Sara - SaGam

Hade tänkt...

Publicerad 2008-12-15 23:24:48 i Smått & Gott

...men det var inte så lätt. Ville uppdatera bannern med tredje ljuset och visa några julkort gjorda i sista minuten och tala om vem som vann. Men blogg.se vill inte just nu. Så jag gör ett nytt försök i morgon.

Natt natt!
Sara

Redan tionde - Lucka nummer 10

Publicerad 2008-12-10 20:41:06 i Stämplat

Med stor risk för att bli tjatig visar jag ännu ett kort jag gjort med min favvis-uggla. Bakgrunden är stämplad med tekniken "resist".  Jag har stämplat på en vit kortstomme med embossingdyna och embossat med klart EP. Den röda färgen har jag strukit på direkt med en röd stämpeldyna. Färgen fastnar överallt utom där det är embossat. Glöm inte att torka av hela bakgrunden med hushållspapper så får du bort överbliven färg. Ugglan är stämplad och färglagd med Promarkers. Tomteluvan ritade min dotter på fri hand och jag satte den på plats. Snabb och lätt kort (det gillar jag).Oj, vad många julstämplar det finns. För mig räcker inte en ...
 Vilken är din julstämpelfavorit i år?

Bland de som svarar här i detta inlägg senast lördag den 13/12 kommer jag att lotta ut en julstämpel! Länka gärna till en bild på stämpeln du menar! Hoppas många svarar!

Må gott,
Sara

StampARTic - Lucka nummer 2

Publicerad 2008-12-02 20:46:53 i Stämplat

Ett nytt stämpelmagasin har sett dagens ljus : StampARTic! Ett gäng kortmakare från hela Skandinavien som ska inspirera, utmana och utbilda oss i stämplingens ädla konst! De kommer att ha utmaningar och tävlingar rullande och jag var inte sen att hoppa på den första. Det gällde att göra ett kort efter en speciell vikning, och jag som aldrig gjort någon form av vik-kort kastade mig över utmaningen. Så här blev mitt resultat:Ugglan (Hero Arts) är min favoritstämpel just nu (märks det??!). Bakgrunden kommer från Hero Arts och Julkramarcirkeln från Inkywings. Ugglan är färglagd med promarkers och jag har distressat bakgrunden med "vintage photo".

Hoppar du på utmaningarna från designteamet hos StampARTic?

Må gott,
Sara

Äntligen december! - Lucka nummer 1

Publicerad 2008-12-01 21:27:26 i Stämplat

Med ett par advenstljusstakar i fönstren, levande ljus lite här och var, varm glögg att dricka, lussekattsbak i helgen, adventskalendrar till barnen, tomteparad i Alingsås och julmusik spelandes ur datorn så infinner den sig så - den där julkänslan. Jag gillar verkligen tiden från Nu och fram till jul. Visst är själva julen trevlig också, men det är uppladdningen inför som jag njuter mest av. Har inga som helst stresskänslor att fixa det ena eller det andra. Har knappt börjat tänka på julklappar än , men det ordnar sig. Jag försöker njuta av tiden nu!

Som jag skrivit tidigare så köpte jag två stämplar på loppisen här i Floda. Den där fjuniga ankan och den här bastant damen. Inget julkort i lucka nummer 1, men håll till godo ändå! Någon som vet varifrån tant-stämpeln kommer? Cirkel och text är från Inkywings.30 besökare idag - 7 kommentarer..vilka är ni alla andra??
Nyfiken!
Sara

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela