheman får sätta sig  och allt rullar på. Tur är väl det att jag gillar den, annars hade det blivit jobbigt, det är ju en väldigt stor del av vårt liv som är just vardag.

Jag har kastats åter in i arbetet och det är redan full fart. Imorgon åker M och jag till Stockholm och Formex. Det ser jag fram emot väldigt. En mycket inspirerande mässa, full av färg och form. Både färg och form finns på kortet jag vill visa er idag. Det är ovaler/cirklar som är stämplade och embossade med klart EP. Över dom är det fullt med distressfärg. Den överflödiga färgen har jag torkat bort med hushållspapper. Resist kallas det.Härmed har jag sparkat igång bloggandet igen och hoppas det får liv i era kommentarer också. Låter kanske lite "töntigt", men jag tycker väldigt mycket om att läsa era kommentarer och blir barnsligt glad när någon har skrivit något. Tack!

Må gott,
Sara

Tiden

Publicerad 2009-08-02 22:10:48 i Stämplat

Tar vara på tiden tillsammans med familjen. Njuter av sommar och ledighet. Visar ett kort till älskade syster på födelsedagen. Bygger gärna scener med min molnstämpel.

I morgon fyller pappa. Får se vad det blir till honom...
Må gott,
Sara

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela