Sara - SaGam

Gillar höst!

Publicerad 2014-11-17 22:18:05 i Utmaningar

Vet inte vad det är som gör att jag gillar hösten? Kanske färgerna i naturen, möjligheten att få tända ljus och krypa upp i soffan, glädjen av att det är ok att vara lite mer påklädd än med sommarens bikini, det sprakande ljudet från brasan, pysselstunder eller det faktum att jag fyller år? Mest troligt är kanske blandningen av allt detta och säkert lite till...

Var med i en utmaning på FB där det handlade om att göra ljuskort. Det här blev mitt bidrag:


Det är en tröst.... - Inkywings
Eklöv - Octoberstamps 

Njut av livet så mycket du kan. Det är nu!
Sara-SaGam


Gör om!

Publicerad 2014-11-09 20:32:34 i Smått & Gott

Ibland får jag, eller fyndar, billiga anteckningsböcker. Inte alltid gillar jag layouten på dom. Nu och då faller andan på och jag gör om dom. En fd. elev lämnade efter sig denna hästanteckningsbok. Hästar har aldrig varit min grej, men boken är det inget fel på. 20 minuter senare hade jag en "ny" 
anteckningsbok !

Cirkelcirklar- Hero Arts
Droppar-cherry pie
Splat-?

Titta efter vad du har. Tänk nytt. Gör om! 
Sara-SaGam 

ATC-swapar

Publicerad 2014-11-06 22:39:51 i Utmaningar

Det är ganska exakt 15 år sedan jag kom i kontakt med "Stämpelsnack" för första gången. Det var då i form av en yahoogruppslista som hette "Rubberstampsnack" långt innan de sociala medier vi nu använder oss av fanns. På Rubberstampsnack hittade jag andra med samma intresse och nyfikenhet kring det kreativa i att använda motivstämplar i sitt kreativa skapande. Några av er har blivit nära vänner. Fantastiskt! 

En av de saker vi pysslade med redan på den tiden var swapar av olika slag. Vi bytte saker med varandra. En av de saker vi swapade var ATC-kort. För en tid sedan tog jag fram min pärm med samlarfickor fyllda av fantastiska kort som jag bytt till mig genom alla år. En lust växte att dra igång en ATC-swap i facebookgruppen Stämpelsnack. Gamla och nya stämpelvänner ville vara med. 

TEMAT för swapen var VATTEN. Strax efter det att vi vara klara med VATTEN-swapen var det en av de andra tjejerna som tog stafettpinnen och ville skapa ATC med tema FÄRG. 


I swaparna har det varit fritt att tolka temat, men storleken på ATC-korten är fast: 64 x 89mm och inte för tjocka dekorationer (kortet ska funka att förvara i samlarficka). Eftersom vi snackar Stämpelsnack måste det finnas något stämplat på ATC-kortet!

Vi swapar i grupper om 9. Man gör 9 stycken ATC-kort (lika eller olika, men efter temat) och postar de till värdinnan. Värdinnan fördelar ut korten och postar tillbaka 9 stycken till de som varit med. Man kommer alltså att få tillbaka ett av sina egna tillsammans med 8 andra.

Nu har jag fått härliga bidrag och inspiration att kika på. Undrar vem som tar över stafettpinnen och vad nästa tema blir?

Hjärta- Kortmakaren
Swirl - octoberstamps
Bokstäver - kontorstämpel

Sara - SaGam

Linnéa 12!

Publicerad 2014-11-04 18:15:18 i Utmaningar

Hektiskt tid för födelsedagskortspyssel i vår familj. Igår fyllde L 12. I en utmaning på Facebook skulle man göra två tags för olika ändamål och jag nappade. Kände enormt pysselsug förra veckan och passade på. Kul utmaning och en perfekt grön tag till L. Tårta (Kortmakaren)
Grattis (Inkido)
Live the... (Tim Holtz)

Pysselkväll ikväll kanske? 
//Sara-SaGam 

Vilken fest!

Publicerad 2014-11-01 21:52:54 i Stämplat

När C & M flög till Mallorca och gifte sig blev vi snuvade på en fest. Vad göra? Jo, ordna en! Vilken dundrande fest vi fixade för att fira bröllopet, kärleken och glädjen att få ha så många härliga vänner i sin närhet. 
Vi gjorde det tillsammans. Alla hjälptes åt och arbetsuppgifter fördelades. Jag fick två. Förutom att vara värdinna för hela tillställningen fick jag också uppdraget att göra placeringskort. 


Hjärteswirl från Format. 
Alfabet från ?

Kärlek! 
Sara -SaGam

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela