Sara - SaGam

Snart är klockan...

Publicerad 2007-12-31 22:39:03 i Smått & Gott

...midnatt och 2007 är snart slut. Så ska det sammanfattas med några kloka ord...undrar vilka? Ett år är en lång tid, minns knappt hur det började. Några djupare kloka ord blir det inte från mig nu. Kanske kan bli ett nyårslöfte att anteckna lite saker som händer, kanske nån slags dagbok i månadsformat!!?? Många saker hinner hända på ett år i alla fall och många relationer har fördjupats. Det är med en positiv känsla jag lämnar 2007 och går in i det nya året 2008- full av förväntan. Jag har en fantastisk make och två härliga ungar. TACK! Tiden är nu och livet är nu!

Gott nytt år 2008!
/Sara

God fortsättning

Publicerad 2007-12-28 13:08:53 i Smått & Gott

Hoppas ni haft en härlig jul! Det har jag. Har inte hunnit med att tända det fjärde ljuset på bannern,  jag vet, men man måste liksom prioritera annat ibland. Däremot har jag räknat mina handgjorda kort och det blev 18 stycken!

Grattis NINA! Maila din adress till Sara (snabel-a) gamborn.com så skickar jag en liten present!

" Postat av: Nina

Superfint!
Min gissning blir 18 handgjorda kort :)
God Jul!

2007-dec-22 @ 19:18
URL:
http://metrobloggen.se/finanina "

Kul att se vilka det är som hittar till min blogg!

Trevlig helg,
Sara

GOD JUL-afton!

Publicerad 2007-12-24 12:22:54 i Stämplat

Önskar er alla en härligt god jul med hjälp av ett par av alla tändsticksaskar jag gjort!

image191image192

(Stämplar från Inkywings)

/Sara

Personliga böcker

Publicerad 2007-12-21 00:00:17 i Scrappat

Med Bind-it-all-maskinen (finns hos Inkywings) kan man lätt göra personliga böcker att ge bort i julklapp. Eftersom vår dator, USB-sladd och kamera inte tycker om varandra för tillfället får ni vänta med att se böckerna fotograferade, men jag vill ändå visa nu...  Att scanna in böcker är inte helt lätt, men jag tror ni kan få en uppfattning om hur böckerna ser ut. De två svenska ordspråken är Inkywings egna och "live in the moment..." är en EZ-monterad stämpel från Tim Holtz. Nu ska de slås in i julepapper!Påminner om den lilla tävlingen ni kan läsa om i inlägget nedan!!

Ta det lugnt - det är jul! Njut av tiden!
/Sara

Postar de sista i morgon + liten tävling

Publicerad 2007-12-18 23:05:48 i Stämplat

Nu är jag klar! Alla kuverten är igenslickade och frimärkena (både julmärken och vanliga...) är på plats. Hoppas mina hälsningar når fram före julafton. Det har blivit 40 julkort från familjen och 25 till mina stämpelvänner runt om! Eftersom jag har sålt några också så är det bara ett fåtal som ligger kvar i botten på den stora lådan som var full för bara ett par veckor sedan- skönt! Det är liksom inget kul att spara på julkort år efter år. Hoppas alla mottagarna blir glada för en hälsning.Här hemma har det börjat droppa in julkort och visst är det så att hjärtat klappar extra mycket för de handgjorda!? Undrar hur många handgjorda kort jag/vi får? Vågar du gissar? Skriv din gissning i en kommentar och den som är närmast rätt svar får en liten nyårspresent från mig!

Ha det gott,
Sara

Vinst i julkortstävling

Publicerad 2007-12-17 20:11:38 i Stämplat

Det har varit julkortstävling på forumet för oss stämplare: Stämpelsnack.se. Man fick delta i alla fyra kategorierna och jag mailade in bidrag till alla. Det var "Ett traditionellt julkort", "Guld & Silver", "En udda julfärg" och "I alla enkelhet". Jag vann ett pris i kategorin "Ett traditionellt julkort" - jippi!! Roligt att vinna (igen). Det här är korten jag deltog med:1. Mitt traditionella julkort är stämplat med kvist från Penny Black. Den är färglagd med stämpelpennor. Alfabetet är mitt alldeles nya "Snowday" från QK.
2. Guld och glitter-kategorin var nog den knepigaste. först gjorde jag ett snyggt kort i brunt och guld, sen läste jag att det ju var ett &-tecken mellan....så då fick det bli ett nytt. Stämpel från Inkido.
3. Härligt rosa med tomte från Kortmakaren. Nästa år kanske inte rosa är någon udda julfärg...vi kan se mer och mer av den i samband med jul.
4. Gillar snögubben från Hero Arts. Den ser inte mycket ut för världen, men den e fin. Enkelt färglagd med  decorating chalks. Texten från Inkywings.

Skulle var kul att veta om du röstade på något av mina kort och varför du gillade det i så fall...
/Sara

Tredje advent...

Publicerad 2007-12-17 13:08:04 i Smått & Gott

...kom och gick utan att jag hann byta banner! ojdå, vad fort det har gått de senaste dagarna! nu närmar sig julen med stormsteg och jag njuter av tiden. gillar alla ljus och de mysiga kvällarna då jag pysslar. nästan alla julkort är iväg och jag har tagit mig an de hemmagjorda julklapparna. ska se till att få det tredje ljuset på plats ikväll och kanske visa upp ett och annat alster också.

hej så länge!
Sara

Andra advent...

Publicerad 2007-12-10 21:43:58 i Stämplat

...kom fort och så var redan andra ljuset tänt! Här hemma stryker vi lussenattlinne, provar tomtedressar och förbereder oss på luciamorgonens firande på förskolan. Pepparkakorna har vi snart ätit upp, men det luktar pepparkakor i huset vilket fall. I går gjorde vi nämligen vårt första pepparkakshus någonsin och det blev väldigt fint. Nu lyser det så mysigt med hjälp av  batteridrivna värmeljus.

Har gjort några julkort till, men kan inte visa för det är till julkortstävlingen på Stämpelsnack. "Rubberducksen" har beslutat att vi ska ses och fira silverplatsen! Det ser jag fram emot - att få träffa alla "live" och pyssla tillsammans en heldag i början på det nya året.

Julkort har jag stämplat några år nu och visar här ett urval från "förr". De två första från 2006 och de andra två från 2005. Kommentera gärna korten. Det är bara roligt att veta vad ni tycker och om ni varit här!

     

Det kommer mera...
/Sara

SILVER

Publicerad 2007-12-05 20:47:34 i Smått & Gott

Det blev silver och andraplats för mitt lag "Rubberducks" i stafetten. Stort grattis till oss och tack för alla röster!

Hurra hurra hurra hurra! Nu funderar vi på hur vi ska fira på bästa sätt. Hmmm.....

/Sara

Mina bidrag till stafetten

Publicerad 2007-12-05 20:26:47 i Stämplat

Här kommer fler bidrag till stämpelstafetten på Stämpelsnack.se. Stafetten är över nu...vi väntar bara på att få reda på resultatet. Spännande! Och under tiden kan vi göra kort till julkortstävlingen på samma forum!

Utmaning 8 gick ut på att använda dekorationer på G.

Utmaning 9 gick ut på att göra en julgransprydnad. Jag gjorde två och skickade in den med katten.

Utmaning 10 var att dekorera en tändsticksask och min ask kom till final.

Utmaning 11 var att göra ett kort med en särskild form och min uppgift blev att göra ett triangulärt kort.

Utmaning 12 var att göra kort i svart-vitt. Jag var med i den svart-vita finalen också.

"Less is more" hette den 13:de och sista utmaingen och det var fritt att tolka.
Ha det gott,
Sara

Pepparkakor

Publicerad 2007-12-01 13:38:30 i Smått & Gott

Nu e det dags för årets pepparkaksbak. Pysslandet idag har bestått av att göra en ny banner och skapa lite decemberstämning i bloggen. Jag är ingen höjdare på html så jag lyckas inte helt. E det nån som vet hur jag kan få mina länkar i en annan färg? Min "support" e och roar sig i en boll-liknande sak som gnäggar idag...

178339-159

Visst e det en banner som passar pepparkaksbakshelgen?
/Sara, som älskar pepparkaksdeg!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela