Sara - SaGam

Fjärilar!

Publicerad 2010-03-08 21:36:27 i Stämplat

Våren är på väg! Vill jag tro i alla fall. Och med våren kommer fjärilar. Underbart. Det finns så många fina stämplar med fjärilar. Här kommer lite fjärilskort:








Till helgen går den av stapeln, vår stora mässa, och vi har fullt upp på jobbet. Det är mycket som ska planeras och förberedas.




Så här skriver Kortmakaren:

"När vi började planera vår mässa, Nordiska stämpel och Scrapmässan, trodde vi inte att det skulle finnas så här mycket vinter kvar. Därför bestämde vi att vår monter skulle gå i vårens tecken. Vi låter dock inte snön hindra oss, i vår monter kommer du att få en försmak av våren! Det blir påskris, blommig gräsmatta och massor av fjärilar. Med det sista vill vi gärna har er hjälp.

Gör en fjäril och lämna i vår monter under lördagen, senast 15:30. I utbyte mot din fjäril får du en lott. Klockan 16:00 är det lottdragning i vår monter. Vi lottar ut tre fina priser. Du måste finnas på plats under lottdragningen och ta emot ditt pris, annars drar vi en annan vinnare.

Din fjäril gör du i valfritt material och valfri storlek. Vi vill att fjärilarna har någon eller flera av dessa färger: lime, orange, rosa, gul, lila, turkos och vitt.

Du får naturligtvis gärna lämna flera fjärilar, men vi delar endast ut en lott per person."

Hoppas vi ses till helgen!
Sara-SaGam

Kommentarer

Postat av: Jaana

Publicerad 2010-03-12 15:03:52

Dessa gillar jag vrålmycket !!! Du är en riktig konstnär, du....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela